icon

Kočík pre bábiku za 100 eur

22. máj 2020

Ahojte.
Nedavno som tu postrehla mamicku kt pridala fotku kde bol kocik za 100e a pre babiku
To baozaj je jiekto ochotny dat 100e za kocik pre babiku? Ved to mam novy pre dieta ...

Strana
z6
soldi
7. jún 2020

peniaze su na to, aby sa minali. pokial ich prostrednictvom prinesiem viac radosti, tak preco nie? a kedy mam deti rozmaznavat ak nie teraz? stastne detstvo je pilierom pre buduceho vyrovnaneho dospelaka.

autor
7. jún 2020

@soldi detstvo 0lne hraciek?🤨

soldi
7. jún 2020

ano, maju detstvo aj plne hraciek. a maju aj mobily, tablety a inteligentne hodinky.
a napriek tomu, ze toto vsetko maju, tak cez krasne teple dni sa tulaju s kamaratmi po lukach, stavaju hrazde na potoku, robia si bunkre v starej dodavke, podnikame cyklovylety vsetci siesti spolu.
vzdy sa s kazdym o hracky podelia a nezavidia si.
cez dazdive dni maju na zahrade urobene blatovisko.
starsi dvaja maju 7 a 9 a doma vysavaju, umyvaju dlazky, postaraju sa o umyvacku riadu aj mladsich surodencov, navaria jednoduche jedla, poskladaju pradlo atd.

to, kolko a za ake peniaze maju hracky je predsa iba maly zlomok z vychovy ci vedenia dietata.
ale musis mat obrovske ego ked dokazes na zaklade takej banality posudit a odsudit okamzite celu rodinu, vychovu a aj buducnost dietata 🙂

bibg
7. jún 2020

A? To čo som ja nemala doprajem svojmu dieťaťu. Vám to môže byt úplne u prdele čo si kto so svojimi peniazmi robí. Aj keby s nimi doma podkurovali v krbe tak vás do toho nič nie je. Ale Tebe je škoda písať, myslis si že más pravdu aj keď je tu 5 strán o tom ako sa nemás starať do cudzích a riešiť druhých. To je ako keď chcete “pekne povedané” blbcovi vysvetlit že je blbec. Nevysvetlite mu to lebo je blbec. 😉

Ženy nemá to zmysel už ju nechajme tak. Závisť je svina no 🤷🏽‍♀️
Anonym prosím ta ani sa nenamáhaj odpisovať mi 😉

autor
7. jún 2020

@bibg a budem a budem lebo je to moja diskusia 😀😀😀 vy si kupujte a nech vam decka sa hadzu o zem lebo nemaju najnovsiu hracku a budete tu vyrevovat 😀😀😀 a ja sa budem len smiat

spuntik1997
8. jún 2020

No moje dieťa si veci váži keby si nevážila tak jej nekúpim take drahé hračky...a predstav si má elektrické autíčko a? Dostala to od starých rodičov na narodeniny 🤷🏼‍♀️A akože kto povedal že mám peňazí na rozdávanie?? Poznáš take že šetrenie? Ľudia to zvyknú robiť a potom niečo kúpia skús si predstaviť že aj to existuje.....no chcela by som vidieť tvoj kočík aký je krásny úžasný dokonalý....nech viem že čo je krásny kočík.... a akože už keď pridávaš fotku z born skupiny na FB tak v tej skupine si a akože mi chceš povedať že každý jeden kočík je tam tip top až na moj??? Preboha napríklad ten Bayer chic či ako sa vola no mne sa vôbec nepáči čo sa týka farieb a ak vzhľadu a akože teraz si založím diskusiu že Bayer chic aký je škaredý?? Sa spamätaj preboha čo za pekne povedané somariny riešiš.....ľudia riešia že nemajú čo dať do úst že prišli kvôli koronavirusu o prácu a ty máš starosť o to kto aký kočík kúpi no dostala si ma 😂😂😂😂

spuntik1997
8. jún 2020

A akože 4 ročne dieťa chápe podstatu peňazí?? Vie rozdiel medzi 10 a 100€??? No moje nie a ak tvoje vedela v 4 rokoch gratulujem geniálne dieťa. Ale zato moje dieťa vie čo sú peniaze že na strome nerastú a nemôže mat všetko to čo chce....áno má hračky drahšie lenže vie si ich ceniť a nezničiť tak akože prečo jej raz za čas nekúpiť ak viem že to do mesiaca nezničí?? Vie že ak jej poviem Barborka dnes nekúpime nič tak nič nekupime a dodnes jeden jediný krát som nezažila hádzanie o zem lebo poznám take že komunikácia s dieťaťom a rozhovor o veciach a ich hodnote takze skludni sa máš asi dosť nudný život ako tak pozerám keď toto musíš riešiť....ty si dávaj peniaze kam ty chceš ja sa o to nestarám tak láskavo ty sa nestaraj o moje peniaze

spuntik1997
8. jún 2020

@bibg ja by som aj nechcela tak keby sa neobuvala do mojej dcéry že čo z nej vyrastie a neodcudzovala moju výchovu že ako ju vychivavam ak jej kupujem drahé hračky

bibg
8. jún 2020

@spuntik1997 každi si vychováva dieťa podľa seba. A chcem vidieť ktoré dieťa sa nikdy nerozplakali v obchode lebo nedostali čo chcelo. Každé jedno to spravi minimálne raz a je len na rodičovi ako sa zachová a či sa to bude opakovať. 😉 Vlastne neviem naco je tato diskusia založená. Či nato že kocik je otrasný alebo koľko stojí. 🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️ Rozum sa mi zastavuje aj tak aj tak. Preto je na vyber toľko kocikov pre detičky pretože kazdi mame iný vkus a každému sa páči niečo iné. A to že stojí 100€? Keď je 100€ Pre niekoho ako 10€ tak čo? Niekto nosí kabelky za 1000€ niekto si ju ledva dovolí kúpiť za 20€. A to teda teraz čo mám zakladať diskusiu o tom aká je Louis vuitton škaredá a drahá kabelka? 😂😂😂😂 pritom takmer každá by ju túžila mat. To iste platí aj tu. Očividne žiarli lebo taký kúpiť nemôže lebo nan nemá. Keby má peniaze tak kúpi to najlepšie pre dcéru 😉 tak ako každá matka. Chce pre svoje dieťa to najlepšie a každá dá toľko koľko si môže dovoliť 🙂 a keby sa chce niekto zase vracať k tomu že sa mi dieťa bude hádzať o zem tak k tomu len toľko, je to moje dieťa, hanbu bude robiť mne a nie Vám. ✌️

semila001
24. jún 2020

@alenah31 presne

autor
24. jún 2020

@semila001 tak si kup aj za 200e a ptm sa pochval ved je to krasne atd co tam po tom ... ze je to len dalsia haraburda 😂

autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6