Keď na dieťa kričí cudzí človek
kto mi poradi. odpovie...myslite ze je to normalne, ked na 4rocne dieta krici uplne cudzi clovek. priklad- sused. .. viem ze moja mala je certica..ale aj tak si myslim,ze veci ohladom dietata, by sa mali riesit s matkou .. myslim,ze existuje na to aj zakon, len nie som si ista.
@lucka33 citaj vsetko co pisem lebo sa mi nechce kazdemu vysvetlovat to iste a o com som pisala
@krasneleto rozkaz 😀
@lucka33 poprosim ta... nebol to rozkaz
ahojte. .. ja som sa len chcela opytat, ci je normalne na slovensku, ked moja 4rocna dcerka. v hale na zastavke chytala klucku,lebo sa chcela dostat do obchodu. obchod bol zavrety.. a prisiel ku nej mlady chlap, co tam robil za okienkom. a zhukol po nej, aby si isla sadnut..ukazal jej prstom kde ma ist. moja mala na taketo reakcie cudzich ludi nie je zvyknuta,a zlakla sa..pretoze ona tam nic zle nerobila. nic tam nelamala,nenicila.. ja som ju sledovala..vedela som co ona robi. a nerobila nic zle.myslim ze ten chlapec, sa chcel len ukazat pred dievcatmi co tam zamnou sedeli,ze aky je on macher.. a ked som mu isla vysvetlit, ze take veci by sa mali riesit s matkou dietata. tak on zuval zuvacku a prevracal ocami,ze ma musi pocuvat.... o to akoze nejde.len som chccela vediet, ci je na slovensku trestne kricat po cudzom dietatu..keby ze tam nieco nici,lame spini..tak ju samozrejme zastavim...ale to ze chcela vojst do obchodu,tak na tom nevidim z mojej strany nic zle...,, a ked si myslite ze som zakomplexovana,alebo ze zvelicujem- tak to je vas nazor..
@skalka22 ja plne chapem, co si sa pytala, viem to pochopit,kedze tiez zijem v zahranici a tiez nie som na taketo spravanie zvyknuta, takze nemaj obavy, nie si zakomplexovana 😉. NAsa spolocnost je celkovo dost nasilna, podporujeme nasilie, nevidime na nom nic zle, bitie, ponizujuce tresty, buzeracia deti je priam nevyhnutna, aby z nich vyrastli slusni (zakomplexovani) ludia, takze sa netreba cudovat, ze sa taketo veci budu stavat. Musis sa na to pripravit, ze u nas je to ine a ziaden zakon na to zial neexistuje. Cudzi mozu kricat na tvoje dieta, dokonca ho aj capnut 😨.

@krasneleto ja zas neviem, či je ťažké pochopiť, že aj matka s dvomi deťmi musí nakúpiť a pre dobro alebo spokojnosť všetkých je lepšie tie dve deti naložiť do vozíka 😎 A okrem toho viac ako "špinavý" košík mi vadí tá uchytaná rúčka, ktorú chytí každý s ktovie ako čistými rukami 😝