icon

Kedy sa 9-mesačné dieťa naučí držať fľašu?

7. jan 2024

Ahojte kedy si Vase deticky zacali drzat flasku sami?
Nas si ju chyti ked mu nastavim ruky a dam do ust, ked postavim pred neho mlieko, rozplace sa. Neviem ci ju neudvihne. Skusala som inu flasku s drziacikmi po bokoch na caj, nezdvihne, cez slamku zas netaha.
Bude mat za par dni 9 mesiacov, podla Vas je to OK?

bluemoon24
7. jan 2024

Je to uplne ok 🙂 syn zacal drzet lahev na mleko pred druhym rokem. Lahev na vodu zacal drzet kolem roku - a to i tak poloprazdnou, plna pro neho byla tezka. Predtim jsem mu davala pit vodu z panaku, to ho bavilo. Ted ma 2 roky a ze slamky neumi tahat dodnes.

veronikaszabova
7. jan 2024

Dcera 9m - cez slamku neviem. Neskusali sme jej davat.
Flasku si drzi, ked jej ju podam. Sama si vezme len flasku s cajom - mame avent s drziakmi

nikpa
7. jan 2024

Môj syn bol taky pohodlný a lenivý, že bol ochotny si držať fľašu až keď mal okolo 1,5r. Radšej sa nenapil ako si ju mal sam chytiť. A slamku som nepoužívala ani pri jednom lebo z toho nevedeli piť.

katica06
7. jan 2024

Moja si v takom veku fľašku v pohode držala, ale v tomto veko chodila sama okolo nábytku a o týždeň neskôr sa spustila, ale každé dieťa sa vyvíja inak

autor
7. jan 2024

@bluemoon24 aha tak to nie je nenormalne

autor
7. jan 2024

@veronikaszabova aha skusim ako s drziakminju zdvihne ale ako keby nechape, ze z nej ma pit aj ked mu to ukazem 🤷‍♀️

autor
7. jan 2024

@katica06 uz sa dviha pri nabytku veselo ale este okolo neho nechodi 🙈