Je pravda, že nemám dieťa v kočíku odkrývať?
Mam 5 mesačného syna, mama mi stále hovorí, že keď ho mam v kočíku že ho nemám odkrývat, resp. Dávať dole tu vrchnú zatahovaciu časť, pretože tak malé dieťa nesmie dýchať ostrý vzduch, a ze ho vonku ani nemám z kočíka vyberať. Je to pravda alebo len ďalšia jej praveka rada? 😂🤭
Podotýkam že u nás dnes bolo 12 stupňov, bola som vonku vo svertiku
@petrisa213 myslim,ze chapes podstatu toho,co som.pisanym myslela.
@petrisa213 rodila som v roku 2001, takze ano, nic sme nehladali na internete, lebo sme doma ziadny nemali. Vychovavali sme skor intuitivne, pytali sa kamosiek a lekarov. Ked som potrebovala poradit s dojcenim, aj tak mi nemal kto poradit, lebo nikto v mojom okoli nedojcil viac ako rok ako ja. Co by som vtedy dala za modreho kona, aj celu truhlicu diamantov, aka som bola vtedy zufala😔 takze tieto problemiky s vytahovanim dietata z kocika mi pripadaju take nepodstatne talafatky...
@0silvia0 toto ja chápem, kedysi sa inak nedalo, neboli možnosti, iba ústne podanie od starších zien a kamaratiek co už detičky mali. Ja som len reagovala na to ze tu tvrdime ze naše mamy sú hlúpe 🙈🙈 lebo sa tu zas prevracia hlavná myšlienka 🙈🙈
@petrisa213 ano, chapem na co si reagovala, len som ten rok 2000 trocha rozvinula😔

@terezka1947 v roku 2000 sme sa všetci bali co spraví pocitac o polnocou prechodu 1999 na 2000 a všetko vybuchne 🤣🤣 pochybujem ze takéto rady si bežne vtedajšie mamy hľadali na internete, možno tak na solitéry