icon

Kam tie decká spejú?

oktobermimi
7. sep 2013

Je podla Vás NORMÁLNE ak 4apol ročné dieťa nadáva ako chlap v hospode, nemá problém udrieť tehotnú do brucha(v ruke mal drevenú kocku zo stavebnice) a ešte jej povedať že má uhnúť zo svojím veľkým zadkom?! a keď naňho človek zvýši hlas aby malému zdôraznil že sa to nemá tak ho ešte aj kopne a povie že mam isť do pi*e ?!
tak ihneď upozorním jeho matku a tá my povie že však on je malí on sa odnaučí?!(medzi tým malí do nej kopal a kričal po nej davaj cukrík!! jáá chcem cukrík!! ) a ešte mňa zhúkne za to že si dovoľujem upozorniť ju na chovanie jej syna ?! (je to kamošky brat a toto bolo u nich doma a ich mamina celú dobu bola snami v izbe a v pohode sa prizerala na vystrájanie malého) 😔 😔 😔

rabiva
7. sep 2013

Tazko cakat dobre spravanie od dietata, ak ho sam rodic nema.... Dieta sa uci to co vidi doma, resp.z prostredia, v kt.vyrasta... Smutna realita a bude to len a len horsie :-/

bronia13
7. sep 2013

to je fakt smutne!!! wow taketo spravanie u 4 rocneho ved to je ako pubertak a ta mama nic? co s toho chlapca vyrastie ved to sa bude len a len zhorsovat. ja mam jednu kamosku a bola som u nej a jej 4 rocna mi vravi ze som sprosta, tak som ju zjazdila az mama po mne cumela a jej mama na to nic? no ja som sa uplne divila keby moje dieta niekomu tak povie tak neviem co by som mu urobila 😒

nufficek
7. sep 2013

@oktobermimi ako si kto vychova tak ma... smutne je len ze potom nase deti musia taketo kvitko trpiet v skolkach a skolach atd. Do 3 rokov dieta vychovavame. Po 3 rokoch ho uz len usmernujeme. Aky zaklad mu dame na zaciatku taky bude mat cely zivot. Nikdy sa to neoduci. Tak ako ku vlastnej mame sa ten chlapec bude cely zivot chovat ku svojmu okoliu, k zenam, k au4oritam nad nim a bude hulvat navzdy. Smutne.

anika11
7. sep 2013

ze ved sa odnaučí?? to uz co je? skor je otazne kde sa to naucil. to "normalne" deti by vobec nechapali kam ta to vlastne poslal 🙂 ako vravi nufficek, ozaj potom chudata deti,ktore natrafia na takyto kvietok v skolke alebo skole. Viem si predstavit, ze asi tak nejak ako to dieta sa sprava k matke..tak sa pravdepodobne k nej sprava aj jej manzel. lebo neviem ako inak by na to to dieta prislo. je mi to luto, lebo to dieta za to ani nemoze ako ho vychovali. Ostava uz len dufat,ze ked bude mat "vlastny rozum" tak sa to zlepsi..a nie zhorsi. aby sme potom o nom nepoculi o par rokov v spravach 😖

ematko29
7. sep 2013

@oktobermimi tak toto neni normálne,mala som ako dieťa kamaráta ,tiež mal okolo 5rokov.On sa choval podobne,na ulici sa predvádzal a každý hovoril,že zle skončí.A aj skončil ako 5ročného ho zrazilo auto abol namieste mrtvy.Jeho matka ho učila nech sa ničoho nebojí ani aut ,toto si pamätám.Ktovie čo by zneho vyrástlo,ale ak taký malý človek sa takto správa ako opisuješ,vyrastie z neho kriminálnik,v inom prípade zničí život nejakej žene,detom.A buchnúť tehotnú ženu do brucha ,to je už vrchol,dúfam,že to nebolo silné aste ok.

oktobermimi
autor
7. sep 2013

doma to nevidí...ocina nemaju žiju len z mamku...
zarážajuce je to že ich mamina je policajtka takze musi vediet co z neho pri takomto pristupe urcite virastie...

anieli_1
7. sep 2013

@oktobermimi ja som pocula hadku susedy s jej synom (v tedy 6 rokov) a nieco na neho kricala ze ty si taky debil a on jej nie ja to ty si debil!!!a podotykam tato draha susedka mna udala na socialke ze tyram deti ...mojho muza pred policajtmi napadla a vyhrazala sa mu ze ho zabije a nadavala mu do vselicoho ..udala nas ze BUCHAME DVERAMI ...takyto ludia vsetko zvaluju na druhych akoby si mali priznat....ale uz som ja rozmyslala ze podam na nu na socialku ze takyto agresivny clovek nemoze mat deti 😉

dai
7. sep 2013

@oktobermimi fu... co si tu clovek precita....
ospoved na tvoju otazku je jednoducha - deti pojdu tam kde ich my povedieme... pride mi chore rozculovat sa nad dobou a detmi - my sme to kto urcuje buducnost tejto krajiny, deti nie su samorasty a veci sa ucia hlavne vzorom - co vidia u nas budu neskor robit ...to je vsetko

oktobermimi
autor
7. sep 2013

@anieli_1 já mam 6ročnú sestru a tá pozdry slušná je kamoška ma 4deti a su slušne na sydlisku nemáme takéto deti ... je proste pravý opak takéto chovanie som u jej rovesníkov ešte nevidela takže ma to fakt zaráža... :/

