icon

Kefalhematom - stretli ste sa s tým?

mackove
8. okt 2019

Stretli ste sa niekto s tým prosím vás ? 🙏

natycaga
8. okt 2019

@mackove ano moje dieta to malo. Po case sa mu vstrebal do hlavičky

bebotka
8. okt 2019

@mackove aj moja malá mala boli sme dva razy vyťahovať u detského chirurga

sussana29
8. okt 2019

Aj moj maly to mal. Jemu to hned ztvrdlo, ale ako mu rastla hlavicka, tak to bolo menej zretelne a teraz, to uz skoro nevidno.

jana005
8. okt 2019

@mackove ahoj, moja dcéra to mala. Boli sme sledovaný na neurológii, ale nikdy s tým nikto nič nerobil a samo sa to postupne vstrebalo

dankavass
8. okt 2019

Aj môj syn po pôrode vakumextraktor. Bol sledovaný na neonatológii a neurológii do roka a pol.

mackove
autor
8. okt 2019

@dankavass
@jana005
@sussana29
@bebotka
@natycaga
Baby a ležali ste s tým navyše v nemocnici ? A to vas odporučil vas detsky lekar aby to bolo sledovane ?? Hrozne sa bojim , dufam ze to zmyzne 😢

horalka1986
8. okt 2019

Mali sme to dlho. A dost velke. Teraz ma cez rok a uz ho nema. Aj stvrdol, nic nam netahali. Nestresuj. Hlavicka to dorastie.

rozovykon
8. okt 2019

@mackove aj moja mala zmizlo do dvoch týždňov.

horalka1986
8. okt 2019

Taketo velke to bolo.

pehavynostek
8. okt 2019

Aj náš syn to mal. Boli sme aj v nemocnici 2 týždne kvôli iným ťažkostiam, neskôr do 5 mesiacov bol sledovaný aj na neurológii a keď som to lekárom spomenula, či to nemá spolu súvis, nikto kefalhematom neriešil a po čase sa to vstrebalo... Určite bude dobre aj u vás. Držím palce

sussana29
8. okt 2019

@mackove nelezali sme vobec v nemocnici a ani to nik nesledoval. Len detska doktorka vravela aby som davala pozor, ze mali moze zacat uprednostnovat jednu stranu, kedze sa mu na tej kde je ten kefalhemafom zle lezi.

jana005
8. okt 2019

@mackove my sme v nemocnici nelezali.
Po pôrode sme išli po štyroch dňoch domov a potom nám len detská lekárka dala výmenný lístok na neurologiu.
A tam len doktor urobil ultrazvuk a nič viac.
Samo to zmizlo, žiadne následky, nič.
Mne v nemocnici povedali, že sa jej ťažko išlo cez pôrodné cesty, že preto ho má

ivulkap
8. okt 2019

@mackove syn to tiež mal, ale pekne sa to časom vstrebalo, on to mal ako následok kliešť.pôrodu.

mackove
autor
8. okt 2019

@horalka1986 teeeeeda , vy to mate ake obrovské , ach dufam ze ste uz v poriadku 😔
Zienky a vam dakujem za nazory , som rada ze ste ma podporili a ukludnili ...snad to bude uz lepsie...dakujem a vela zdravia prajem 💕

horalka1986
8. okt 2019

@mackove ma to uplne prec. Dokonca sme pred tyzdnom boli v rizikovke a poprosila som dr nech jej to skotroluje a povedala ze uz tam po nom nieje ani stopy. Takze neboj. My sme sa tiez bali,lebo jej to ztvrdlo po mesiaci a este ako pol rocna to mala ale postupne to zmizlo,ani sme si neuvedomili kedy. 😉

michaelabla
20. okt 2021

@mackove Tiez ho mame doktori nam stale hovoria ze sa to vstrebe no uz ma to nebavi pocuvat chcem mat istotu takze ideme k neurologovi a uvidime co bude dalej ci bude treba prilbicku alebo to hlavicka zvladne sama no vdaka doktorom ktory chceli rychly porod cez moju uzku panvu a vdaka tej pani co mi tlacila na brucho mame hlavu ako šiška😭”

mackove
autor
21. okt 2021

@michaelabla no presne , aj ja som mala taky pôrod. Ja som sa tiež naozaj bala , či sa vstrebe alebo nevstrebe. Vstrebal sa ozaj sam 🙂