icon

Je starostlivosť o bábätko skutočne náročná?

129oveciek
26. dec 2024

Ahojte, predtym nez sa nam narodilo babatko kazdy stale hovoril ako je starostlivost o babatko narocna, ako na nic nebudem mat cas a pod. a teraz to v podstate tiez stale pocuvam ako je to hrozne narocne.. lenze mne to tak vobec nepripada, hlavne zo zaciatku, vsetci hovorili ako bude dobre ak priatel zostane s nami doma aby mi pomohol ale realita bola taka ze maly vacsinu dna prespal a my sme pozerali serialy lebo sme nemali co ine :D aj teraz ma maly polroka a ta starostlivost nie je nijak narocna, vyriesim maleho potreby a zvysok sa len hrame, potom ide spat.. ano, je to stereotyp, obcas je na nervy ze cely den nerobim nic ine len hrkam hrkalkou a prihovaram sa dietatku ale narocne to nie je, urcite mi je toto prijemnejsie ako ked som kazdy den chodila do prace :D tak som sa chcela spytat ci to vnimate rovnako, samozrejme, nehovorim o situaciach kedy ma babatko koliky alebo ine problemy a stale place, tomu samozrejme rozumiem ze je to narocne, taktiez ak je v rodine viac ako jedno dieta, tam uz sa zena musi obracat aby zosuladila jedno, druhe dieta a este aj domacnost ale pokial je len jedno dieta, tak je to podla mna uplna pohoda, ja si na tej materskej oddychnem

Strana
z3
zuzuliatko18
28. dec 2024

Jasne ked je dieta kludne a v pohode spi, je to pohodicka. Ak by ti spalo.ledva 15 min, kazdy vecer 2-3 hodiny plakalo kvoli kolikam, musela by si ho namiestonsoanku nosit co vyvysenej polohe kvoli reflux,lu, cez den cvicit a pod, uz by to taka pohodicka nebola. Ale tak to je o vsetkych okolnostiach a prajem tiz nech ti to vydrzi.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3