icon

Kde spávali vaše bábätka po príchode z pôrodnice?

dianka997
27. sep 2019

Ahojte čakáme bábätko a chcem sa spýtať vaše deti po narodení keď ste prišli domov z nemocky spinkali v kočíku alebo v postieľke ? 🙂

patka06
27. sep 2019

hneď ako sme prišli z pôrodnice, som dcérku dala do postieľky ...tam aj spávala, stále. Žiadne s nami na posteli, uspávanie na rukách a podobne...vytvorila si spojenie postieľka je na spanie. Mala som ju vedľa seba, dočiahla som na ňu aj v noci, pohladkať, držať za rúčku a podobne. Do pol roka cez deň spávala aj v kočíku, počas prechádzky. Potom už aj poobedňajší spánok doma v postieľke

podhorov
27. sep 2019

@patka06 presne aj u nas tak ziadne na rukach.... tiez bud v postielke alebo v kociku

sapetka
27. sep 2019

Doma v postielke alebo pri mne na gauci alebo na nasej posteli so mnou ak som si lahla aj ja

pininka1
27. sep 2019

Každé inak, najstarší sa chcel uspavat v pohybe už v pôrodnici, doma spal v kočíku, ale vedel spat aj 4 hodiny, aj v zime. Druhý spal veľmi málo, ale od začiatku v postieľke a dcérka zo začiatku pri mne, potom nosič a keď zaspala tak do postieľky a nakoniec úplne sama v postieľke čo trvá dodnes. Ani v škôlke nemá problém.

andrejka999
Autor odpoveď zmazal
lubina
27. sep 2019

@dianka997 postielka pripadne s nami, ak uz bolo prilis vela placu (alebo sme si potrebovali vsetci oddychnut 😉) . V kociku nechceli spat vobec, ani jedna dcerka, iba ked sa hybal, cize ked sme boli na prechdzke, ak som sa niekde zastavila, uz boli obe hore...

jannyr
27. sep 2019

@dianka997 v postieľke na monitore

verdul
27. sep 2019

Cez den na gauči,kočíku v noci somnou v posteli, sem tam v postielke.
Do postielky som ju začala davat az nejak od 5 mesiaca 🙂 stale som ju chcela mat pri sebe a počúať ako dýcha

lula313
28. sep 2019

V postieľke, je dobre dieťa ucit hneď od mala, aby ste sa potom netrápili s oducanim a nevypestovala mu zlozvyky

letfenixa
28. sep 2019

Keď sme prišli domov, tak najskôr v kolíske, potom v postieľke, na balkóne v kočíku, aj vonku v kočíku a v roku, keď som začala chodiť do práce, so mnou v posteli, lebo už som nevládala x-krát za noc vstávať a utisovat. Len toľko k "nauceniu"

simca06022011
28. sep 2019

V postieľke, kočík bol na von..

jana_eyre_2
28. sep 2019

prveho som sa snazila davat do postielky "lebo sa to tak ma" ale nebola som z toho v pohode, tak bol stale tam kde ja - cize aj na rukach, aj v postielke, ked som bola dole mala som kocik, v noci bol primne..

druha bola kludne babo, tak ked bola hore na poschodi bola v postielke, ked dole na prizemi kupila som vtedy cestovnu postielku.. bola ale aj vela na rukach v noci primne..

treti bol velmi nervozne dieta, takze hoci som aj mala dole cestovnu postielku, sluzila len ked som potrebovala aby som bola uplne volna kvoli starsim - inak bol najprv v satke a potom v nosici cele dni a v noci ako vzdy primne..