Kde sa nosí náramok pre bábätká?
Kde sa zvykne dávať bábätkám náramok? Mohlo by si bábätko ublížiť, keby ho má na ruke? Dá sa prispôsobiť veľkosť čiže nespadne, len či by sa ním vedelo škrabnúť alebo niečo take?
Prosím píšte iba také, čo máte skúsenosť 😊, podarilo sa vášmu bábätku poškriabať sa o náramok, alebo sa toho nemusím báť?
My sme dali malému náramok hneď ako prišiel domov s pôrodnice čo bolo keď mal 1 mesiac 🤗 proti urieknutiu. Na krstiny dostal aj zlatý náramok ale ten mu samozrejme nedávame. Dnes má 8 mesiacov a už 7 mesiacov nosi náramok a nič zlé sa mu nestalo.
@sisska96 čo, duchaplnejšiu odpoveď si nevymyslela? Iba že som hysterka? 😂 Veď napíš aspoň jedno pozitívium náušníc pre bábätko, ty "hysterka." 😂
@natall113 neobhajujem ani náramok, úplne zbytočné, aj to, aj to. Nikdy som nepochopila túto potrebu niektorých matiek. Či máte pocit, že vaše dieťa je škaredé a s náušnicami je už pekné? Či aký to má význam?
@cic33 tak keď toľko mesiacov nosi náramok proti urieknutiu a ešte nic zle sa sa mu nestalo, jednoznačne to funguje.😂😂😂😂
Nechcem sa nikoho dotknut, ale mne zlate naramky na malych detoch evokuju romsku komunitu. Aspon ja som teda videla zlate naramky len na malych cigancatach. V zivote by som toto malemu dietatu na ruku nedala a to mam briliantov a zlata na kila. Moja suseda mala pre syna ten cerveno-snurkovy naramok s plieskom v strede a on si nim natrhol kutik na ustach tak, ze mu to museli zosivat a velmi dlho sa mu to hojilo.
Načo mu je náramok? 🤷
@stanulienkat ja som náramok nenosila a tiež sa mi nič nestalo 😂
@mell27
To bude nahoda😂
@matkahelka mňa vôbec nezaujíma či nosia náramky rómovia, sú to ľudia ako aj ty a ja, teda odveci koment a dosť nechutný. A okrem toho ja som náramky videla na deťoch rôznej rasy a etník a vôbec by mi ani nenapadlo sa pozastaviť nad tým, kto čo nosí a kto nie.
@matkahelka toto nie je o etniku toto je o každého osobných preferenciách, rovnako ako keď dá rodič náušnice bábätku. Niektomu sa to páči a inému nie. A nechcem sa ťa dotknúť ale podľa tých šmejdov čo predávaš v bazariku dosť pochybujem že máš zlata a briliantov na kilá 😬. A že ty by si nedala náramok bábätku lebo sa ti to nepáči tak to je tvoja vec. Ja by som zas také vaci aké si ty obliekala na deti nedokázala darovať ani na charitu, lebo na môj vkus sú to strašne nevkusne a nekvalitne kúsky.
My sme dostali ale som ju hneď vrátila, nech si to dá na seba susedka 😅 bábätku to je jedno ci ma náramok alebo nie a ze susedka si myslela ze chcem byt in a sa poteším tak určite nie
Ešteže aj anonymu sa dajú pozrieť inzeráty,, hrdinka a meno nikde 😅😅😅
Kde sa zvykne davat detsky naramok? - do krabicky a krabicku do trezoru slebo do sperkovnice
@zuzulka558 a ty kde máš zverejnené osobné údaje keď tu komentuješ ? 🤷🏼♀️
Komentujem pod menom nie pod anonymom 😃 to stačí ty ani pod menom nevieš napisat
@zuzulka558 veď to je v prípade nás dvoch to isté, keďže tam nič nemáš
Stačí meno údaje som zmazala lebo ma tu našiel šialený bývalý pred par rokmi 😉 to isté určite nie pre mňa by bolo ponižujúce byť ako anonym,
@natall113 u nás staršia mala zapálené ale stále si do toho rýpala vadilo jej to tak som jej ich dala dole v skolke nosila chvíľku a teraz vôbec, mladšej som už nedala nech sa rozhodne
@zuzulka558 tak teba tu naháňal šialený bývalý ale ponižujúce ti príde že niekto zakladá tému ako anonym 🤣 no tak toto ma pobavilo

Kde sa zvykne dávať babatkam naramok? Zvyčajne do ozdobnej krabičky a niekam uložiť a dať napr na 12te alebo 15te narodeniny.