Kedy davate spať 5-ročné dieťa?
Myslím večer o ktorej ho ukladate.
Dajme tomu ze budíček ma o 6.30, max 7.
V skolke vraj spi.
Neviem koľko, niekde medzi 12 a 13.30.
Dakujem
@darius_a o 20.00, zaspí tak 20.30. Niekedy ukladáme aj skôr lebo ráno sa jej nechce vstať do škôlky ale zatiaľ bez efektu, zaspí rovnako. Cez obed spáva väčšinou okolo hodiny.
Moja vstáva o 6 a večer ju uložím o 20, ale zaspí o 21, už sa nad tým nerozculujem, v škôlke spi
Predškoláka medzi 20.00 - 20:30. Zaspí v priebehu pár minút. Vstáva ako kedy, medzi 7:30 a 9:00. V škôlke nespí od troch rokov.
Chodili spavat o 19tej... od 1,5 roka nespavali na obed. Rano do skolky vstavavali o siestej, cez vikend tahali pooodstatne dlhsie.
@darius_a tak moja cez den doma nespi takze ak je doma zalezi kedy vstane
Ak mame režim skolka tak budik 6:30 kym sa preberie z domu ideme 7:20
Vecer tazsi kvoli skolke kedze tam spi ale v posteli sme kedy ako 20:20 az 20:45 kedze este citame knizku trosku. Sa rozprávame dakedy zaspi do 20min dakedy vymysla.aj do21:40 🙈
O pol 9 su obe deti v posteli, o cca 21.h uz spia a vstavaju do skolky o 7.h rano
Dcera ma cerstvych 5. V skolke nespia, vstava medzi 7:30-7:45 a do postele ide max 20:30. Prvy rok skolky, to nastupovala este ako 2rocna a 9mesiacov odpadla uz o 18. Kedze dovtedy spavala na obed. Cez leto alebo zimne prazdniny ide aj o 21:30. Ale vacsinou sa sama vypyta o 21.

@darius_a ukladat som mohla od osmej, aj lezat pri nom aby nerusil starsieho ktory uz spal, aj tak velakrat zaspal az o 23.00 lebo bol vyspaty zo skolky a nie je typ dietata co je po par hodinách unavene.
Pred nastupom do skolky uz dlho nespaval cez den, takze vecer siel normalne.
Vikendy, prazdniny nespava pretoze nevstava o pol siedmej ako do skolky. Potiahne do deviatej a vecer ide okolo deviatej spat.