icon

Je vhodná prechádzka s novorodencom v zime?

7. dec 2025

Ahojte, išli ste takto v zime s novorodencom hneď od začiatku von na prechádzky?

mullerova46
7. dec 2025

@anonym_autor v ba je teplota okolo 5 stupňov takže určite áno 🙂

vkatush
7. dec 2025

Mal asi 2 týždne a chodili sme 2-3x denne, miloval kočík. A to bola oveľa väčšia zima. Aj teraz s mladším chodím.
Kočíkujem za každého počasia, okrem hmly a silného vetra.

majlo1234
7. dec 2025

Kludne-v dobrom fusaku, dobre oblecene babo. Na vzduchu tie deti spia najlepsie

luccija
7. dec 2025

@anonym_autor po 2 t ...bola nedonosena.Prve razy iba chvíľu na balkóne.Urcite treba chodiť von aj tebe to prospeje chvíľu odísť z domu

minenkaa
7. dec 2025

@anonym_autor mne sa decko narodilo v januári bolo mínus 15 a behali sme von stále ,najlepšie sa mu spalo von

anonym_22827f
7. dec 2025
@minenkaa

@anonym_autor mne sa decko narodilo v januári bolo mínus 15 a behali sme von stále ,najlepšie sa mu spalo von

@minenkaa grcam ked niekto nazve svoje dieta decko 🤢

minenkaa
7. dec 2025
@anonym_22827f

@minenkaa grcam ked niekto nazve svoje dieta decko 🤢

@anonym_22827f decko,decko,decko,decko,dufam,že sa ti poriadne prečistí žalúdok a ak napíšeš zo svojho nicku ti môžem denne pisat do správy

anonym_b478b7
7. dec 2025

Porodila som v novembri 2x, všade mrzlo, sneh,… a šli sme vždy cca po týždni, s druhorodenym skôr, lebo som sa cítila dobre po pôrode 🙂

pribinak
7. dec 2025

Prechdzka vám prospeje obom. Na čerstvom vzduchu sa dobre spinka a vlastne ani zima poriadna nie je

Však nemusíš byt vonku 3 hodiny, ale hodinka je fajn

rozculena
7. dec 2025

@anonym_autor ja som zimný novorodenec a pred 60rokmi boli iné zimy.Sa čudujem,že som to prežila

denithestrange1993
7. dec 2025

@anonym_autor u nas boli v januari riadne mrazy aj okolo -10 a menej a s cerstvym novorodencom som nechodila,az ked mala cca 3tyzdne.

patka06
7. dec 2025

Nikde na Slovensku nie je zima, že sa nedá ísť na prechádzku. Hodinka vonku prospeje nielen bábätku, ale aj mamičke

anonym_5effaa
7. dec 2025
@minenkaa

@minenkaa Spalo von? Hadam spalo vonku😂 a idem von...

minenkaa
7. dec 2025
@anonym_5effaa

@minenkaa Spalo von? Hadam spalo vonku😂 a idem von...

@anonym_5effaa Spalo von a šli sme vonku

anonym_5effaa
7. dec 2025
@minenkaa

@anonym_5effaa Spalo von a šli sme vonku

@minenkaa toto bude daky dialekt, spisovne to nie je. Spisovne je: spalo vonku a sli sme von

minenkaa
7. dec 2025
@anonym_5effaa

@minenkaa toto bude daky dialekt, spisovne to nie je. Spisovne je: spalo vonku a sli sme von

@anonym_5effaa spisovne je,je to uplne jedno

anonym_5effaa
7. dec 2025
@minenkaa

@anonym_5effaa spisovne je,je to uplne jedno

@minenkaa 🤣f