Je ťažké mať tri deti?
20. okt 2012
Stále váham, či mať alebo nemať, či mať teraz, alebo enskôr... Na prvé dieťatko sme boli pripravený, no to druhé urobilio u nás doma riadny "cirkus", taký malý zaplakaný uzlíček a starší začal žiarliť, mladší mal neustále koliky a plakal a starší si vydobíjal pozornosť... do mladší vyrástol, má rok a pol a doma sa to konečne akotak ukludnuje... a môj manžel sa smeje, že mi asi vadí čiastočný "pokoj", že zvažujem nad tretím dieťatkom.. 🙂 Urobilo u vás trietie dieťatko "cirkus", bola to obrovská zmena? Alebo omnoho menšia, ako ked sa narodilo prvé, druhé? 🙂 🙂
Je obrovský rozdiel mať dve a mať tri deti?
Predošlá
Strana
z4
Predošlá
Strana
z4

@luciferkax Niekedy je tazke mat aj jedno 🙂 Vsetko zalezi od samotnych deti. Su tu maminy, ktore maju 4 deti a zvladaju a tiez maminy s jednym dietatkom a su spokojne a stastne. To sa dopredu neda vediet, ci to bude alebo nebude tazke. Dost zavisi aj od vekoveho rozdielu napr. medzi prvymi detmi a ich najmladsim surodencom. Ked mas deticky hned po sebe, tak je to urcite zo zaciatku riadna makacka, ale o 4 roky si za vodou 🙂 Ked mas vacsi vekovy rozdiel medzi nimi, tak ako tvrdi moja 3-detna mama - zacinas od zaciatku (lebo k dvom samostatnym detom ti pribudne novorodenec, mama vysla z cviku a hovorila mi, ze to bolo ako keby mala prve dieta).
A tiez si podla mna nerob ziadne starosti, ake to bude. Mozes mat kludne tretie babatko, ale aj uplakane a bude to narocne. Asi sa nad tym netreba trapit.