Je starostlivosť o bábätko skutočne náročná?
Ahojte, predtym nez sa nam narodilo babatko kazdy stale hovoril ako je starostlivost o babatko narocna, ako na nic nebudem mat cas a pod. a teraz to v podstate tiez stale pocuvam ako je to hrozne narocne.. lenze mne to tak vobec nepripada, hlavne zo zaciatku, vsetci hovorili ako bude dobre ak priatel zostane s nami doma aby mi pomohol ale realita bola taka ze maly vacsinu dna prespal a my sme pozerali serialy lebo sme nemali co ine :D aj teraz ma maly polroka a ta starostlivost nie je nijak narocna, vyriesim maleho potreby a zvysok sa len hrame, potom ide spat.. ano, je to stereotyp, obcas je na nervy ze cely den nerobim nic ine len hrkam hrkalkou a prihovaram sa dietatku ale narocne to nie je, urcite mi je toto prijemnejsie ako ked som kazdy den chodila do prace :D tak som sa chcela spytat ci to vnimate rovnako, samozrejme, nehovorim o situaciach kedy ma babatko koliky alebo ine problemy a stale place, tomu samozrejme rozumiem ze je to narocne, taktiez ak je v rodine viac ako jedno dieta, tam uz sa zena musi obracat aby zosuladila jedno, druhe dieta a este aj domacnost ale pokial je len jedno dieta, tak je to podla mna uplna pohoda, ja si na tej materskej oddychnem

Jasne ked je dieta kludne a v pohode spi, je to pohodicka. Ak by ti spalo.ledva 15 min, kazdy vecer 2-3 hodiny plakalo kvoli kolikam, musela by si ho namiestonsoanku nosit co vyvysenej polohe kvoli reflux,lu, cez den cvicit a pod, uz by to taka pohodicka nebola. Ale tak to je o vsetkych okolnostiach a prajem tiz nech ti to vydrzi.