icon

Kedy chodia spať večer vaše detičky?

ekinkala
7. feb 2013

mali ma 2a pol a chodi spat o desiatej vecer ked ho chcem dat spat o osmej tak ho uspavam hodinu neuspesne po hodine sa ma spyta maaamiii plooosim mozem este hrat prosiiiim tak sa este chvilku hra a potom ideme spinkat vseci spolu

Strana
z2
susanne5
24. feb 2013

@ekinkala presne toto aj ja riesim, maly ma 3 roky a zaspava 22 30 az 23 00, poobede spi 2 hodky, lenze az od 3tej, rano potom vstava okolo 8mej pol9tej. pokusala som sa mu to posunut aby vstaval skor alenejak sa vzdy vratil do tychto casov. mala som aj vycitky ze som si ho zle naucila, ale postupne som sa s tym zmierila, totiz pre mna ma stale vyznam ked ide poobede spat a potom neskoro vecer akokeby som ho poobede nedala, on by vydrzal a nestazoval by sa ( lebo on nikdy nechce ist spat) , ale od tej 3tej do nejakej 7mej vecer by bol "prepnuty" z tej unavy, a to mi zato nestoji, a este aj zly ako cert takze ho davam spat poobede a chodime vecer tiez neskoro. ale ono sa mu ot posuvalo s tym ako bol starsi. ked mal rok tak zaspal okolo tej 9tej, v 2 rokoch okolo 10tej vecer... no a teraz o 11tej.. len co bude o rok? 🙂

silvia851
13. okt 2018

My budeme mať teraz 2roky a chodíme spať o 20.00hod a tak do 20minút zaspinkáme, takýto režim máme nastavený cca od 15mesiaca a zo začiatku sme zaspávali aj 30-40minút s prehadzovaním, ale teraz to je OK. Skúšali sme ísť spať aj neskôr ale u nás sa to neujalo bolo to veľmi zle niekedy s vymýšľaním alebo plačom.

Strana
z2