icon

Kojené dieťa a večerný program

luciferia
9. feb 2017

Ahojte. Mám 6-mesačnú dcérku, ktorú plne kojím. Nikdy nepila z fľaše, momentálne jej občas dám vodičku do pohára s náustkom, to je tak všetko 🙂 A teraz k veci. Dostala som od muža na narodeniny dva lístky na koncert, ktorý bude o 3 mesiace. Samozrejme, večer o siedmej. Jedna babka sa ponúkla, že nám malú postráži - samozrejme, musela by ju tým pádom uspať. A z toho mám obavy - ako toto zvládali vaše deti? Ako ste to riešili? Nešli ste nikam, keď ste ešte kojili, dali ste fľašu, alebo čo? Malá mi síce nie vždy zaspí pri kojení, ale mliečko pred spaním zatiaľ vždy dostávala. Dokonca sa mi aj pomerne často zatiaľ budí - aj každé dve hoďky na mliečko.
Rozmýšľam, ako to spraviť, aby to pre ňu nebolo traumatizujúce. Či ju občas už teraz zvykať, že dostane niekedy aj mliečko z fľaše, alebo z toho pohára, alebo..alebo? Uvítam vaše skúsenosti, návrhy atď. Lístky sa samozrejme prinajhoršom určite budú dať posunúť, ale zas, rada by som tam s mužom išla, takže som na vážkach 🙂 A nechcem to potom riešiť na poslednú chvíľu. Vďaka.

Strana
z2
eeffka
9. feb 2017

@luciferia druhu som kojila skoro cez 2roky, na noc som sice nechodila ale na 3hodky som sa urvala ( kino, mesto, vianocny vecierok) a bolo mi jedno ci dieta cica palec alebo muzovu bradavku 🙂
a sme tu zive zdrave

cichlida
9. feb 2017

No ja som chodila od deti pravidelne od malicka, asi mame vela dobrych dusi co radi strazia 🙂 mne by preplo ak by som bola len s nimi, ale poznam maminy co su na deti veeelmi upnute, ja taka nie som, lubim ich, ale stale som tu aj ja ako zena, nie len ako matka. Moje deti su skvele, ja som sice. Kojila len 2 mesiace ale ked sme sli s muzom na veceru odstriekala som. Potom uz UM a to bolo jednoduhsie, ty vsak urcite davat um nechces, tak len odstriekat a flasku s malym otvorom, pripadne aj ten hrncek vyskusat

Strana
z2