icon

Je to podľa vás hra na "akože"?

31. okt 2022

Ahojte, trochu sa obavam, a mam strach, kedze podla mna moj 19m syncek nehraje na "akoze" hry.
Resp. neviem, co to presne znamena.
Uvediem priklady, co robi akoze...
*Zoberie metlu a tlaci pred sebou,
*ked vysavam, dam mu tycku a aj on vysava,
*ked ma prazdny poharik v ruke a ho napadne, tak da macikom sa napit a povie mnam. Dnes napriklad dal mackovi kocku a hovoril mnam.
*s plysakmi sa mazna, obijma ich a hovori moja moja, dava im aj pusu.
*velakrat som mu ukazovala, ako sa telefonuje s mobilom, ale nanapodobnuje to iba tak, ze si na par sekund prilozi bud mobil alebo hocico co ma v ruke. A ked sa ho opytam, ze telefonujes? Tak to prerusi.
*auticko tlaci pred sebou, a napodobnuje ho, sem tam aj potoci koliesko, ale potom ho napravi a tlaci opat.
*zoberie maleho konika a robi ako keby konik chodil a napodobnuje ho, takisto kravu, sliepku, atd...
*zoberie knizku a nahlas "cita"

Kamoskina dcerka ma babiku a dava jej jest, uspava ju, atd. Telefonuje minuty a este aj gestikuluje pei tom.... Trochu mam strach.

viestta
31. okt 2022

Co riešiš? Hra sa primerane veku

doriiis
31. okt 2022

Máš úplne normálne dieťa.
1.Neporovnavaj svoje dieťa s kamoskinym
2.Neporovnavaj chlapca a dievča,- hrajú sa odlisne

ckocka
31. okt 2022

Každá hra je akože.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
autor
31. okt 2022

Boli sme u tej kamosky a odpadla som, ako krasne sa hrala s babikou. Pritom je mladsia. A aj telefonovala s hrackou. Nerada porovnavam, ale toto mi vybilo oci. 🙈🙉🙊

autor
31. okt 2022

Juj, dakujem vam. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Normalne som sa zlakla. 🤦🏻‍♀️ Ja som sprosta.... A bodka.

poopsie
31. okt 2022

Moja má 6 rokov, je úplne normálna a ešte som ju nevidela sa hrať s bábikou 🤦‍♀️

poslednepogo
31. okt 2022

Normal 🙂

pralinka25
31. okt 2022

@poopsie moja ma sedem a tiez sa este nehrala s babikou 😀 inak je ok.

marianarem
31. okt 2022

Mne to pripada, ze je uplne v poriadku, toto su typicke hry deti. Telefonovanim by siom sa vobec neriadila. Moj maly bude mat 3 roky a akoze telefonoval zatial len raz asi 3 selundy. Ono niekedy ked deti vela telefonuju, tak mozno aj preto, ze toho doma vela vidia, nie preto, ze su nejake sikovnejsie.

evica17
31. okt 2022

My sme raz stretli kamošku s rovnako starým dievčatkom,a môj syn tam bural hračky-kocky strašne sa na Tom bavil, hádzal sa do takých penovych kociek a to dievčatko sa pekne hralo v kuchynke,utieralo akože riad,umývali,varilo. Bolo mi to také blbé,keď on tam bol ako taký divoch Aj doma sme mali kuchynky,tak ho bavilo len otvárať a zatvárať dvere na nej.

wayway
31. okt 2022

Nie, nie si sprosta, nemas ako vediet, preto sa pytas. Moj syn bol v istom veku, ked ho porovnam s dcerkou, uplne zaostaly (a vlastne aj oproti niektorym chlapcom)… este ze som dcerku mala neskor 😃. A mimochodom, zo syna sa vyklul dost mudry chlapec. Maly sa ti hra uplne normalne, nerob si starosti 😉.

tosomja
31. okt 2022

Nechápem, ...tak hra sa, či nehrá?
Môj 2,5r syn sa hrá aj naozaj, aj "akože"
A niekedy mám pocit, že má menej ako 1,5r dcéra a aj jedno aj druhé je normálne.
Jediné čo robia dokonalo, a super naozaj, je bordel. 🤔 To by mohlo byť len "akože" aspoň by som mohla reálne sadnúť a piť kávu a nie len "akože" keď mi "akože" oni uvaria. 😃

amelie2017
1. nov 2022

Moja bude mat 5 a babiky krmila mozno 5 krat, aj to som pri nej ja sedela a povedala, ze ideme nakrmit. Ona povie, ze vsak babiky/plysaci nie su zive a nejedia. S tychto akoze hier ju bavi len hra na obchod. Ze nakupujeme. Ale ani varenie v kuchynke nemalo moc uspech. Imaginarny caj sme pili tiez asi 5 krat. Ju bavi tvorenie, kreslenie, plastelina.

danica2711
1. nov 2022

fakt mi uniká pointa, nechápem to tvoje "akože", pretože de facto každá hra je "akože" a nechápem ani, čo ti u tvojho dieťaťa chýba. Mala by si ho menej sledovať a rozmýšľať nad blbosťami

bashee
1. nov 2022

Nemaj strach, vsak sa nadherne hra. Odloz mobil a chod ho poriadne vystiskat a pochvalit ako sa krasne hra. To s tymi mackami a poharikom ma odpalilo. Rozkosne. Nemusi ho bavit to co dievcatko. Mojho napr nebavi odrazadlo ine deti tu na nom len presvistia 20km/h rychlostou. Je to uplne v poriadku.

autor
14. nov 2022

@poopsie
@poslednepogo
@pralinka25
@marianarem
@evica17
@wayway
@tosomja
@amelie2017
@bashee Dakujem pekne maminy! Musim uz ten sprosty mobil odlozit a nevsimat is kazdu malickost na inych detoch... Lebo zacnem vymyslat sprostosti. 🤦🏻‍♀️

domak2
14. nov 2022

Kamoskin muž svojpomocne postavil dom, moj mi vola keď treba vymeniť žiarovku 😅 Veru to mala jeho mama riešiť sa mi zdá