icon

Kde nájdem náušničky pre bábätko?

28. máj 2025
Kde nájdem náušničky pre bábätko?
Strana
z2
minenkaa
28. máj 2025

Taketo napichovacie nedávaj malému decku

laurinka27
28. máj 2025

Off topic, ale spominate si na tu temu, kde nejaka rodinna prislusnicka mala kupit dietatu nausnice a kupila take strasne skarede pofiderne? 🤣

anonymes
28. máj 2025

Odporúčam klasické zapínanie ak to je bábätko. Ale takéto zoženieš v každom zlatníctve.

ukgirls
28. máj 2025

moja ich mala -ale dostala ich priamo v obchode kde jej nastrelovali ucho .. len teda mala inu farbu myslim fialkove ...

ayato
28. máj 2025
@ukgirls

moja ich mala -ale dostala ich priamo v obchode kde jej nastrelovali ucho .. len teda mala inu farbu myslim fialkove ...

@ukgirls tiež mi to príde ako tie čo sa nastreluju a potom vymenia. Tie by mohli mať na predaj v piercing štúdiách, my sme kúpili u lekára.

jaskolka
28. máj 2025
@laurinka27

Off topic, ale spominate si na tu temu, kde nejaka rodinna prislusnicka mala kupit dietatu nausnice a kupila take strasne skarede pofiderne? 🤣

angeli121212
28. máj 2025

Takéto malá dcérka tie čo jej nastrelili.. inak jej stihla jedna vypadnúť hneď na druhý deň a potom znova po mesiaci

s_o_n_i_k_e
28. máj 2025

Odporúčam https://prvenausnicky.sk/galeria-nausniciek/ pán pride k Vám, u nás bol včera a nastrelí a ešte si aj vyberiete naušničky, majú aj tie čo chcete 🙂 my máme také isté len ružové, sme max spokojný 🙂. Dáva aj náhradnu fazetku zo zadu, ak by vypadla a zaškolí a ukáže ako sa pekne starať o uška 🙂 po nastrelení 🙂

autor
29. máj 2025

Takze to su len nejake docasne co sa potom musia vymenit? A ked mne sa pacia taketo aj natrvalo tak co? Daju sa kupit aj take natrvalo? Ide o to ze mne sa nepacia take vysiace , chcela by som len taketo ďobky.

autor
29. máj 2025
@minenkaa

@minenkaa mne sa nepacia vysiace nausnice na DECKU ….

ayato
29. máj 2025

Tak potom hľadaj napríklad šroubovacie. Toto dá bábo veľmi ľahko dole.

minenkaa
29. máj 2025

Tak keď si ich strhne a zje potom sa ti to asi bude tiež páčiť .Hlavne je nie bezpečnosť ale čo sa mamičke páči

minenkaa
29. máj 2025

Decko si prečo napisala veľkým

tali111
29. máj 2025

Mne sa tiež tie visiace veľmi nepáčia. Pozerám nausnice na tejto stránke a píšu ze od 6mesiacov sú takéto srobovacie.
https://www.danfil.sk/detske-nausnice-danfil-kv...

martul
29. máj 2025
@minenkaa

Tak keď si ich strhne a zje potom sa ti to asi bude tiež páčiť .Hlavne je nie bezpečnosť ale čo sa mamičke páči

@minenkaa dcéra mala takéto, vzadu to bolo zaplombované. Nikdy si to nestrhla.
Decko napísala s veľkým preto, lebo ty si ho tak nazvala, tak to kvôli tebe zvýraznila.
....aj svojmu doma hovoríš decko?!

minenkaa
29. máj 2025
@martul

@minenkaa dcéra mala takéto, vzadu to bolo zaplombované. Nikdy si to nestrhla.
Decko napísala s veľkým preto, lebo ty si ho tak nazvala, tak to kvôli tebe zvýraznila.
....aj svojmu doma hovoríš decko?!

@martul ano mám decko ,ja neviem čo iné zeny porodia ,zviera,rastlinky ,kamene ?

martul
29. máj 2025
@minenkaa

@martul ano mám decko ,ja neviem čo iné zeny porodia ,zviera,rastlinky ,kamene ?

@minenkaa ja mám napríklad 3 deti a tak o nich aj hovorím.

minenkaa
29. máj 2025
@martul

@minenkaa ja mám napríklad 3 deti a tak o nich aj hovorím.

