Kedy vašim ratolestiam vyšli prvé pehy?
Mamičky pehavých detičiek kedy vašim ratolestiam vyšli prvé pehy? Dcérka má 2,4r a zdá sa mi, že jej teraz vyšlo pod očkami pár drobných pieh. V rodine nikto pehy nemá, tak si nie som istá. Dcérka je bledula, pokožku má bleduckú a krehkú, každú cievku jej vidno 😊
Syn je rysavy po mne. Pri prvom opaleni prisli aj pehy. Dcerka ma tmavsie gastanove vlasky a pehy jej vysli az na 5 rokov
Tento rok, má 6 rokov 😊
Pridam sa lebo ma to celkom zaujima. Ja som mega pahata, mam to po mame, tak som googlila davnejsie trochu o detoch, kedze ma zaujimalo aka je sanca, ze ich zdedi dcera a vraj okolo 4teho roka sa ukazuju. Ale mozu sa aj skor (vid. komentar vyssie).
U nas v rodine sme pehate moja mama, ja a sesterka (z maminej strany) troska.. stari a prastari rodicia pehaty niesu/neboli.
Moja mala sa totalne podoba na svokra, ale mozno ze jej pehy presli v genofonde 😊 uvidime no 🤷♀️
Moja má osem rokov a pred par mesiacmi som si na nej všimla , že má par pieh . Je blondínka a síce ma bledú pokožku , cez leto sa vždy krasne opáli .
Cela rodina mame tmavú pokožku celorocne , coze ona je prvá , čo má pehy a mne sa to na nej veľmi páči , aj keď zatiaľ ich ma veľmi máličko a ani muž si ich zatiaľ nevšimol až keď som mu ich ukázala

@silvika2022 inak toto by zaujímalo aj mňa, lebo ja keby mám ...synček má 16 mesiacov a zatiaľ nič ...maminy som sa pýtala a že ona si nepamätá...