@ematko29 tak nebolo to silne ale bolo to po brúšku, som v 34tt takže dosť nepsíjemné rana drevnou kockou zo stavebnice po brúšku, jediné č máme je modrina ale nič horsie( tukám na drevo)

sisaha
7. sep 2013

@oktobermimi ocina mozno nemaju, ale tehotna je s kym? nema priatela? na 99% dieta napodobnuje spravanie ktore vidi doma.. V skolke sa az taketo vulgarnosti nenauci - moze sa urcite slova, ale nie takuto agresivitu.. Tu si nesie z domu..

aha, teraz citam, ze ta tehotna si ty..., dobre, spytam sa inak.. urcite nema ziadneho priatela? nechodi k nej nikto? kolegovia? znami?

oktobermimi
autor
7. sep 2013

@sisaha tá tehotná som já 🙂
odišiel ale prečo to neviem, ona je v práci stále ale na opatrovanie má dáku mladuchu lebo dcéra chodí na rôzne krúžky po škole... a priateľa nemá na chlapov zanevrela kámoška ( jej dcéra) hovorila že od tej doby čo oco odišiel nemá ani záujem že všetci su taký istí...

cobhan
7. sep 2013

Dieta robi to, co vidi okolo seba a to, co moze. Mozno taketo spravanie nevidi doma, ale staci, ze sedi pol dna pred telkou a to, co vidi tam si skusa aj v realite a ked ho nikto neupozorni, ze takto sa to nema, tak to konci ako vyssie opisany pripad. Doma TV nemame a ked k niekomu pridem a vidim, co tam davaju, tak sa tym detom ani necudujem, ze sa spravaju ako sa spravaju (jeden priklad za vsetko, znamej dieta ma 2.5 roka a miluje Panelak, ma to namiesto vecernicka)

m_ij_ka
7. sep 2013

dieťa sa správa tak ako to vidí v rodine a hovorí to čo počuje. Dieťa je dosť malé nato, aby sa takto správalo, trebalo by to riešiť a hneď, no neviem si predstaviť ako sa bude chovať keď bude v puberte a o rozprávaní ani nehovorím.

sisaha
8. sep 2013

@oktobermimi tak treba vymenit opatrovatelku.. ktovie co je to za osobu.. dieta iba kopiruje spravanie..

abbie
8. sep 2013

moze mat kludne aj poruchu spravania, nemusi za to hned rodic ... taketo deti sa velmi tazko vychovavaju 😔

stardust
8. sep 2013

temu by som premenovala na: co podaktori rodicia vychovavaju....to dieta nemoze za to, ze ma vulgarnych rodicov.

oktobermimi
autor
8. sep 2013

mamina nenadava...
ale asi opatrovateľka má slovník "slušný" lebo dnes som bola u nich a bola tam aj táto a ked odišla tak malí bol zlý nadával a do všetkého kopal ale keď tam bola bol slušný a dokonca aj poprosil...lenže nepočula som ju nič iné povedať okrem toho že: uprac si tie hračky, uhni, jedz...

mirkave
8. sep 2013

Neni to normalne spravanie.moja dcera obcas vystrkuje rozky,ale hned jej vysvetlim dost razne,kde je sever.som jej matka,tak je moja prvorada povinnost milovat ,vychovavat a usmernovat ju.neznasam zeny,ktore neusmernuju svoje deti,ked robia zle.

magica78
8. sep 2013

je to vychova a co vidi doma to robi. ono skusa pokial moze a posuva hranice. ale nech sa prosim nikto nevyhovara na dobu su zeny ktore maju 4 deti a su vdovy,rozvedene a deti su ako cumel ,ciste vychovane a pomahaju. segra ked pride z prace ahovori zazitky co robia deti na ich predajni tak mam normalne dost a co robi matka? kuka co je na tovare napisane a dieta demoluje co je okolo.

hradnapani
8. sep 2013

@oktobermimi to dieta je obet! obet vychovy jeho rodicov/ matky... samo od seba sa takemu spravaniu nenaucilo, opakuje iba to, co vidi okolo seba a ako sa spravaju k nemu ☹ 😠
Obcas mam fakt pocit, ze buduci rodicia by mali absolvovat psychotesty, ci su vobec schopni vychovavat