Je hanba, keď má chlapček bábiku?
Ahojte, eozmyslam, ze synovi 17m kupim nejaku babiku "chlapca", pretoze strasne sa mi paci, ako sa stara o svoje plysaky. 😅 Dava im jest pizza hracku hovori mnam mnam mnam, da ich do svojho velkeho kocika a uspava 😅 a hovori sssss. No proste na zjedenie.
Ja by som mu rada kupila aj nieco, len co ak sa ma vysmejue rodina/kamosky? Ba ze aj mu ublizujem. Raz kamoska mala pripomienky, ze nikdy by nedala kocik synovi, ved nie je gay. A pritom ma len 16m. 🤦🏻♀️
Inak hraje sa aj s autami, tlaci ich a hovori brm brm.
Poviem ti ze môj teraz 15 ročný syn sa tiež rad hrával s bábikami a dcéra? Raz prišla zo škôlky že si želá pod stromček kamión a traktor. A vieš ako sa s ním vyhrala ani som nevedela ze ju mám.😊 syn ten teda aj bábiku aj kuchynku a veľmi rád pozeraval rozpravky s Barbie,to bolo jeho. Teraz keď mu to s dcérou pripomenieme tak sa zasmejrme aké krásne detstvo mali , a nikto sa im nesmial ze sú iní lebo sa hrajú s takými hračkami. Sú to deti . A s takou kamoškou by som sa už nebavila co má takéto priblblé názory . 😶
u nás bola kuchynka úplne naj hračka, hral sa s ňou odkedy sa naučil stáť (1 rok) až do 5 rokov, mali aj v škôlke, ale tam sa o ňu deti bili takže sa k nej nedostal vždy keď chcel... bábiku sme nemali, ale na ihrisku s občas požičal kočiarik a chodil s ním okolo ihriska 🙂 na výmenu za svoju trojkolku, starať sa o plyšáky ho nebavilo, skôr staval z kociek garáže, mal aj puzzle, loptu, autá
Uz sa to raz niekde riešilo, a veľká pravda je, že chlapček sa nemá hrať s bábikou, kuchynkou, kočíkom, atd... Proste nemá sa hrať na "ženu".... Ale keď vyrastie, zrazu všetky ženy očakávajú, že bude variť, starať sa o dieťa, kocikovať.... A jasne, ze chlapom to príde nenormálne, však to vždy robili iba ženy... Takže čo sa čudujeme, keď chlap nechce pomáhať, keď takto je od malička socializovany? Však jeho "náplň práce", je búchať kladivom, opravovať, hrať sa s autíčkom, atď....
Môj synovec chcel tiež bábiku, keď mal 3 roky, aj mi to doniesol Ježiško, a rád sa s tým hral. Teraz ma bežné záujmy 10 ročného chlapca.
Ja s tym vobec nemam problem, ked sa chlapec hra s babikou. Dokonca si praveze myslim ze je to celkom vhodne aj pre chlapca sa takto hrat, ze sa o niekoho stara, ze mu pofuka hlavku ked akoze spadne, ked mu dava papat, spinkat. Ja som tiez tak svojmu cca 4rocnemu kupila babiku-chlapceka Dominika, lebo velmi chcel pod stromcek. Tak dostal od Jeziska. Velmi sa mu potesil, ale nehral sa s nim az tak casto. Zato najmladsi syncek Dominika uplne odmalinka zboznuje. Ten s tym Dominikom aj spinka, aj ho lieci aj ho hajka v kociku, proste vyhra sa s nim paradne. Takze namladsiemu padol velmi vhod. A to som uz myslela ze ho predam🙂
a k tej kuchyni - najlepší profesionálni kuchári sú väčšinou muži, aj môj manžel veľmi dobre varí, čiže kuchynky sa neboj
A kuchynku mame tiez a uplne uzasne sa v nej najmladsi vie pohrat. Lebo on aj rad papa, aj sa zaujima o jedlo. Tak on si tam stale vari nejake "dobroty". Perfektna hracka. Ja kuchynku vobec neberiem ako vyslovene dievcensku hracku (aj ke my mame krasnu ruzovu, ktoru dostala najstarsia dcerka).
