Koľko prespí vaše mesačné bábo? Aký máte režim?
kolko prespi Vase mesacne babatko???opisete mi jeho denny a nocny rezim???
my vstavame rano okolo pol 8, cez den spinka podla toho ci je v kociku alebo v postielke, vonku spi lepsie, vecer asi okolo 6 uz ale nespava az do 20 ked kupem, a potom ho uz len nakrmim a dam spinkat, takze spavat chodi okolo pol 9, potom sa zobudi okolo 3 rano a potom este okolo 6 rano...takze asi tak...ale teraz ked je take strasne teplo tak sa viacej budi.. a kaka do kazdej plienky, je vynimka ked ma len pocuranu plienku ..
ahoj no mi vstavame o pol siedmej ...pospinkame este o desiatej hodinku a pol napapame 2 hodinky je hore potom od druhej spinka do pol stvrtej ,...napapa a potom jej ja uz nedovolim spinkat az do kupania a to je o pol osmej okupeme napapame a polozim ju do postielky a vtom momente zaspinka takze od osmej spi az do rana do pol siedmej ...cez den nedvol tolko spinkat aj ked zaspnika trosku pobuzeruj aby nespalo tvrdo ...oto lepsie ti prespi noc ,,, teda aspon mne sa to osvedcilo 🙂
dievcata,tak to ticho zavidim ten rezim, nam chyba do mesiaca par dni, ale o rezime nemoze byt rec. Mava tie koliky puci sa a place. doteraz prespal cely den,ale cca tyzden uz vecer co vecer plackava,a je to kolikou,ale asi aj nervozitou,nevie si zaspat aj 4 hodiny ho nosime, teda s prestavkami. Nemame este presny rezim na kupanie,lebo raz prespi cely vecer, inokedy hodiny nosime....no meni sa nam to, kazdy den je iny....
@ sonio.. takto mi spinka od mesiaca a odvtedy ako som je zacala davat UM ...ked som kojila budila sa kazde 2 hodiny ... bola som nervozna z toho tak som mala malo mlieka raz v noci mi uplne odislo ...mala vtedy vrieskala odusu .....spravila som jej rychlo UM a spala do rana .... odkedy sme na UM spinka celu noc a dneska dokonca od vecera od pol deviatej do rana do deviatej az som sa bala ci je to ok 🙂
@ kukujka ... moja vacsinou vstaa okolo osmej ///potom zaspinka o jedenastej do pol jednej .... potom zas o pol tretej do pol stvrtej a odvtedy ju uz nenecham spinkat ... medzitym ako je hore sa snou rozpravam alebo ju masirujem cvicime s nozickami alebo ideme na prechadzku ...ale uz okolo siestej vecera je dost mrchava nic sa jej nelubi a nejak vzdy vydrzime do pol osmej okupeme pomasirujeme napapame polozim ju do postielky a behom 10 minut spinka do rana ...zatial je to ok ... len sa bojim toho ako to bude ked pojdu zubky ... mozno sa mi to cele otoci 😅 drzim palceky 🙂
kukujka skus ju cez den trosku bbudit aby nespala tak tvrdo mozno ti to pomoze mne to pomohlo velmi 🙂
Nebláznite baby !!! Takéto malinké bábätká a režim? 😕 pokiaľ si ho nevytvoria sami, tak neblbnite... že budiť...a pobuzerovať, aby cez deň toľko nespalo... no čo ste... využívajte čas, keď deculo spí cez deň a vy spite s ním, ono sa to časom upraví 😉
sue ... to je vylucne len moj sposob a moj rezim ... keby som ju nechala cez den spat tolko,, kolko si ona pyta tak by v noci mala oci ako kukucka .... (mam to odskusane) takze mne-MNE tento sposob vyhovuje a malej tak isto ...keby mi cez den bola mrzuta, alebo by plakala tak by som to urcite menila ....a to, ze ju trochu buzerujem, ked mi nahodou zaspi pred kupanim , budim ju pomaly a nikdy mi pritom neplace ani neni mrzuta ..toto su len moje sposoby,ktore mozno niekomu pomozu ....mne to tiez poradila jedna pani odtialto.....kazda si svoje male uci inak niekomu to vyhovuje inemu nie ...takze mi tu neblbneme len skusame co nasim babetkam vyhovuje a co nie ....a rezim treba mat odzaciatku podla mna (moj nazor) kazdy den robit to iste aby si babetka zvykli a aby vedeli co nasleduje
pozri aj tu https://www.modrykonik.sk/forum/starostlivost-o-dieta/je-normalne-ak-babatko-prespi-noc-bez-jedla/
pripadne pouzi vyhladavac, pripadne toto diskutujte v terminovych temach 😉
@monita662 ahoj moja mala uz dve noci spinkala vkuse 6hodin odkedy tvoja Vikinka spavala tak dlho?priberala pekne aj ked bola vynechana ta jedna davka papkania??mne je luto ju budit ked spi aj ked mnohy vravia,ze na papanie budit podla mna predsa dietatko citi kedy ma hlad a zobudi sa same
@ kukujka ....ahoj to je super ze tolko spinkala 🙂 moja po 1 mesiaci spala celu noc a odkedy som presla na UM mlieko ... a na papanie ju nebud podla mna ved ona ked bude citit hlad sa zobudi ...ja som ju tiez zo zaciatku budila kazde 3 hodinky a nakonec bola prejedena a grckala mi ...tak som to nechala tak a zobudi sa len ked je hladna ....a niekedy mi vstane o pol piatej rano ze je hladna dam jej napapat a spinka dalej do osmej ... 🙂
popravde?za celý deň mi spávala 14hodín(to rátam ja noc) sinkanie 5min-10min a dosť.najdlhšie spala v kočíku
sice starsia tema ale spytam sa - kolko spia vase mesacne babatka?? mne uz druhu noc maly prespal vkuse.. dnes od 22hod do rana do 5hod. a aj to som ho uz budila. vcera zase od 20tej do 4 rana...je to normalne? predtym bol ale dve tri hodinky hore, tak neviem c i to je len unavou alebo co. cez den su to cca troj stvor hodinove intervaly
Priberala az az a ja mam mlieko doteraz.
ako kedy,niekedy vobec..a cakame az do dalsieho krmenia..

ahoj,ja mam skoro 5 tyzdnove mimco, a zo zaciatku spavalo v podstate kazde tri hodiny,zobudilo sa,napapalo,pomrncalo,a opat spalo.no uz dva tyzdne asi 2 3-hodinovky bdie,..v podstate spi od osmej vecer-pravidelne kazde tri hod, nad ranom sa zobudi,okolo osmej trosku pobdie,niekedy aj o jedenastej do druhej bdie, a podvecer od 17- do 20 tiez..ked hovykupem , a unaveny zaspinka.niekedy sa to ale meni..zalezi,ci je nervozny,su tu strasne horucavy,niekedy je viac hladny..niekedy ma mensie koliky,puci sa..mna by zaujimalo,kedy babatka maju v noci dlhsi spanok.. 😎