Je pri MMR očkovaní najhoršia vakcína ?
Ahojte mamičky je pravda že MMR je asi najhoršia vakcína že má veľmi veľa nežiaducich účinkov??
@lauritkatesty čo ??nikto nic nepreukáže bohuzial !!ja so sa dr pýtala na to že dieťa musí byt zdrave std a iná že odkiaľ to má vediet či dieťa nemá niečo vazne pred ockovanim že kto už by robil kompletne vyšetrenie atd
@lauritkatesty robili tvojmu dieťa pred ockovanim nejake opatrenia ?nejske testy či krv zobrali atd ?urcite nie pretože pokým dieťa neni choré navonok tak sup ockovat ako sa patrí podľa ockovacieho kalendára
@lauritkatesty niekedy nepotrebuješ ani studia pretože ty si 24hod s dieťaťom a ty vies naj ako sa chovalo pred a po ockovani
https://www.nejm.org/doi/10.1056/NEJMoa032665 preto.sa robia vedecke studie, aby sa to vyvratilo.a vyvratilo,tak ako autizmus. Hold ale kazdy veri tomu comu chce verit.
@lauritkatesty Zbytočne míňaš energiu, tuto nie je miesto pre konštruktívnu debatu... ťažko tu s odbornými odkazmi predčíš vedomosti mamičiek, ktoré majú z internetu 🙂
@ada93 prepáč, ale píšeš tu o matkách čo majú z internetu......a vy dávate linky z kadiaľ? ;)
...a ešte aj k tým doktorom, na ktorých sa odvolávate tu všetci pro očkovací, tak ja len k tomu toľko, že aj J. Mengele bol študovaný doktor...
Nieje nič poučnejšie ako vlastná skúsenosť a neprajem to žiadnej z Vás, aby ste mali vlastnú skúsenosť, či skúsenosť na Vašich deťoch čo sa týka nežiadúcich účinkov a postihnutí, či očkujete, či nie. Nech Vás choroby obchádzajú.
@zafi vies na osobna skusenost je pre kazdeho klucova, ale problem je v tom ze vobec nemusi byt vseobecne platna. Vysvetlim. Pokial som mala len jedno dieta, vsetky matky, ktorym sa dieta hadzalo na ulici o zem, som povazovala za osoby, co nezvladaju vychovu a jednoznacne to bola ich chyba. Potom sa mi narodilo druhe dieta a moja skusenost sa radikalne zmenila a to malo ledva rok😁 jedno z mojich deti preslo niekolkymi diagnozami, ci podozreniami na ne, o ktorych som v zivote ani nepocula a ani moje okolie. Ale z hladiska dr. neslo o zriedkavu diagnozu. Je potrebne si vybrat lekara, ktoremu verim a s nim konzultovat. Zaroven si uvedomujem, ze on ma tych skusenosti omnoho viac. A on zaroven berie do uvahy moj nazorrodica. To povazujem za idealny stav.
Maminy nehádajte sa s mamamy ktoré tak zaryto veria ockovaciemu kalendáru ... nech veria, čo už 🤷♀️., však štat sa o nich ,,postará “ keby niečo ..,
a tie čo trepú take nezmysli, ,,aj my sme boli ockovani a sme tu “. ,
Sú to BIG OVCE , nestuduju , nečítajú nevedia , že výrobcovia a zloženie vakcín sa zmenili.,
Poznám osobne maminky a ich deti ktoré po ockovani majú následky !!
Nehovorím , že hneď zostanú pripútané na vozík ale časté a opakovane zápaly , ekzemy , infekcie atd.,
A všetci vieme , že zdravšie deti sú tie neočkovane!!
Moja má 9 rokov a ešte nebrala antibiotiká .,
Má soplik asi raz za rok 🤣
Samozrejme zdravá strava , hygiena a pohyb sú tiež velmi dôležité .., 👆🏻
Mrzí má a je mi velmi ľúto deti , ktoré sa nevedia brániť a matka dovolí cudziemu rozhodovat o svojom vlastnom dieťati.,
Prosím Maminy ktoré ockujete svoje detičky , nepíšte sem hovadiny ale radcsej si naštudujte niečo o vakcinach a ich zložení 🙏🙏🙏 prosím za Vaše detičky .,👼
poznám maminu ktorá ockovala , prvé 2 vakcíny celkom pohoda dieťa malo iba teplotu ale po 3 vakcíne sa im zmenil cely život 😞
Prosím Študujte a čítajte keď Vam naozaj záleží na vašich deťoch 🙏🙏
@calimero3w hovadiny pises akurat ty a este k tomu ockojuce mamicky nazyvas ovcami. A ty si nebodaj vyrobca a vyvojar vakcin,ze si taky profik v zlozeni.?? A studovat maju kde ? Na googli ?
@lauritkatesty na Googli nájdeš už všetko!!!!!!proste na internete !
@lauritkatesty dokonca aj recenzie na lekárov produkty všetko
@basska11 Fúha, máš pravdu, našla som na Google stránku s pravdivými článkami, idem si ju preštudovať a zdieľať s mojimi priateľmi a náhodnými cudzími osobami https://az247.cz/ockovani-indii-unasi-deti-znas...
@zuzka1117 neprirovnávam všetkých, nehádžem všetkých do jedného vreca. Ja som tým len chcela povedať, že nikdy nemôžeš vidieť tomu druhému človeku - lekárovi do hlavy...
Detský lekári sú už len bábkami, oni očkovať musia zo zákona inak by prišli o licenciu, o prácu a tí "mengeleovci" sú skôr v tých farmakofirmách, čo za vakcíny, barz aj nie 100% účinné majú veľké peniaze.
