icon

Kedy ste prešli na 1 spánok za deň?

pimpulienka
7. aug 2011

V ktorom mesiaci a ako to prebiehalo? Ako babo reagovalo na časove zmeny a celkovo čo predchádzalo tomu, že ste prešli len na jeden spánok za deň? Ďakujem 🙂

Strana
z2
medyna
9. aug 2011

my sme presli na jeden spanok denne asi tak v 8.mesiaci a to uplne jednoducho. Sama Natalka si urcila, ze popoludni uz jednoducho spat nebude, ale potom mi krasne spinka v noci. Takze fungujeme asi tak, ze rano vstavame okolo siedmej, medzi pol jedenastou a dvanastou Natka spinka ( niekedy len pol hodky 😠 , niekedy hodku a pol 😎 ). Popoludni uz nespinka a v kociku uz vobec nie, to musi byt v akcii, a vecer chodi spinkat dost skoro, zobudi sa tak raz za noc, niekedy ani to nie ..... Natke to tak vyhovuje a ja som si uz zvykla. Aspon sa vyspim v noci 😉

jaaty
12. aug 2011

okolo 1. roku

mimi21mimi
14. aug 2011

v osmich mesiacoch... sama si urcila, ze jej staci jeden spanok....

luciferkax
14. aug 2011

My sme prešli až okolo roka a pol, ale bol riadny spachtoš 🙂 Doteraz spí tri hodiny poobede a to má tr roky 🙂 na jeden spánok prechádzal postupne(sám si tak určil) spal každý druhý den raz a každý druhý den dvakrát - s tým, že ráno skôr vstal tak šiel spať dvakrát a večer neskôr spať. Ked šiel večer neskôr spať, spal ráno dlhšie - v tom prípade stačil jeden spánok a šiel spať skôr večer, ale to zas vstal skôr ráno, tak na další den spal dvakrát 🙂 chaotické, ale hádam pochopíš 🙂

ajka82
14. aug 2011

starsia v 7 mes. ...uz nechcel spavat druhy spanok, aj ked spavala kratko cez den(zato pekne spavala celu noc a mladsia uz koncom 4mes nabehla na jeden spanok-predsa nebude spat dlhsie ako jej starsia sestra 😝 ale toez uz prespala celu noc(9-10hod.)

piacere
14. aug 2011

Náš spal donedávna 2x na deň.... posledné dva-tri týždne si to strieda.... niektorý deň 1x na deň, niektorý ešte 2x... takže som zvedavá, kedy sa to utne definitívne a my skončíme pri jednom spánku.... Zatiaľ jeden spánok na deň veľmi nezvláda... ak spí len raz, už o pol siedmej večer je vyvalený v postieľke...

Strana
z2