icon

Kde zoženiem kniu od Tracy Hogg - Každé dieťa sa vie naučiť spať?

sofinka1403
30. sep 2012

Ahojte maminy, počula som samé chváli na túto knihu, a chcem sa opýtať, či náhodou neviete, či sa dá zohnať SR vydanie?
Ja som všade našla iba anglické vydanie ☹ .
Ďakujem za akékoľvek rady, už som v koncoch, máme strašný problém s denným spánkom ☹ ....

timka6
22. apr 2013

@trnka77 Môžem aj ja poprosiť poslať na meil : j64@zoznam.sk, je tá kniha po anglicky, či aj v slovenčine ?
Ďakujem.

edyta
5. nov 2013

@sofinka1403 Urcite precitajte si aj "Rodicostvo je veda", jedna pani to na forum pridala aj odkaz kde je to ulozene.

lauricka
5. nov 2013

táto kniha nepodporuje metódu vyplakania, niekto si zle prečítal. Mám ju na predaj, ak si ju chcete kúpiť, ozvite sa mi.

mirip
5. nov 2013

dá sa stiahnuť z internetu

dubica
15. jan 2014

Ahojte. Velmi by som Vam bola vdacna keby ste aj mne preposlali tu knihu Kazde dieta sa vie naucit spat od Tracy Hogg. Z internetu som si stiahla knihu pod rovnakym nazvom ale od uplne inych autorov, a podla vsetkeho je to ta kniha, kde treba dieta nechat vyplakat a podobne. Ale ako vidim, chvalite prave tu knihu od Tracy tak vas prosim preposlite mi ju niekto. Malinky mi vecer vie zaspat sam, ale v noci ked sa zobudi musi sa prisat na prsnik a niekedy ho tam mam aj 40 minut a ked ho polozim do postielky ihned sa prebere a zacne plakat a znova sa vsetko opakuje. Iba ked si ho dam vedla seba spinkat, tak si cuca kedy chce a potom spinka a priebezne sa prisaje a papka. Ale to som potom rano znicena, cela kriva, ze som sa nemohla poriadne vystred, oddychnut a vyspat. Tak preto by som si rada precitala ci nenajdem nejake dobre rady ako si s tym poradit. Dakujem Vam velmi pekne. Moj e-mail: amirahaskic@yahoo.com

kikuska1985
16. jan 2014

Aj ja by som bola rada keby mi ju niekto poslal v SR verzii...nikde to neviem zohnat a chcela by som si ju prečítat nakolko mame tiež velke problemy s nočným spánkom. Moj email je holubcova85@centrum.sk

gumkac19
6. feb 2014

za seba musim povedat, ze sme postupovali presne podla tej knihy, 2 dni bola hotova katastrofa ale! na tu knihu nikdy nedam dopustit, krasne sa naucila spat, ma presne stanoveny rezim, ziadne budenie, dokonca sa sama pyta ze ma ist spat 🙂

barakr
7. apr 2014

@trnka77 prosim ta,mohla by si mi preposlat knizku na mail?dakujem pekne ♡ bara.krumpolcova@gmail.com

dancula24
28. júl 2014

Ahojte mamicky, prosim mohli by ste mi tiez poslat tuto knizocku v pdf podobe? @trnka 77 alebo niekto iny, mate ju este?
prosim na mail - dancula24@yahoo.com. Aku inu knizku o vychove a rodicovstve by ste mi este odporucili?
Dakujem velmi pekne!

zuzula789
21. aug 2014

Dobrý deň , som mamina čakateľka v 39tt a veľmi Vás chcem poprosiť poslať knižku na môj mail, keďže ma veľmi zaujala a chcem sa na moje prvé materstvo ešte, čo najlepšie pripraviť. zuzula789@gmail.com
Ďaaakujem veľmi pekne

bony441
5. sep 2014

Prosim ak mate niekto tu knihu v pc🙂)Poslete mi ju prosim na mail verca441@azet.sk Dakujem

evkahubo
8. sep 2014

tu je link,kde sa da stiahnut 🙂 http://m.uloz.to/xFuv16aF/kazde-dieta-sa-vie-na...

