Je výška a váha mojej 2-ročnej dcéry normálna?
Ahojte dcera meria 98cm a ma cca 20kg ... pride mi to dosť. Koľko vážia vaše 2 rocne dievčatá?
Moja má o dva mesiace dva a váži aj s plienkou 12kg, ale zas meria určite menej než tvoja, asi +/- 92… ale 20 sa mi zdá mega veľa
Môj syn má 7,5 roka 120 CM a 22 kg. Na dvojročné dieťa mi 20 kg príde dosť.
Podľa tabuliek ma váhu 4 ročného dieťaťa.
Však vidíš ci je baculata alebo nie.
Akú veľkosť nosí? Kupuješ väčšie oblecko lebo jej je krátke alebo preto ze jej je úzke a na dlzku by bolo ešte v pohode?
@44janica44 kupujem jej 98 /104 co by sedelo na jej vek. Je baculatejsia.
Niektoré body aj 92
94cm a 15kg
no je to ozaj vela, co na to MUDr.? moja ma dva roky a 9 mesiacov, ma cca 93 cm a sotva 13 kg
Je to viac, aspoň také 2, ideálne 3-4kg by mala ísť dole. Síce mám chlapca, ale má 2.5 roka, cez 100cm a váhu okolo 16kg. A je chudý, dlhý.
Možno je to genetika, strava, pohyb, môže byť aj nejaý zdravotný problém. To už musíš vedieť ty a tvoj pediater.
Ja mam syna a teda má 12.8kg. Cm neviem, nosí 98 veľkosť ale je mu to oversize, tak sa mi to paci.
Boli sme aj so štítnou žľazou, tu ma v poriadku. V pondelok ideme ku pedi tak uvidime
85 cm a 10kg 🤦♀️😀
Dcérka má 21 mesiacov 12 kg a 76 CM
Chlapec 2 roky ..cca 90cm a 12 kg ale neje nič.
Uff no teda dosť ,moja ma takmer 5rokov 110 cm a ma 17kg a je úplne akurát ..
20kg 2 ročne dieťa? To musí byť riadna buchta. Ty si štíhla? Musíte mať katastrofálnu stravu. Koľko ti toho cez den zje?
Moja má 115cm, 6r, 16kg. Nie, nie je príliš chuda, je úplne normálna. Preto tých 20kg je veľmi nezdravé. Nadváha, ak nie už obezita
moja 7rocna vazi 25kg
Chlapec skoro 4 roky, 105cm a 16kg, keď mal 2 roky mal 13kg 95cm
Moja 7 ročná má 22kg. A to nie je nejako extra chudá a má okolo 130cm. Za mňa je to dosť... Ako sa stravuje? Zamerala by som sa asi na to aký má pomer normálnej stravy a mlieka (neviem či je kojená alebo na umelom).
20kg 2 ročne dieťa? To musí byť riadna buchta. Ty si štíhla? Musíte mať katastrofálnu stravu. Koľko ti toho cez den zje?
Moja má 115cm, 6r, 16kg. Nie, nie je príliš chuda, je úplne normálna. Preto tých 20kg je veľmi nezdravé. Nadváha, ak nie už obezita
@simona20201309 ja mam 70kg 165 cm
Strava ranajkh ( vajíčka, chlebík) obed polievka, ryža maso , cestoviny, privarky. Snažím sa minimalizovat vyprážané jedla takže tie si minimum. Večera je z obeda. Pomedzi to nejaké ovocie, jogurt, kukuričné chrumky. Nemyslím, žeby naša strava bola nejaká zla alebo príliš nezdravá.
Moja ma 2,5 roka meria 100cm a váži 18kg
Wow!Mam 6 rocneho syna a veru zdaleka nevazi tolko a ma 120 cm.
2 rocne deti co poznam maju 12-15 kil.
Moja 7 ročná má 22kg. A to nie je nejako extra chudá a má okolo 130cm. Za mňa je to dosť... Ako sa stravuje? Zamerala by som sa asi na to aký má pomer normálnej stravy a mlieka (neviem či je kojená alebo na umelom).
@timilv mlieko ma len na noc 150ml
Moja má 2,5r. Meria 95cm a váži 12kg. Lekár je s jej mierami spokojný.
Záleží aj od postavy rodičov... u nás v rodine sú všetci vysokí aj z mojej strany aj z manželovej. Takže mame aj vysoké deti. Synovi rovesníci v škôlke sú mu o hlavy nižší. Ten je síce chuducky a stravujú sa pritom rovnako. Ta tvoja je trosku buclata ale neni to taka katastrofa. Skus jej možno trochu zmeniť jedalnicek . Obmedz sladké a je
Podľa mňa je to extrémne veľa. Môj 6 ročný syn má 20kg. Mám aj 2,5 ročného, bacuľatého 13kg synčeka. Obom chutí až príliš, sú aj vyšší ako ich rovesníci a majú extrémne veľa pohybu. Pediatrička na toto nič nepovedala? 😳
20 kg majú deti v prvej triede...
slečna na obrázku má nadváhu. Nohy , ruky má ako zápasník.
vekom to môže ísť dole, ako dieťa som bola bacuĺatá aj ja. v súčasnosti obliekam a vymieňam si rifle so 16 r dcérou. - veľ. 36
Je taká bacuľatá to v jej veku bývajú to ešte vybehá.Mozno to má v génoch. Poznám také čo boli také na svoj vek veľké. Zlatá je 🥰

Naša má 95cm a 12,5 kg cca a môžem povedať, že naozaj pekne spapá aj raňajky, obedy a samozrejme ľúbi aj sladké.