Zaujímavé je, že väčšina vedcov čo sa zaoberali nežiadúcimi účinkami a ich dopadmi na detičky bola umlčaná, do médii sa dostali len tie správy, čo vyhovovali a podporujú očkovanie. Všetko čo je na webe, môže ale aj nemusí byť blud, či to, že očkovanie funguje alebo nefunguje, či sú z nich nežiadúce účinky a aké alebo nie........úsudok nech si urobí každý sám z vlastných skúseností, poznatkov. Každý sme si zodpovedný za seba a svoje deti.
Homeopatikum moja domácnosť nikdy nevidela, neverím im. Ak je to už nutné chodím k lekárovi a užívam lieky čo dostanem na už konkrétnu chorobu. No i tu si čítam príbalové letáky, nakoľko raz mi očná doktorka pre moje 1 mesačné dieťa na zapálené spojivky dala taký liek čo mal medzi častými nežiadúcimi účinkami opuch dýchacích ciest. Bála som sa, že sa môže udusiť, nedala som mu to, kúpila som v lekárni Opthalmo Septonex, zabral.
Taktiež niesom Biomatka ako tu každý spomína neočkujúcich, neužívam bylinky, je mi z nich po rakovine nosohltana čo som prekonala zle, zvraciam z bylinkových čajov.
Proste sa len snažím si dávať pozor čo do seba a detí pchám.
@calimero3w takže matky ktoré ockuju su ovce? Mne je skôr ľúto tvojho dieťaťa že na zaklade nejakých článkov popieras roky výskumu lekarov. Určite si študovala vplyv vakcín na nejakej prestížnej univerzite keď toto tvrdíš však? Čítať hoaxy na internete sa bohužiaľ nerovná študovať. Možno by ti stačilo ísť na jednu pediatricku konferenciu a by si videla tie prípady po prekonaní choroby neočkovaných detí.
Ako nezapajam sa do diskusií o očkovaní, netrpia ma tie zabo-mysie hadky, ale k tomu "chemické látky vo vakcinach"... S prepáčením, každý týždeň vypijeme a zožerieme viac chemikálií ako je v tej vakcine (a predpokladám aj my co mame záhrady a bio mäso a vodu zo studne...), alergiu môžeme tiež na všetko dostať a duplovane na prírodné latky. Ani vzduch by sme pomaly nemali dýchať. Ani krém, lieky, kozmetiku, prach na pranie nič použiť 😂 nedajú sa zaočkovať lebo chémia a možné nežiaduce ucinky to je na smiech😂 tých nežiaducich účinkov je v pribalovom kopa, lebo ich musia dať všetky a vôbec žiadne sa nemusia objaviť.. Aj obyčajný paralen/ibuprofen ma kopu možných komplikácií, nehovoriac o ATB a iných liekoch. Jasne je obava že dieťa nie je zdravé, imunite problémy atď je na mieste byť opatrný, ale koľko je takých prípadov. Zlahcovat ochorenia proti ktorým sa ockuje je trápne, keby to boli banálne ochorenia nezavadzalo by sa očkovanie. Ľudia, ktorý v dobe, keď sa s očkovaním začala boli za tento objav určite vďační. Ale nám je veľmi dobre... Sme zdraví, deti nám nezomieraju tak často, žiadne vojny.. Tak už hľadáme komplikácie všade a vo všetkom.
@lauritkatesty preto ten názov ,,ovca” lebo neverím , že úmyselne by ste dávali do vašich deti to svinstvo čo obsahujú vakcíny ,,,. Proste je to zákon a treba ho dodržiavať s basta !
🤦♀️
Odpovedala som mamine na otázku na ktoru sa pýtala.🤷♀️
Neprišla som nikoho presviedcat O nevakcinacii( to by Som si nedovolila)
Ps: Bolo by fér voči vašim deťom ktoré nevedia ešte rozprávať a ani citát aby ste to spravili za ne a zistili niečo viac o tých ,,( kokteiloch hliníka, potratov ,, atd) , mali by ste to pre ne spravit vy Maminy ❤️😉 zaslúžia si to ..,
@calimero3w Vieš čo obsahujú potraviny, voda, ktorú pijeme a vzduch, ktorý dýchame? Či ty si bretariánka, alebo žiješ v nejakej inej dimenzii, ako my, keď nie si ovca a úmyselne nedávaš dieťaťu žiadne "chemikálie" či už vo vakcíne, alebo v potrave?
@calimero3w preboha netrep tu také kraviny. Vieš koľko hliníka obsahujú vakcíny? V hexavakcine je to 0,6mg, vieš koľko ho prijimes v strave a vo vode denne? 10mg. Jasné na toto mi povieš že to nejde priamo do krvi. Takže hliník podaný injekčne sa spracuje inak ako ten čo zjeme, hliník vo vakcíne je slabo rozpustný a uvoľňuje sa postupne preto sa očkuje do svalu a nie do žily.
@calimero3w ďalšie látky, napríklad formaldehyd: zjedenie jednej hrušky obsahuje 50x viac formaldehydu ako vo vakcine. Takže asi nejadevate ani ovocie však?
@calimero3w ďalšia látka ortuť. Tak ta sa dávala iba v minulosti, pokrok v medicíne spôsobil že dnes sa už ortuť ako pridavna látka do vakcíny nedáva
@calimero3w a kokteil potratov? Dnes sa už používajú bunkové kultúry ktoré su tak precistene ze vo finálnej vakcíne nie sú nijaké stopy po produkčných bunkách
@calimero3w tak tu ďalej nerozsiruj hoaxy.
a je to Mudr nie matka z MK

@basska11 bolo.to.preukazane nejakou studiou ?