Vidíš, kamoška je celkom solídna krava aj keď nemá štyri nohy a rohy. Môj syn sa spokojne hral aj kuchynkou aj s bábikami. Sestrinymi, ešte originál zabalenymi, lebo slečna sa bábik ani nedotkla. Takže budu asi tepli obidvaja 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Asi sa s týmto problémom zverím dcerinmu frajerovi, určite ho to zaujme 🤣🤣🤣
S mojej čo vyrastie? Nemala žiadnu babu, bála sa ich. Od malička auta, motorky....to bolo jej. V kočíku sme vozili buď zvieratká alebo autíčka.
Všetky hračky, všetky farby sú pre všetky deti. Toto by mala byť samozrejmost pre všetkých rodicov
a moja malá neter sa nikdy nechcela hrať s bábikami, vždy len zvieratká plyšáky, neskôr živý psík, morčatá a podobne, teraz je už dospelá - matka a svoje dieťa miluje a príkladne sa oň stará... tieto predsudky by už ľudia mali zahodiť
Veľmi zaujímavá téma a súhlasím s dievčatami. To by sa potom dievčatá nemali voziť na motorkách ani stavať hrady z piesku - len piecť koláče. Podľa mňa celkom inovativny prístup. - viesť chlapcov k starostlivosť o dieťa a varenie v kuchynke 👌
Bolo by to super keby to konečne brali chlapi ako samozrejmosť, a nie výpomoc " manželke
Zeny, preboha, vam ....napisem to hnusne....hrabe?
Chcela som tu pridat fotku mojho syna, ako so sestrou vari puding v ruzovej tutu sukni, ale neviem ju najst. Mal okolo 2rokov.
Teraz ma 6. Nie, nenosi sukne a ani sa uz nehra s babikami. Ved uz trosku doverujte svojim zmyslom.
A ze co povedia kamosky/rodina...och.
Tvoj synček je budúci otec, tak nech sa pokojne hra s bábikou, kocaruje detský kocarik a nech pokojne varí v kuchynke. Rozsiruj mu obzory, je to len pre jeho dobro. Môj syn bol úplne nadšený,keď tlačil kocarik, len sa mu páčilo všetko,čo malo kolesá.
Mam dvoch malych chlapcov a maju lidl kuchynku. Aj s kopou veci okolo typu mixer, kavovar, hriankovac ..top hračka. Btw u nas vari manzel a nie je gay. Chlapci radi varia aj naozaj s ockom. Prave robili perkelt a cistili hriby
Ja som sa hrala s autami a pistole a tak,nie je zo mna lesba 😀 proste ma nebavia tie typicke dievcenske veci
Aj môj muž mal doma, má doteraz, bábiku. Ale či sa s ňou aj hrával, neviem. Svokra tvrdí, že v obchode ju chcel a doma vraj hodil do kúta.
Takže kľudne by som mu kúpila. ... veď aj baby sa vozia na autách, odrazadlach, atď.
Aj môjho syna baví tlačiť kočík,je to pre neho niečo nové. Tak kľudne kúp a kašli na kamošku.
My sme dcérke k 1 roku kúpili tatrovku. Sestriny chlapci dostali kuchynku.
Ja len tolko k tomu - keby z neho aj rovno vyrastol gay (co samozrejme babika neovplyvni), NO A CO?
Pozdravujem kamosku, nech kukne kalendar aky rok mame 🤦♀️🤦♀️
Lekár by ti pomohol. To co z neho chces vychovať? Pekná cesta k skupine gayov. Neverím, že toto je skutočnost.
Nemám deti, mám 28... ale keď som bol malý pamätám si, že aj s bratom sme mali bábiky. Nie barbiny ale normálne také väčšie čo vyzerajú ako novorodenci :D Takže zjavne to bolo ok aj pred cca 30 rokmi. A nie, nie som teplý, ani brat nie. Na názory kamarátky sa vykašli... Ty si matka. Ak by mal len "dievčenské" hračky, tak by som sa nad tým asi pozastavil, ale ak má rôzne hračky, tak nech sa hraje s čím chce.
