Je vhodná prechádzka s novorodencom v zime?
Ahojte, išli ste takto v zime s novorodencom hneď od začiatku von na prechádzky?
Mal asi 2 týždne a chodili sme 2-3x denne, miloval kočík. A to bola oveľa väčšia zima. Aj teraz s mladším chodím.
Kočíkujem za každého počasia, okrem hmly a silného vetra.
Kludne-v dobrom fusaku, dobre oblecene babo. Na vzduchu tie deti spia najlepsie
@anonym_autor po 2 t ...bola nedonosena.Prve razy iba chvíľu na balkóne.Urcite treba chodiť von aj tebe to prospeje chvíľu odísť z domu
@anonym_autor mne sa decko narodilo v januári bolo mínus 15 a behali sme von stále ,najlepšie sa mu spalo von
@anonym_autor mne sa decko narodilo v januári bolo mínus 15 a behali sme von stále ,najlepšie sa mu spalo von
@minenkaa grcam ked niekto nazve svoje dieta decko 🤢
Porodila som v novembri 2x, všade mrzlo, sneh,… a šli sme vždy cca po týždni, s druhorodenym skôr, lebo som sa cítila dobre po pôrode 🙂
Prechdzka vám prospeje obom. Na čerstvom vzduchu sa dobre spinka a vlastne ani zima poriadna nie je
Však nemusíš byt vonku 3 hodiny, ale hodinka je fajn
@anonym_autor ja som zimný novorodenec a pred 60rokmi boli iné zimy.Sa čudujem,že som to prežila
@anonym_autor u nas boli v januari riadne mrazy aj okolo -10 a menej a s cerstvym novorodencom som nechodila,az ked mala cca 3tyzdne.
Nikde na Slovensku nie je zima, že sa nedá ísť na prechádzku. Hodinka vonku prospeje nielen bábätku, ale aj mamičke
@minenkaa Spalo von? Hadam spalo vonku😂 a idem von...
@anonym_5effaa Spalo von a šli sme vonku
@minenkaa toto bude daky dialekt, spisovne to nie je. Spisovne je: spalo vonku a sli sme von

@anonym_autor v ba je teplota okolo 5 stupňov takže určite áno 🙂