icon

Kedy ste začali prať vaše veci spolu s vecami vášho bábätka?

nikuska845
19. sep 2020

Ahojte chcem sa spýtať kedy ste dávali prať spolu veci vaše aj vášho bábätka? Môj syn bude mať budúci mesiac rok. Ďakujem.

Strana
z2
lenka2710
19. sep 2020

@nikuska845 tiež dokopy periem naše aj ich a s detským práškom, ale už sa mi stalo, že som pár tmavých ks dala prať s mužovymi s práškom na tmavé veci a nič sa nestalo 🤷‍♀️

vikusjk
19. sep 2020

@nikuska845 ja cca od roka uz som miesala, ale nedavala som dokopy napr. nase spodne pradlo s detskymi vecami, ani ponozky, ci viac znecistene veci. Dnes uz periem viac menej aj spodne pradlo spolu (dcera ma 8), ale v oddelenych pracich sackoch a susim v susicke, pri tej teplote skapu aj bakterie a virusy, ktore by tam mohli byt

andreatytler
20. sep 2020

@nikuska845 Od narodenia... ked je tam aj oblecenie pre babatko, pouzivam jemny praci prostriedok, ak je len nase tak dam normalny prasok.

veronice
20. sep 2020

Netriedim odkedy periem v ekologicky setrnych prachoch a geloch. Neobsahuju ziadne plnidla, opticke rozjasnovace a ine nepotrebnosti takze nemaju ani cim drazdit detsku pokozku. Pouziva ho aj kamoska ekzematicka a velmi si chvali. A miesto 90-110ml (a viac) sypem do pracky len 30ml a krasne vyperie.
Takze moj nazor - ak je kvalitny praci prostriedok, netreba sa bat supnut vsetko naraz.

tatisna
20. sep 2020

Cca od roka-rok a pol

nikuska845
autor
20. sep 2020

Ďakujem vám pekne 😁

qetka
20. sep 2020

ja periem spolu, vymenili sme prasok za lovelu a prveho cca pol roka som pridavala miesto avivaze ocot

kristiii
20. sep 2020

@marca12 ani ja nie. Ale musím uznať, že niečo na tom bolo. Hneď ako som vymenila Lovelu pre deti za bežný prášok tak sa malého pokožka vyčistila a nebola taká citlivá na všetko

guiseppinka
20. sep 2020

@veronice mozes mi poslat foto prasku, prosim? Zaujima ma eko hladisko. Zatial mam persil

Strana
z2