@martul a ja pisem o deckách inak?

lenkakravcova
29. máj 2025
@minenkaa

@minenkaa takéto sa dávajú pri nastreľovani. Po 2 mesiacoch sa vymieňajú. Také dieťa ti ešte nič nezje, keďže spí v zavinovačke väčšinou a do úst si nič nedokáže dať.

lenkakravcova
29. máj 2025

@autorka
Nám ich dávali v nemocnici pri nastrelení u novorodenca. Teda predávali, 30€ stoja. Po 2 mes sa môžu najskôr meniť. A ideálne pred tým než si ich dieťa dokáže dať dole, alebo ich dať potom zaplombovať v zlatníctve.

minenkaa
29. máj 2025
@lenkakravcova

@minenkaa takéto sa dávajú pri nastreľovani. Po 2 mesiacoch sa vymieňajú. Také dieťa ti ešte nič nezje, keďže spí v zavinovačke väčšinou a do úst si nič nedokáže dať.

@lenkakravcova ti vážne nastrelujete náušnice? Piercing sa prepichuje

martul
29. máj 2025
@minenkaa

@martul a ja pisem o deckách inak?

@minenkaa
ano mám decko toto si napísala 11,26
Taketo napichovacie nedávaj malému decku včera 18,42

minenkaa
29. máj 2025
@martul

@minenkaa
ano mám decko toto si napísala 11,26
Taketo napichovacie nedávaj malému decku včera 18,42

@martul a čo zle som napisala

lenkakravcova
29. máj 2025
@minenkaa

@lenkakravcova ti vážne nastrelujete náušnice? Piercing sa prepichuje

@minenkaa áno, vážne sa nastreluju náušničky. Je to bezpečnejšie než prepichovanie. Preto to už robia lekári v nemocniciach (dcére nastrelila pediatrička na oddelení, ešte keď sme odchádzali z nemocnice, v pôrodnici).

minenkaa
29. máj 2025
@lenkakravcova

@minenkaa áno, vážne sa nastreluju náušničky. Je to bezpečnejšie než prepichovanie. Preto to už robia lekári v nemocniciach (dcére nastrelila pediatrička na oddelení, ešte keď sme odchádzali z nemocnice, v pôrodnici).

@lenkakravcova wau,v čin je to bezpečnejšie ,to ucho sa trhá pri nastrelivani neprepichuje

martul
29. máj 2025
@minenkaa

@martul a čo zle som napisala

@minenkaa nevadí, ty to nedokážeš pochopiť.

minenkaa
29. máj 2025
@martul

@minenkaa nevadí, ty to nedokážeš pochopiť.

@martul dakujem

oblecenie99
29. máj 2025

Rieši to teraz veľmi intenzívne švagriná (budúca krstná našej dcéry), aj keď vysvetľujem, že malá nemá prepichnuté uši a zrejme ich tak skoro mať nebude.. ja si nemôžem pomôcť, mne sa to na tých malých babätkách proste nepáči, pripomínajú mi malých pirátov .. máte niekto nejakú overenú stránku, kde sú naozaj pekné, vkusné nášničky pre dievčatká? Uvítam link.. ďakujem 🙂

angeli121212
29. máj 2025
@oblecenie99

Rieši to teraz veľmi intenzívne švagriná (budúca krstná našej dcéry), aj keď vysvetľujem, že malá nemá prepichnuté uši a zrejme ich tak skoro mať nebude.. ja si nemôžem pomôcť, mne sa to na tých malých babätkách proste nepáči, pripomínajú mi malých pirátov .. máte niekto nejakú overenú stránku, kde sú naozaj pekné, vkusné nášničky pre dievčatká? Uvítam link.. ďakujem 🙂

@oblecenie99 my máme takéto srdiečka v strede s ružovým kamienkom, žiaľ lepšie som ich nevedela odfotiť malá sa hýbala ale sú podľa mňa veľmi pekné dosť jednoduché a jemné

oblecenie99
29. máj 2025
@angeli121212

@oblecenie99 my máme takéto srdiečka v strede s ružovým kamienkom, žiaľ lepšie som ich nevedela odfotiť malá sa hýbala ale sú podľa mňa veľmi pekné dosť jednoduché a jemné

@angeli121212 Presne niečo podobné hľadám, ďakujem 🙂

Strana
z2