Kde nájdem náušničky pre bábätko?

Off topic, ale spominate si na tu temu, kde nejaka rodinna prislusnicka mala kupit dietatu nausnice a kupila take strasne skarede pofiderne? 🤣
Odporúčam klasické zapínanie ak to je bábätko. Ale takéto zoženieš v každom zlatníctve.
moja ich mala -ale dostala ich priamo v obchode kde jej nastrelovali ucho .. len teda mala inu farbu myslim fialkove ...
Off topic, ale spominate si na tu temu, kde nejaka rodinna prislusnicka mala kupit dietatu nausnice a kupila take strasne skarede pofiderne? 🤣
Takéto malá dcérka tie čo jej nastrelili.. inak jej stihla jedna vypadnúť hneď na druhý deň a potom znova po mesiaci
Odporúčam https://prvenausnicky.sk/galeria-nausniciek/ pán pride k Vám, u nás bol včera a nastrelí a ešte si aj vyberiete naušničky, majú aj tie čo chcete 🙂 my máme také isté len ružové, sme max spokojný 🙂. Dáva aj náhradnu fazetku zo zadu, ak by vypadla a zaškolí a ukáže ako sa pekne starať o uška 🙂 po nastrelení 🙂
Takze to su len nejake docasne co sa potom musia vymenit? A ked mne sa pacia taketo aj natrvalo tak co? Daju sa kupit aj take natrvalo? Ide o to ze mne sa nepacia take vysiace , chcela by som len taketo ďobky.
Taketo napichovacie nedávaj malému decku
@minenkaa mne sa nepacia vysiace nausnice na DECKU ….
Tak keď si ich strhne a zje potom sa ti to asi bude tiež páčiť .Hlavne je nie bezpečnosť ale čo sa mamičke páči
Decko si prečo napisala veľkým
Mne sa tiež tie visiace veľmi nepáčia. Pozerám nausnice na tejto stránke a píšu ze od 6mesiacov sú takéto srobovacie.
https://www.danfil.sk/detske-nausnice-danfil-kv...
Tak keď si ich strhne a zje potom sa ti to asi bude tiež páčiť .Hlavne je nie bezpečnosť ale čo sa mamičke páči
@minenkaa dcéra mala takéto, vzadu to bolo zaplombované. Nikdy si to nestrhla.
Decko napísala s veľkým preto, lebo ty si ho tak nazvala, tak to kvôli tebe zvýraznila.
....aj svojmu doma hovoríš decko?!
@minenkaa takéto sa dávajú pri nastreľovani. Po 2 mesiacoch sa vymieňajú. Také dieťa ti ešte nič nezje, keďže spí v zavinovačke väčšinou a do úst si nič nedokáže dať.
@autorka
Nám ich dávali v nemocnici pri nastrelení u novorodenca. Teda predávali, 30€ stoja. Po 2 mes sa môžu najskôr meniť. A ideálne pred tým než si ich dieťa dokáže dať dole, alebo ich dať potom zaplombovať v zlatníctve.
@minenkaa takéto sa dávajú pri nastreľovani. Po 2 mesiacoch sa vymieňajú. Také dieťa ti ešte nič nezje, keďže spí v zavinovačke väčšinou a do úst si nič nedokáže dať.
@lenkakravcova ti vážne nastrelujete náušnice? Piercing sa prepichuje
@lenkakravcova ti vážne nastrelujete náušnice? Piercing sa prepichuje
@minenkaa áno, vážne sa nastreluju náušničky. Je to bezpečnejšie než prepichovanie. Preto to už robia lekári v nemocniciach (dcére nastrelila pediatrička na oddelení, ešte keď sme odchádzali z nemocnice, v pôrodnici).
@minenkaa áno, vážne sa nastreluju náušničky. Je to bezpečnejšie než prepichovanie. Preto to už robia lekári v nemocniciach (dcére nastrelila pediatrička na oddelení, ešte keď sme odchádzali z nemocnice, v pôrodnici).
@lenkakravcova wau,v čin je to bezpečnejšie ,to ucho sa trhá pri nastrelivani neprepichuje
Rieši to teraz veľmi intenzívne švagriná (budúca krstná našej dcéry), aj keď vysvetľujem, že malá nemá prepichnuté uši a zrejme ich tak skoro mať nebude.. ja si nemôžem pomôcť, mne sa to na tých malých babätkách proste nepáči, pripomínajú mi malých pirátov .. máte niekto nejakú overenú stránku, kde sú naozaj pekné, vkusné nášničky pre dievčatká? Uvítam link.. ďakujem 🙂
Rieši to teraz veľmi intenzívne švagriná (budúca krstná našej dcéry), aj keď vysvetľujem, že malá nemá prepichnuté uši a zrejme ich tak skoro mať nebude.. ja si nemôžem pomôcť, mne sa to na tých malých babätkách proste nepáči, pripomínajú mi malých pirátov .. máte niekto nejakú overenú stránku, kde sú naozaj pekné, vkusné nášničky pre dievčatká? Uvítam link.. ďakujem 🙂
@oblecenie99 my máme takéto srdiečka v strede s ružovým kamienkom, žiaľ lepšie som ich nevedela odfotiť malá sa hýbala ale sú podľa mňa veľmi pekné dosť jednoduché a jemné
@oblecenie99 my máme takéto srdiečka v strede s ružovým kamienkom, žiaľ lepšie som ich nevedela odfotiť malá sa hýbala ale sú podľa mňa veľmi pekné dosť jednoduché a jemné
@angeli121212 Presne niečo podobné hľadám, ďakujem 🙂