icon

Koľko topánok majú vaše 1,5 ročné dievčatká?

miirkka1
3. máj 2018

Kolko topanociek maju vase dcerky?Ci to neprehanam

Strana
z2
beky1813
3. máj 2018

5 rocna ma 4 pary

kubkovamama
3. máj 2018

My 2 páry+papučky. Ešte nevie veľmi chodiť,tak stačí.a ani nestihnú vynosiť krpci

kikuskar5
3. máj 2018

Max 4 az 6parov, podla rocneho obdobia. Sice uz mam starsiu, ale nikdy nemala vela parov. Na leto 1 sandalky na "prec", 1 sandalky do zahrady na znicenie, 1 par tenisiek tiez na prec a do zahrady na znicenie, 1 kroksy k bazenu v lete, 1 par gumakov. V zime stacia 2 pary u nas 😅

kikus48
3. máj 2018

@miirkka1 1x latkove botasky 1x kozene topanky 1 sandale a na doma papucky. Investovala som do kvality a nie do mnozstva. Este jedny letne chcem.kupit.

ewisam
3. máj 2018

Moja ma papucky a topanocky, kt v lete vymenime za sandalky

deti95060810
3. máj 2018

načo toľko...1,5 ročnej stačia jedni papučky a 1 sezónne topánky...podľa sezóny napr. botasky, sandalky, alebo teplé topánky...

sense
3. máj 2018

Na kazde rocne obdobie dvoje pkus papucky

miirkka1
autor
3. máj 2018

Moja ma vysoky nart a siroku nozku...vela toho neobuje...tenisky ziadne...mame jedny pologumaky,ale nevie v nich chodit,jedny kozene topanky ale musim ich vymenit ohli sa a v tom zlome ju to tlaci.Jedny sandalky uzavrete,ale nevie v nich moc chodit... su jej velke 2cm ma az volu.A mensie jej boli male nevopchala tam nohu

miirkka1
autor
3. máj 2018

nasla som stranku zdravedetskenozky tam ponukaju pre tucnejsie nozky.Zimne jej boli super ,len rozmyslam okrem kozenych ci jej mam objednat aj sandalky...

loginexistuje
3. máj 2018

@miirkka1 urcite ano objednaj aj sandalky

angelina1003
3. máj 2018

@miirkka1 adidasky su siroke....moja ma taky problem s topankami od mala a jedine z tenisiek obula a dodnes nosi aj sandalky aj tenisky adidas.baleriny na sirsiu nohu ma z deichmanu a parov mala asi tak ze 2-3 kusy tenisiek,sandalky 2 ks, plus gumaky, a cez zimu asi 2-3 kusy ciziem.teraz ako 4 rocna ma asi tak 2 ks tenisiek,jedny nasuchovacie platenky, jedny gumaky,dvoje slapky ,sandalky .....

bodkolienka81
3. máj 2018

Treba kupovat v danom obdobi, aby dobre sedeli, trosku volnejsie. Topanociek mame vela, v zime stacili nepremokave kozene do jasiel, zateplene snehule, a kozene ''na zahradu'' plus 2xpapucky. Teraz ma celorocne kozene, kozene sandalky do jasiel/mesta, sandalky penove pri vodu, platenky do zahrady 2x, tenisky a 2x papucky. Vyberam s ohybnou podrazkou, na siroku nozicku DD step, ale sedia nam aj niektore Superfit - treba o cislo vacsie ako DD step pre nas..

miirkka1
autor
3. máj 2018

Moja adidasy skusala vselijake a nic. Aj s tymi na suchy zips...obehala som vselijake obuvi...mam jej kupit dvojo kozenych? My proste ziadne tenisky neobujeme bud su uzke alebo maju nizko nart...posles mo fotky tvojich topanok?ani crocsy neobula

vevesh
3. máj 2018

@miirkka1 vysoky nart maju jedine adidas neo. Inac na vysoky nart kupujem iba max. Po kotnik topanky (cim nizsie, tym lepsie)- mali sme par ks z vertbaudet, geox, a barefooty sa dali obut skoro vsetky s prackou ci na suchy zips

yanni
3. máj 2018

Nasa zacala poriadne chodit ako 13 mesacna. Kazdy mesiac mala o cislo viac. Z kazdeho cisla len po jednom pare. Chodila takmer stale bosa. Deti maju co najviac chodit bose. netreba ich milion topanok.

