Kedy ste začali prať vaše veci spolu s vecami vášho bábätka?
Ahojte chcem sa spýtať kedy ste dávali prať spolu veci vaše aj vášho bábätka? Môj syn bude mať budúci mesiac rok. Ďakujem.
@nikuska845 ja cca od roka uz som miesala, ale nedavala som dokopy napr. nase spodne pradlo s detskymi vecami, ani ponozky, ci viac znecistene veci. Dnes uz periem viac menej aj spodne pradlo spolu (dcera ma 8), ale v oddelenych pracich sackoch a susim v susicke, pri tej teplote skapu aj bakterie a virusy, ktore by tam mohli byt
@nikuska845 Od narodenia... ked je tam aj oblecenie pre babatko, pouzivam jemny praci prostriedok, ak je len nase tak dam normalny prasok.
Netriedim odkedy periem v ekologicky setrnych prachoch a geloch. Neobsahuju ziadne plnidla, opticke rozjasnovace a ine nepotrebnosti takze nemaju ani cim drazdit detsku pokozku. Pouziva ho aj kamoska ekzematicka a velmi si chvali. A miesto 90-110ml (a viac) sypem do pracky len 30ml a krasne vyperie.
Takze moj nazor - ak je kvalitny praci prostriedok, netreba sa bat supnut vsetko naraz.
Cca od roka-rok a pol
Ďakujem vám pekne 😁
ja periem spolu, vymenili sme prasok za lovelu a prveho cca pol roka som pridavala miesto avivaze ocot
@veronice mozes mi poslat foto prasku, prosim? Zaujima ma eko hladisko. Zatial mam persil

@nikuska845 tiež dokopy periem naše aj ich a s detským práškom, ale už sa mi stalo, že som pár tmavých ks dala prať s mužovymi s práškom na tmavé veci a nič sa nestalo 🤷♀️