icon

Je normálne, že 7-mesačný syn nemá rád chytanie rúk?

16. júl 2024

Ahojte je to normalne ze moj 7 mesacny syn nema rad ked mu chcem chytit ruky? Uz od narodenia hned si odtiahne ruky.

andrea_82
16. júl 2024

Ani nas nema rad, ked mu chytame ruky.

autor
16. júl 2024

Kolko má vase babatko? Môj syn uz od narodenia.

autor
16. júl 2024

@andrea_82 a vsetko je s nim ok?

anjelicek26
16. júl 2024

Prečo by to mal mat rad? Obmedzujes ho v pohybe... to,že je to príjemné a dobre myslene, pochopí časom...

autor
16. júl 2024

@anjelicek26 dakujem❤️

butterflyeffect
16. júl 2024

Sestrin maly nechcel nikdy drzat za ruku ani ked sa ucil chodit, ked zacal chodit tak spravil vsetko mozne len aby sa vykrutil z drzania za ruku, bohuzial je autista. Ale on mal viac priznakov od mala…

andrea_82
16. júl 2024

Zatial nic nenasvedcuje tomu, ze by mal mat nejaky problem. Sice sa mu v 14 mesiacoch este nechce chodit, ale inak je to ucenlivy a vesely chlapcek.

autor
16. júl 2024
thereisabear
16. júl 2024

Reaguje na meno? Keď ho oslovíš pozrie na teba? Usmeje sa?

autor
16. júl 2024
andulka1988
16. júl 2024

@thereisabear vidím že nie som jediná ktorá si všíma takéto nevšedné prejavy

thereisabear
16. júl 2024

@andulka1988 ja som to počula iba v súvislosti s autizmom, ale verím, že to môžu robiť aj "bežné" deti

autor
16. júl 2024

@thereisabear kde ste to citala?

thereisabear
16. júl 2024

Od kamošky čo to mali

autor
16. júl 2024

@thereisabear Môj sa usmieva aj reaguje na meno

thereisabear
16. júl 2024

To je dobré znamenie

anjelicek26
16. júl 2024

@butterflyeffect vidíš nás autista je kontaktný ze až a v tom veku nalepeny na rukách.

butterflyeffect
17. júl 2024

Najviac to uz bolo poznat ked chodil, chodil stale do kruhu, lozil na nabytok a skakal z vysky dole, ked sa aj brutalne udrel neplakal, nechcel byt na rukach-vzpieral sa, hral sa spravidla po leziaci s hlavou na zemi, bol posadnuty prstami na nohach dospelych, atd. Ono jednotlivo to neznie ako cudne spravanie ale prosto bolo to vidiet ze to spravanie nie je take typicke ako u deticiek jeho veku. Inak ocny kontakt vzdy mal, aj na meno reagoval. Po vysetreniach s nim chodili od 2 rokov diagnostikovali ho v 4. Tie priznaky su individualne a nemusia znamenat autizmus, ale ja uz by som zbystrila, znamych syn mal podobne spravanie ako synovec a tiez je autista…