Keď 3,5 mesačné bábo plače pri papaní

janachalupkova
22. aug 2016

Ahojte mamicky.mam otazku a zaroven aj prosbu o radu..mam 3,5 mesacnu dcerku papa len UM z flasky a asi pred mesiacom zacala pri papani strasne plakavat ale tak hrozne moc ze mi byva az zle...nerobi to vzdy ale je to caste normalne mam stres z jej papania..papa kazde 3h 120ml..spinka pekne u lekara povedali ze je uplne ok.ma 4 rozne flasky a vzdy to urobi pri inej streda to..skusali sme aj 2 dierky na cumliku..ale mam pocit ze jej to tieklo kade tade.fakt uz neviem co skusit.papava v roznych polohach aj vo vaku aj leziacke je to uplne jedno neni to o polohe..mate niekto s tymto skusenosti? Nemam pocit ze by mala diasenka naliate aj ked trosilinku slinta a papa si rucky doktorke sa tiez nezda ze by ju uz zubky mali trapit..dakujem za rady a nazory..

janickacrazy
22. aug 2016

@janachalupkova No neviem, možno skús zmeniť typ cumlíka na flaške a nechápem prečo má 4 rozne fľaše, ja by som jej dala len jednu a tú istú stále a tiež by som ju krmila len v jednej polohe, napr. moj malý sa najlepšie naje len v postieľke, kde má svoj klud. Ked ideme niekam von, tak nechce papať, vymýšľa, proste nemá tam ten svoj klud. Možno aj tej tvojej niečo vadí, skús vypozorovať čo. Mojmu napr. vadí aj krmenie na rukách, čo je veľmi nezvyčajné, lebo vačšina detí sa rado krmi v náručí mamy. Ja kým som na to prišla, tiež mi to nejaký čas trvalo.

janachalupkova
autor
23. aug 2016

@janickacrazy No mame 4 flasky lebo sme ich dostali a na kazdej je iny cumel.nechce sa mi za kazdym chystat flasku aj sunar mam to nadavkovane a flasu v ohrievaci a ked ide papat tak to len zmiesam..umyjem flasu a dam do stelirizatora a vecer ked mala zaspi to pustim..to som si tak zvykla ked mala bola mensia a papala aj kazdu hodinku a pol plus som sa snazila kojit tak bolo to hekticke nemala som chut este aj za kazdym si chystat a ohrievat vodu.
..a ona papava na tom istom mieste vo vaku ale niekedy ked place tak ju polozim vedla na gauc a papa ale ak ani to nezabera tak ona sa na rukach naje...mam pocit ze ten plac je z toho ze bud je velmi hladna a nevie sa toho dojest ako keby alebo niekedy papa pred spanim a to je uz asi unavena nic ine som si nevsimla lebo klud pri papani vyzaduje aj ona tak ho vzdy ma..ale skusim este pozorovat dalej dakujem za odkaz😊

janickacrazy
23. aug 2016

@janachalupkova Možno jej vadia tie rozdielne cumle, ja by som dala len jeden typ cumľa, ved niektoré cumle pasujú aj na flaše inej značky, žeby si len cumle dokúpila. Moj malý má najradšej značku MAM a aj baby tu na koníku si ju dosť chvália. 🙂

mijama29
23. aug 2016

Tiez by som zacala v prvom rade tym, ze by som jej davala ten isty typ