icon

Kočík pre bábiku za 100 eur

22. máj 2020

Ahojte.
Nedavno som tu postrehla mamicku kt pridala fotku kde bol kocik za 100e a pre babiku
To baozaj je jiekto ochotny dat 100e za kocik pre babiku? Ved to mam novy pre dieta ...

veronikaszabova
23. máj 2020

@soldi napis janulik2008. Tatu trubka riesi kocik jej neterky 🤣🤣 aj fotku jej ukradla.

mimik79
23. máj 2020

Prečo hned myslieť na to ako má všetko dieťa zničiť.je to vyššia suma áno,aj my také predávame na predajni,teda nieje je to celkom 100 ale 90€..no to nieje rozdiel pri tejto sume,no tieto kočíky sú nezničiteľne,majú pevnú celo kovovú konštrukciu, krásne šitie aj prepracovanie, taška na kočík,dole košík, tiež kovový.. polohovanie,prehadzovacia rúčka, hlboky aj športový v jednom..ten kočík sa len tak nezničí..len toľko k tej cene,každý podľa možnosti samozrejme drahší alebo lacnejší..
A neviem ...kočík pre dieťa za 100€ ,to je dosť nereálne

autor
23. máj 2020

Koncim debatu nema to s vami zmysel naozaj

merica123
23. máj 2020

dcéra má domček pre bábiky Barbie mega veliký za 140eur,bol to jej vysnívaný,využitý maximálne,stále ako nový,a pravdu mala som vačšiu radosť ja,keď sa tešila z neho ,neriešila som cenu,presne ako píšu maminy vyššie,niekto si našetrí,niekto má ale základ je,že sme dospelé a každá jedna z nás má právo si kúpiť pre svoje dieťa,čo chce,kto chce kúpi,kto chce nekúpi ja sa riadim heslom,že každá hračka posúva dieťa vpred v legu je možno aj 1000€ neľutujem ani cent detstvo je o hraní,keď bude dcéra vačšia odložím pre vnúčatká,aj hračky všetky ako nové,šanuje si,takže ja kúpim ,

autor
25. máj 2020

@soldi no co uz si jej pisala odkial ho ma? 😀

spuntik1997
31. máj 2020

No aby som tvoje srdce upokojila tak si predstav že to dieťa ktoré je zhodou okolností moje dieťa, Janulik je jej krstná mama. A ma hračiek veľa ale každú jednu hračku si dokáže ceniť a starať sa o nich, do dnešného dňa ani jednu hračku nezničila. A predstav si v lete bude mať 5 rokov a po hlave mi neskáče vie že peniaze sa musia zarobiť že nerastú na strome. V hrackarstve som v živote cirkus nezažila poviem jej že nie a koniec žiadne cirkusy. To že jej doprajeme drahé hračky je starost len a len naša a nie tvoja. Ja si dávam záležať na kvalitu a nie kvantitu. 😉Radšej jeden drahší ktorý vydrží než lacný a po mesiaci koliesko sa odlomí. Radšej kúpim dieťaťu nez sebe. Vsetko je len o výchove. Take malé deti nepoznajú cenu či niečo stojí 10 alebo 500€. A ak na to dotyčný má tak prečo nedopriať? Alebo ty kúpiš radšej sebe ako vlastnému dieťaťu? A to že zožal kočík na FB úspech? 100 ľudí 100 chutí. To že sa tak páčil? Asi sa ľuďom páči. Prečo nedáš ty na FB kočík možno zožne aj tvoj taký úspech. 😉 Oháňaš sa tu lebo máme za 100€ kočík a čo? 🤷🏼‍♀️ Sestra odopriala sebe aby mohla kúpiť kočík neteri to je teda zločin ti poviem. Normálne hanbiť by sme sa zato mali. Že doprajeme dieťaťu 🙈. Uvedom si že to je jedine naša starosť čo kúpime alebo čo nekúpime. Peniaze sú nato aby sa míňali či ty si ich vezmeš všetky do hrobu? Robíš tu vedu o tom ze kočík za 100€. Mať tvoje starosti preboha 🙈🙊. Ľudia trpia hladom, zemetraseniami a ty máš problém s kočíkom. A aby si mala srdce na mieste tak okrem tohto kočík máme ešte retro ktorý stojí 130€. A oblečenia habadej.

daniela1911
31. máj 2020

@spuntik1997 krásne dievčatko 💜

evaachesa
31. máj 2020

Teba sa to nejako osobne dotklo ze dieta dostalo 100€ kocik? Este anonymne tu zalozis diskusiu? Ach jaj, nemam slov co uz luti trapi a nedozicia druhym ... smutne 😯

breznica
31. máj 2020

@annadobsonyova áno! A ideme: načo taký drahý? Čo z toho má? Nabudúce bude chcieť niečo za 500eur! Bla bla bla... Atď 😂

luccija
31. máj 2020

Ty si neskutočne uboha.Nikdy by ma nenapadlo súdiť ľudí, ktorí niečo kúpia dieťaťu načo, zaco, prečo...ty sa staraj o svoje dieťa a svoje financie.

autor
31. máj 2020

@spuntik1997 "pekne ju ucite" ... gratulujem ked ju to nebude bavit co s tym vsetkym?
Ja dietatu doprajem ale kocik pre babiku by som tolko nedala ani keby ma na kolenach prosilo.

