icon

Kam do nemocnice ZH alebo Bojnice s 3m dieťatkom?

dorry26
10. jan 2020

Maminy prosim pre a proti kam by ste sli do nemocnice vy? Kamaratkin maly len pisklavo dycha a poslali ju do nemocnice. Len chceme vediet kde je lepsie a kde mize byt ocino aj mimo navstevnych a ci bude sama na izbe alebo s niekym dakujem.

misica16
10. jan 2020

@dorry26 v Žiari teda neviem ako to funguje, ale v Bojniciach som lezala s malou rok dozadu a super... Izby su aj samostatne, skor pre tie mensie deti aj s viac lozkami . Zalezi ako bude plno. Doktorky su super uzasne aj vacsina sestriciek. S navstevami neviem presne ako to je, ale ked prisiel muz vzdy ho pustili. Ku nam sa vsetci chovali super a ohladuplne az na jednu sestricku, ale to sa asi vsade najde. Za mna Bojnice super 🙂

lenadka
Autor odpoveď zmazal
lenadka
10. jan 2020

@dorry26 nahodilo mi odpoveď 2x, jednu som zmazala, zmazalo obe, nejdem rozpisovať znova, za mňa Bojnice.

sindy70
Autor odpoveď zmazal
dorry26
autor
10. jan 2020

Maminky dakujem velmi pekne 🙂

tncka
10. jan 2020

@dorry26 v bojniciach som bola viac x na viacerych oddeleniach,a za mna teda bojnice ani nahodou. Diletanti uplny,ked nevedia co maju s clovekom robit aspon by mohli konzultovat niekoho kto vie co s problemom,ale nemaju IQ ani na to. Zle,zle,zle