Je pri MMR očkovaní najhoršia vakcína ?
Ahojte mamičky je pravda že MMR je asi najhoršia vakcína že má veľmi veľa nežiaducich účinkov??
@zuzka1117 https://www.epis.sk/AktualnyVyskyt/PrenosneOcho...
ako vidim, vela usilia si tomu nedala...takze ako mi vysvetlis tento stupajuci trend odkedy sa zacalo ockovat?
@basska11 nechce sa mi to pozerať, ja mam niekoľko lekárov v rodine v každej generácií a všetci sme očkovaní proti kadečomu a aj nad rámec povinných očkovaní. Nekomentujeme vôbec túto problematiku, ono najlepšie sa učí na vlastných chybách.
Moje obidve deti nemali po tejto vakcíne absolútne žiadnu reakciu. Ani zvýšenú teplotu...
@baccio Tak to si este precitaj par clankov o chorobach mor a prave kiahne. Aj mor sa siril infekcnou cestou z cloveka na cloveka, resp. plucny mor urcite. A jasne, ze sa este celkom pricina vymiznutua moru neobjasnila, zmizol prirodzene, ako aj vymiznutie pravych kiahni. A nie, nevymizli vakcinaciou. To je len dobry reklamny tah na vakciny.
@meesha
Neviem, co chces tym povedat, ze mor bol bakteria a prave kiahne virus. Obe vymizli prirodzene, ci uz to bolo sposobene bakteriou alebo virusom. Iba to som napisala.
@77laura mor velmi uzce souvisi s hygienickymi podminkami, sireni primarne hlodavci, tusimi komtaminaci vody. Je lecitelny atb.
Prave nestovice - vysoka ifekcnost vzdusnou cestou, lecba neexistuje
Ty nemoci se proste chovaji odlisne. To je prave to vase zjednodusene zobecnovani. Ja vychazim ze selskeho rozumu, epidemiolog by to jiste vysvetlil presneji.
K eradikaci a popirani podilu vakcinace se nebudu vyjadrovat, to je fakt zabednenost nejvyssi urovne.
ja som dostala po ockovani epilepsiu mam 21 rokou a ockovanie mam len prvu davku ako babatko v den ockovania po som dostala prvy zachvat.odvtrdy som neočkovana .A tu som .sice len zo zachvatmi ale som .nie raz ma davali do um.spanku po zachvate ..lieky nezaberaju nič
@meesha Prepac, ale neurazaj o zabednenosti, jednoducho su to fakty podlozene grafmi. Takze potom ta zabednenost vyznieva trosku opacnym smerom a to si dosiahnut urcite nechcela.
A prave kiahne odisli rovnako zvysenim hygienickeho standardu. Mor, pokial citas info o tom, zabil viac ludi, nez svetove vojny. A potom len tak sam od seba zmizol. Bez ockovania. A nikde som sa nedocitala, zeby ho vtedy liecili atb. Ja tvrdim svoje a ty svoje, takze mozeme mat opacny nazor a nikam to dál nepovede. Ale to je v poriadku. Nakolko povazujem tuto debatu za stratu mojho vzacneho casu, opustam tuto diskusiu.
@77laura ne, nemuzeme mit opacny nazor. To je jako tvrdit, ze mas nazor, ze zeme je placata. Fakta jsou fakta. Zadny graf nedokazuje, ze prave nestovice “odesly samy”. To snad radsi tu o cervene karkulce. Pokud nejste schopne pochopit, ze ruzne nemoci maji jinou dynamiku, vektor prenosu, moznosti lecby atd., tak ano, to neni kriticke mysleni, to je....dopln si sam. Jen si mile damy uvedomte, ze takovouhle nesmyslnou nedovzdelanostni argumentaci skodite prave nejvice strane odpurcu ockovani, zavirate dvere kriticke diskuzi.
@meesha ani fakty nie su fakty 😁 "lebo google rules" https://az247.cz/biomatky-jsou-zmatene-vyvinuly...
A viete kto bol ten čo vymyslel vakcínu mmr ???nasla som fajne video v nemčine ako tom prednášajú kto to bol a ako to celé vzniklo veľmi zaujímavé to bolo 🤦🏼♀️Až neuveriteľne
pre tie čo si myslia že neockovane deti ohrozuje verejne zdravie
@lauritkatesty to je kraasnyyy 🤣

@zuzka1117 pozri si video ako pekne to tam tá dr vysvetluje