autor
31. máj 2020

@luccija preco uboha? 😒

evaachesa
31. máj 2020

A teraz co ze ty by si nedala? Nemoze dat ani nikto iny? Ohanas sa tu tym ako bude dieta vychovane ked dostane drahe veci ...obavam sa ale ako vychovavas svoje deti ty, asi budu zavistlive a neprajne po mame, vsakze? 🤔

autor
31. máj 2020

@evaachesa zavistlive? Kvoli komentom ze je to predrazene? 😒

daniela1911
31. máj 2020

Nechcela som už reagovať, lebo toto je zbytočná téma.
Ale čo v dnešnej dobe nie je predražené ? Lieky? Energie? PHM?

luccija
31. máj 2020

Lebo je úbohé pchať rypak do veci do ktorých ma nič.Predrazene môže byť pre niekoho aj kupovať papriku v zime.Je to ich vec čo svojmu dieťaťu kúpia.Ked si nebude vážiť veci ako píšeš bude to ich starosť.Nikdy ms nerozrusovalo prečo si susedia spravia bazén za xy peňazí, prečo niekto platí súkromnú škôlku, prečo si dá niekto napojiť vlasy
Nevšímaj si to bude sa Ti lepšie žiť.Btw možno sa na to poskladala celá rodina

evaachesa
31. máj 2020

AUTOR no comment...zbytocne debatovat so zavistlivou a zakomplexovanou osobou ... hlavne skus nestrkat nos do cudzich zalezitosti ... najviac ma pobavilo ako si si dala zalezat a vyklikala kategoriu diskusie...ci co to chce byt? Tu informaciu o kocikoch som nepochopila. 😂

spuntik1997
31. máj 2020

No predstav si že urobím to isté čo s oblečením a hračkami s ktorými sa už nehrá 😉darujem ho ďalej 😉

autor
31. máj 2020

@evaachesa to nabehlo samo 😉

autor
6. jún 2020

@spuntik1997 darujes? Vlastne ano ved ty mas penazi na rozdavanie ... ked kupis taky otras kocik. Mala ma kocik ale preboha kvoli znacke tolko dat 😂😂😂

dzina007
6. jún 2020

Neviem co je smiesne na tom ked clovek nieco daruje. Ja som nedavno darovala 4 krabice oblecenia a hraciek. A nie takych ze na donosenie a dohranie. Ale hracky v super stave a aj oblecko. Nech robi stastie aj menej stastnym a menej majetnym.

bibg
6. jún 2020

Kokos, ty po sebe čítaš?! Sa konečne uvedom. Nestaraj sa do veci kto čo kúpil a koľko zato dal. Tiež neriešime že ty kupuješ svojmu dieťaťu lacné veci lebo nato nemáš. Mame sa ti tu tiež vysmievať a urážať ta že nemáš na drahsie? Každi mame iný štýl takze čo sa tebe nepáči, môže sa inému páčiť. Radšej si to tu dala pod anonymom aby sme nevideli tvoj profil a to že ty na take veci nemáš. Tak sa konečne uvedom a staraj sa o seba! Musíš mat ku*va nudný život aby si riešila niekoho kocik a zakladala diskusiu o tom. Radšej sa venuj deťom aby si si aj ty mohla raz dovoliť kúpiť taký drahší kocik pre dieťa alebo pre vnúča lebo očividne závidiš. A to že tu tvrdíš že sa ti nepáči. To asi mame každá založiť diskusiu o tom ako sa mi niečo nepáči a ako si to môže niekto kúpiť keď je to škaredé a drahé. Ty musíš mat fakt nudný život. Chúďatko

autor
6. jún 2020

@bibg draha moja. Ja na to mam ale nechvalim sa tym a nekupim dietatu vsetko co chce

bibg
6. jún 2020

Tak čo to tu riešiš druhých? Rieš seba a hrabkáj si pekne na svojom piesočku a nestaraj sa o druhých.

autor
6. jún 2020

@bibg 🤪 ale prosim ta x krat tu zeny riesia ze tolko a tolko by za kocik nedali alebo za oblecko a zrazusa ste tu samaritanky 😀😀😀

daganov
7. jún 2020

ty máš nejakú poruchu, že to tu stále riešiš? Ja som napríklad veci a hračky po dieťati predala, neboli to lacné veci, lebo si hovorím, že nie som natoľko bohatá, aby som si mohla dovoliť kupovať lacné šmejdy, ktoré nič nevydržia, tak som to predala komplet aj s fusakom, malým bicyklom a pod. a kúpila som si do kuchyne hriešne drahé stoličky, po ktorých som túžila. A?

autor
7. jún 2020

@daganov ale chod niekam pani dokonala

daganov
7. jún 2020

tak aj nuda je sviňa, potom sa riešia aj dva týždne blbosti. Inak bavím sa na tom, že tu máš sama opačný názor, ako ostatné a stále ti nesvitá. Ja som už dávno zabudla na túto tému a zrazu mi to ešte dnes vyskočí. Tak veľa šťastia, potiahni to aspoň do Vianoc, vtedy sa rodičia vedia viac odviazať pri kupovaní darčekov.

cecilia29
7. jún 2020

Ja trrochu chapem tvoje pohoršenie - nic drahe nasej malej nekupujeme, tie hracky znicii ci su drahsie ci lacnejsie...a co vidim, aj tych malo co ma , cp dostala tak nrvyuživa ...radsej si na dialku adoptujeme dalsieho cernoska -15 eur mesacne mu zaabezpeci stravu,zakladne potreby a vzdelanie...,alebo jednorazovo na charitu

autor
7. jún 2020

@cecilia29 presne o tom to je. Dieta si povie toto rodic kupi ... a ptm decko si nic nevazi ... @spuntik1997 ... ked bude chciet auto aj to jej kupite?