wiki23
15. sep 2014

Ahojte,prosim ak mate niekto knihu od tracy hogg v slovencine poslite mi ju prosim 🙂 moj mail je erika.vrsanska@centrum.sk dakujem vopred 😉

lenush33
25. sep 2014

ahojte, mohla by som ju aj ja poprosit poslat na mail? katrin35@gmail.com
Dakujem velmi pekne 🙂

davita
25. sep 2014

@something AK!!! ste túto knihu čítali, asi ste neporozumeli jej obsahu, nakoľko tam je popísané kadečo, veľa návodov, ako porozumieť potrebám svojho dieťaťa, okrem slov "nechať vyplakať" v kontexte k zaspávaniu .... smutné, že šírite také klamstvo 😖
kto prečítal a skúsil, zistil, že dieťa sa naplače oveľa menej, ako kým sa "naučilo" zaspávať touto metódov ...... či??? Váš Martinko nikdy v noci neplakal???

žiadna metóda nie je 100% účinná na všetky deti, ale prečítať si niečo zmysluplné (niečo okrem sarkazmu na MK) určite prospeje

ženy, máte svoj rozum, riaďte sa ním, vytvorte si svoj názor na základe prečítaného a nie na základe JPP 😝

wyslmt
24. dec 2014

@trnka77 mohla by si mi prosim poslat knihu na mail paulovicova. jarka@gmail.com
Dakujem a pekne Vianoce 🙂

nikuska00771
11. mar 2015

Poprosím aj ja poslať na mail veronika.pp@centrum.sk 🙂 dakujem

presnetak
14. apr 2015

mohla by som prosim Vas poprosit zaslat aj mne? Na kubickovaa@gmail.com, dakujem vopred! 🙂

peneloppe
14. apr 2015

Aj ja ju mam elektronicky ale kde. Musim pohladat. Kto ma zaujem, piste a ja vam preposlem.

ejkam
14. apr 2015

aj ja poprosím na ejka.janko@gmail.com ĎAKUJEM

monika_929
8. sep 2015

Baby mohli by ste mi niektorá poslať tú knihu na monkikazajacova@gmail.com. Diky moc.

melachic
Autor odpoveď zmazal
adka_gatka
1. okt 2015

Ahojte...aj ja by som chcela niwkoho piprosit o slov.veeziu tej knihy.dakujem vopred.email:
andrea_babelova@hotmail.com

grexa7
8. okt 2015

Zdravím, ak by bol niekto z vás taký dobrý a poslal nám tú knihu boli by sme veľmi vďačný.
grexa7@zoznam.sk
Ďakujeme.

oskvarka
8. okt 2015

ako ja tuto knihu tiez neuznavam ale nieje naozaj dokazane ze by tato metoda mala nejaky extra zly vpliv na dieta.... vseobecne uplne najhorsi vpiv na dieta ma nevyspata nervozna matka... ovela horsi ako dieta ktore sa takymto sposobom naucilo spat .. a to dokazane je.. takze sa treba zariadit tak aby bola matka odpocinuta a spokojna... ak sa to da zabezpecit jedine tak ze ho nauci takto pri spanku trochu samostatnosti je to pre to dieta lepsie ako citit z nej tu nervozitu ktoru by just cilov vole sa snazila nedavat na javo... ale pokial to zase neni nutne ja by som sla cestou ze budem pri babetku vzdy ked place a som toho schopna...

tittixzy
18. okt 2015

Mozete prosim aj mne niekto poslat tu knihu? adresa je: kristina.stardust@gmail.com
Vopred dakujem.

samulinko16
25. dec 2015

mohla by som ju aj ja vas poprosit na adresu palakovazuzana@gmail.com.dakujem moc

patriciapac
11. sep 2016

Mozem aj ja poprosit o zaslanie knihy: patricia.ondrikova@gmail.com
Dakujem

lalitagopi
11. sep 2016

Snad zvitazi Vas materinsky instinkt zienky, a nebudete trenovat vase dieta zaspavat vyplakanim.

asinedenisa
29. sep 2016

@trnka77 Veľmi vás prosím pošlite aj mne tu knihu. Mail zahorcova.denisa@gmail.com ĎAKUJEM