Môj sa strasne bojí bábiky, keď sme u kamošky a vidí bábiku ma amok 🤣
Decká nemám ale krstniatko sa do 4 rokov hrala s traktormi, autami vláčikmi. Bábiky nula bodov. Trz má sedem a top sú princezné hoc nepohrdne ani autami. 😀 V troch rokoch mala obľúbené tričko s traktorom 😀😀😀
A určite z dieťaťa nebude gay keď bude mať bábiku. Sprav ako chceš ty a kamarátka nech si trhne 😀
@mariejenka nehnevajte sa na mňa ale kurča 95?Šalát tiež? Trošku z drahého kraja ste nie? 😂
Kupila som mu Little Dutch Bábika Jim. A ma aj kuchynku a hrnce. Nemyslim, ze z neho bude gay.😄
Náš malý má babiku..takú síce látkovú,ale má ju v kočíku..😁 naozaj má hračkársky kočik s bábikou..nie je ružovy😁 občas si s ním vykračuje aj po vonku. Pre nás je to vtedy príjemná a kľudná prechádzka. Nikto vonku sa nepohoršuje.stále sa usmievajú, občas niekto dodá, že je" podarený"...a má aj kuchynku. A všetky tieto hračky dostal od nás starých rodičov, takže aj babka je v pohode.😁
Včera sme boli v dráčiku so synom,vyberal si hračku. Prišla tam maminka s dievčatkom, ktoré si to automaticky namierilo k "chlapčenskému" sortimentu. Už sme len počuli na celú predajňu "Karolinka nie tam ,to nie sú hračky pre dievčatá " pri tejto situácii som si spomenula na jedno malé poľské hračkárstvo kde boli všetky hračky na kope. Bábika vedľa traktora, plyšák vedľa dinosaura ,proste veľký chaos.. predavačka nám vtedy povedala, že je to preto tak lebo "všetky hračky sú pre všetky deti " potom sa s ňou priateľ trochu hlbšie o tom rozprával a spravili to tak presne pre to ,čo sme my videli včera v obchode. Vraj od nich deti často odchádzali bez hračky,lebo rodičia dieťa postavili pred konkrétny sortiment (chlapca pred autá, dievča pred bábiky) a očakávali, že si tam hračku vyberú. Ale deti si vybrať nevedeli,lebo túžili po niečom inom zo sortimentu kde ich rodič ani nepustil. Takto si deti prejdú celý obchod a vyberú čo naozaj chcú . Veľmi pekné hračkárstvo to inak bolo. Bábiku by som kúpila,aj dve keby chcel.
to by ma vobec nezaujimalo, co povedia kamosky, co nebodaj ludia na ulici. Mame dve dcerky a okrem babik mali doma kopec aut, autocok. mali autobus (Little people) co vyhraval. Mali dokonca aj lietadla z playmobilu a mladsia aj policajnu helikopteru, bola z nej cela unesena. Dnes su to pubertiacky uz a vobec im to "neublizilo", ze sa hrali aj s autickami...takze sme do toho.

S babikou ti velmi neporadim, skusit to ak to syna bavi ale mozes a nazory inych by som mala vies kde 🙂 moj syn prve co berie ked prideme k neteri je kociar s babikou 😃 vobec mi to nevadi, ved aj chlap sa ma vediet postarat o dieta tak co :😃 co sa tyka kuchynky, my sme synovi jednu kupili na vianoce ked mal necele 2 roky 🙂 bavi ho doteraz 🙂 ma k tomu aj nejake drevene potraviny a hra sa, ze vari 🙂 aj mne v kuchyni rad pomaha a nevidim na tom nic zle 🙂 budes musiet akoze jest kadeco 🤣 ale uvidis, ze dieta sa ti mozno super zabavi s tym 🙂