dada200
3. máj 2018

Ja mám síce syna , ale má 6 párov tenisiek (3 na von,3 do záhrady ) a 3 sandalky . Má 13 mesiacov a chodi od 9m. Bosi nechodí vôbec, až v lete keď bude tepla zem v záhrade .

yanni
3. máj 2018

@miirkka1 Na taku nozku su super Pediped Grip´n´go. Su siroke a so suchym zipsom aj na vysoky nart.

lubik87
3. máj 2018

@miirkka1 ahoj dajte si vyrobiť na mieru topánočky .choďte k detskému ortopédov svten vám predpíše až máte problém s tvarom nôžky

ladyblcha
3. máj 2018

@miirkka1 nasa ma rovnako tak. Sedia jej adidas neo a adidas katnat. Z tych drahsich ma oblubene tenisky (tie si sama vyberie vzdy) zn. Kidofit.

zenaajmama
3. máj 2018

2-sandale, 2 tenisky, topanky, 1 gumaky

babi81
3. máj 2018

moja 2rocna ma 6parov, 2tenisky,gumaky,sandalky,topanocky do vody papucky

miirkka1
autor
5. máj 2018

@ladyblcha bola som zase v 2 velkych centrach a nic bud su uzke alebo kvoli nartu ju to tam tlaci...ani adidas neo nic jej nebolo dobre

ladyblcha
5. máj 2018

@miirkka1 skus tie kidofity, ja by som ti poslala aj nase, na skusku.

katriona1
5. máj 2018

@miirkka1 zkuste se kouknou po barefoot botkách, tam jsou na výber i široké boty a na vyšší nárt

yanni
5. máj 2018

@miirkka1 Ostava ti skusit len barefoot alebo ich alternative. Tie su uz zo zakladu sirene. Tie bezien snack detskych topanok mozes zabudnut. Este primigi su trosku sirsie a Elefanten ma tiez W (sirsie). Zial nie su Bezne dostupne.
Kde byvate. Skus si u vas vyguglovat obchod (väcsinou su to male obchodiky s detskymi vecami), kde predavaju DDStep. Tie su neskutocne siroke a pasuju aj na nozku s vysokym nartom. Ale len 015kova rada.
Tikki Shoes su este siroke. Su to tiez barefoot. Z ich oficialnej stranky poslu do celeho sveta.
Aku dlhu a siroku nozku ma?

yanni
5. máj 2018

@katriona1 hihi. U nas v DE sa vravi: dve sproste, jedna myslienka 😂 Predbehla si ma.😉👍

wind123
5. máj 2018

Ddstep....ale v obchodnych centrach ich nemaju...skor klasicke obuvy alebo specializovane predajne detskej obuvy...vseobecne nekupujem pre dieta "znackovu" latkovu obuv v obchodnych centrach....mam taku predstavu (mozno mylnu, ale mam) ze topanka by mala byt kozena, ci letna alebo zimna.

yanni
5. máj 2018

Jeeezis sorry....
zo zakladu siroke....
Tie bezne znacky....

yanni
5. máj 2018

@wind123 Nemusi byt kozena. Su aj vegan, cize latka ci iny material ale mas pravdu, dobre detske topanky (ja som zatazena na barefoot alibi spon near barefoot) nekupis v beznych obuvach. Je ich velaaaaa ale tribe si to najskor uozit v hlave, postudovat. A ratat s tym, ze taketo kvalitne boty nekupis za 10 E. grrrr

miirkka1
autor
5. máj 2018

Mozte mi poslat fotky ako tie topanky vyzeraju?Uz podla fotky viem ci tam nozku da.Ja som v Nemecku, barefoot tu neviem najst.Objednala som z Sk zdravedetskenozky.sk jedny topanky a jedny sandalky znacka freycoo.Bola som aj v Deichmanne aj online a elefanten nur weite mittel(stred)....

Strana
z2