icon

Keď sa bábätko počas spánku zľakne, tak zatrasie bradou

1. mar 2023

Ahojte dnes sa nam stala taka vec ze babo zaspalo po mlieku a druhe dieta z niecim buchlo a maly sa lakol dvihol rucickami a zatriadlo mu bradou.. myslite ze to je nieco vazne ?

beata_k
Autor odpoveď zmazal
autor
1. mar 2023

@beata_k dnes ma 1mesiac

beata_k
Autor odpoveď zmazal
zuzuliennka1
1. mar 2023

je to uplne normalne, vola sa to moorov reflex a o par tyzdnov to zmizne samo 🙂

martul
1. mar 2023

Sama píšeš, že druhé s niečím tresklo, tak potom?!

januska12323
1. mar 2023

Aspoň vieš že dobre počuje. Nerob z jedného myknutia drámu.

autor
1. mar 2023

Dakujem Vam. A este otazocka ked sa babo naplasilo a zacalo plakat moze sa nieco stat? Bolo na prsniku a zlaklo sa hlasnej hudby a zacalo plakat...

januska12323
1. mar 2023

Nádych, výdych, ak budeš každú situáciu takto rozoberať zachviľu sa zblázniš.

zuzuliennka1
1. mar 2023

a co by sa akoze malo stat? normalne sa zlaklo necakaneho zvuku, vacsieho hluku. nestresuj

basska_b
1. mar 2023

Uplne v pohode, sak sa len teraz narodilo, v maternici malo len zname a tlmene zvuky, teraz vnima milion novych zvukov... nemoze sa mu nic stat, ale asi je dobre, ked ma takych šokov co najmenej...

autor
1. mar 2023

@basska_b ano ja viem ze lepsie ale mam doma 4 rocne dieta ktoremu vsetko pada vresti .. aj ked upozornim ze potichu nusi byt tak o 5 minut znovu 😃

basska_b
1. mar 2023

No, to pozname. Ja mam doma 5 a 3rocne neskolkarky. Niekedy sa hraju ticho a niekedy randal jak svina. Ja ich uz ani neupozornujem... mlady neni taky ľakavy. Tiez sa narodil pred mesiacom

nevenka
1. mar 2023

Nase stvrte musi prezit, ked kricim na 9 a 7 rocnu, lebo obvykle su "hluchi", na 2 rocneho...alebo ked on pisti, vresti a ked sa ti starsi biju.
V sobotu sme mali oslavu krstu, vela ludi, hukot a malej sa najlepsie spalo. Ma 2 mesiace...
Chapem, ze stresujes, prve dieta toto nezaziva, ale nic sa neda robit.