icon

Je výška a váha mojej 2-ročnej dcéry normálna?

14. jún 2025

Ahojte dcera meria 98cm a ma cca 20kg ... pride mi to dosť. Koľko vážia vaše 2 rocne dievčatá?

Strana
z3
mamamasama
15. jún 2025
@zuzanockamt

@mamamasama Väčšina takýchto malých obéznych detí z toho vyrastie. Dokonca aj obezita v mladšom školskom veku nie je trvalá.

@zuzanockamt Pozri si nejaké štatistiky, prosím ťa 🤦🏻‍♀️

zuzanockamt
15. jún 2025
@mamamasama

@zuzanockamt Pozri si nejaké štatistiky, prosím ťa 🤦🏻‍♀️

@mamamasama Štatistiky nepotrebujem, netýka sa ma to. Píšem reálne skúsenosti z praxe a okolia

mamamasama
15. jún 2025
@zuzanockamt

@mamamasama Štatistiky nepotrebujem, netýka sa ma to. Píšem reálne skúsenosti z praxe a okolia

@zuzanockamt Jáj, jasné. Brat psa mojho suseda je relevantnejší zdroj ako WHO. 🤦🏻‍♀️Presvedčila si ma. 👑

zuzanockamt
15. jún 2025
@mamamasama

@zuzanockamt Jáj, jasné. Brat psa mojho suseda je relevantnejší zdroj ako WHO. 🤦🏻‍♀️Presvedčila si ma. 👑

@mamamasama Nemám jednu skúsenosť. Ročne som v kontakte s cca 160 timi deťmi denne.

mamamasama
15. jún 2025
@zuzanockamt

@mamamasama Nemám jednu skúsenosť. Ročne som v kontakte s cca 160 timi deťmi denne.

@zuzanockamt Wow, nežiješ v jaskyni na ostrove? To je šok.

zuzanockamt
15. jún 2025
@mamamasama

@zuzanockamt Wow, nežiješ v jaskyni na ostrove? To je šok.

@mamamasama 🤦🤦🤦 Škoda strácať čas.

mdse
15. jún 2025
@zuzanockamt

@zuzanockamt tu je screenshot

mamamasama
15. jún 2025
@zuzanockamt

@zuzanockamt Súhlasím.

zuzanockamt
15. jún 2025
@mdse

@zuzanockamt tu je screenshot

@mdse Ďakujem, nepotrebujem, nezáujem, nečítam. Netýka sa ma to.

cimage
15. jún 2025

6rocna ma 20kg a 3rocna 12kg. Zalezi aj ako lubi papat. Moje tomu velmi nedaju a vela behaju. Su to dlhe spagetky.

ladymoon
16. jún 2025

Ja len pozeram co niektoré zeny dokážu napísať... Potom, ze odkial to tie deti maju, ked sa vysmievaju...
18 kg je na prvé pocutie dost, avsak ty pises, ze ma 98 cm, co znamena, ze je aj vysoka. Ked si to hodis do tabuliek, tak samo o sebe ma vysku 3rocneho dietatka a aj vahu v rámci tabulky. Tu mas link paci sa: https://mamaaja.sk/kalkulacky/vaha-a-vyska-diet...
Pokial ma kvalitnu stravu a nema ziadne zdravotne problemy, vobec by som to neriesila. Ani podla fotiek sa mi nejavi tucna ako niektore pisu, skor take buckate babatko. Zameraj sa na dostatok pohybu a kvalitnu stravu, nestresuj.

autor
23. jún 2025

Zabudla som aj napísať, dr povedala, ze odkedy ju naposledy videla pekne schudla tým,že sa vytiahla. Ak nebude priberať tak je to ok.

Strana
z3