icon

Kedy ste začali dávať dieťa do bežky?

luckalucka5718
29. nov 2021
Strana
z2
nelca84
30. nov 2021

@luckalucka5718 pojdeme, len co poriadne nasnezi

iwesska
30. nov 2021

Nikdy som to doma nemala a cuduj sa svete,deti chodia😯

nevenka
30. nov 2021

@belllinka vies co, u nas na dedine to tiez teta pouzivala, teraz som si spomenula, ked sme my deti boli. A nasi to volali pavuk...🙂

adalmba
30. nov 2021

@luckalucka5718 Mám 3 detí, žiadne z nich nemalo ,, pavúka,, dr. To neodporúča koly klbikom

evica17
30. nov 2021

Ja som.nikdy nedala, nechala.som to na nom, kedy bude chodit. Ale viem ze daktore davali v 4 mesiacoch, v 6 mesiacoch a tak rozne, a to dieta urcite neni pripravene a iba mu skodili, a do buducna rozne bolesti chrbta, skolioza a ine

nevenka
30. nov 2021

@luckalucka5718 ja som mala pri prvom pozicane take choditko, kde sa dalo sadnut, dat to vyssie, nizsie, malo to taky pultik. Ked sa mi narodilo 2. dieta, ten starsi mal 21 mesiacov, tak som ho tam parkrat posadila. Doktorka povedala, ze na chvilku moze, kym nakrmim malu, ze dolezite je, aby si tam mohol sadnut a nespickoval. Dokonca som ho tam krmila a na druhej ruke som mala novorodenca na prsniku. Na toto mi to bolo dobre. Na nevyhnutny cas. Inak by sa mi prizabil niekde.

linda117
30. nov 2021

Pridavam sa k dievcatam, ani my doma nevyuzivame pavuka. Uz pred takmer 30 rokmi vravela detska lekarka mojej mamine, aby nas do toho s bratom nedavala lebo je to velmi skodlive 🙂

evkamotka
30. nov 2021

Nikdy. Zarobis dietatu na skoliozu, potom budes spokojna. Aj fyzio aj ortoped ma vystrihali. V niektorych krajinach je uplne zakazany predaj tohto nastroja skazy detskych telicok

nelca0510
30. nov 2021

Nikdy. Ani nedávaj,zbytočne vyhodené peniaze a väčšinou je problém,že dieťa potom spickuje.

Strana
z2