Koľko topánok majú vaše 1,5 ročné dievčatká?
Kolko topanociek maju vase dcerky?Ci to neprehanam
My 2 páry+papučky. Ešte nevie veľmi chodiť,tak stačí.a ani nestihnú vynosiť krpci
Max 4 az 6parov, podla rocneho obdobia. Sice uz mam starsiu, ale nikdy nemala vela parov. Na leto 1 sandalky na "prec", 1 sandalky do zahrady na znicenie, 1 par tenisiek tiez na prec a do zahrady na znicenie, 1 kroksy k bazenu v lete, 1 par gumakov. V zime stacia 2 pary u nas 😅
Moja ma papucky a topanocky, kt v lete vymenime za sandalky
načo toľko...1,5 ročnej stačia jedni papučky a 1 sezónne topánky...podľa sezóny napr. botasky, sandalky, alebo teplé topánky...
Na kazde rocne obdobie dvoje pkus papucky
Moja ma vysoky nart a siroku nozku...vela toho neobuje...tenisky ziadne...mame jedny pologumaky,ale nevie v nich chodit,jedny kozene topanky ale musim ich vymenit ohli sa a v tom zlome ju to tlaci.Jedny sandalky uzavrete,ale nevie v nich moc chodit... su jej velke 2cm ma az volu.A mensie jej boli male nevopchala tam nohu
nasla som stranku zdravedetskenozky tam ponukaju pre tucnejsie nozky.Zimne jej boli super ,len rozmyslam okrem kozenych ci jej mam objednat aj sandalky...
@miirkka1 urcite ano objednaj aj sandalky
@miirkka1 adidasky su siroke....moja ma taky problem s topankami od mala a jedine z tenisiek obula a dodnes nosi aj sandalky aj tenisky adidas.baleriny na sirsiu nohu ma z deichmanu a parov mala asi tak ze 2-3 kusy tenisiek,sandalky 2 ks, plus gumaky, a cez zimu asi 2-3 kusy ciziem.teraz ako 4 rocna ma asi tak 2 ks tenisiek,jedny nasuchovacie platenky, jedny gumaky,dvoje slapky ,sandalky .....
Treba kupovat v danom obdobi, aby dobre sedeli, trosku volnejsie. Topanociek mame vela, v zime stacili nepremokave kozene do jasiel, zateplene snehule, a kozene ''na zahradu'' plus 2xpapucky. Teraz ma celorocne kozene, kozene sandalky do jasiel/mesta, sandalky penove pri vodu, platenky do zahrady 2x, tenisky a 2x papucky. Vyberam s ohybnou podrazkou, na siroku nozicku DD step, ale sedia nam aj niektore Superfit - treba o cislo vacsie ako DD step pre nas..
Moja adidasy skusala vselijake a nic. Aj s tymi na suchy zips...obehala som vselijake obuvi...mam jej kupit dvojo kozenych? My proste ziadne tenisky neobujeme bud su uzke alebo maju nizko nart...posles mo fotky tvojich topanok?ani crocsy neobula
Nasa zacala poriadne chodit ako 13 mesacna. Kazdy mesiac mala o cislo viac. Z kazdeho cisla len po jednom pare. Chodila takmer stale bosa. Deti maju co najviac chodit bose. netreba ich milion topanok.
Ja mám síce syna , ale má 6 párov tenisiek (3 na von,3 do záhrady ) a 3 sandalky . Má 13 mesiacov a chodi od 9m. Bosi nechodí vôbec, až v lete keď bude tepla zem v záhrade .
2-sandale, 2 tenisky, topanky, 1 gumaky
moja 2rocna ma 6parov, 2tenisky,gumaky,sandalky,topanocky do vody papucky
@miirkka1 Ostava ti skusit len barefoot alebo ich alternative. Tie su uz zo zakladu sirene. Tie bezien snack detskych topanok mozes zabudnut. Este primigi su trosku sirsie a Elefanten ma tiez W (sirsie). Zial nie su Bezne dostupne.
Kde byvate. Skus si u vas vyguglovat obchod (väcsinou su to male obchodiky s detskymi vecami), kde predavaju DDStep. Tie su neskutocne siroke a pasuju aj na nozku s vysokym nartom. Ale len 015kova rada.
Tikki Shoes su este siroke. Su to tiez barefoot. Z ich oficialnej stranky poslu do celeho sveta.
Aku dlhu a siroku nozku ma?
Ddstep....ale v obchodnych centrach ich nemaju...skor klasicke obuvy alebo specializovane predajne detskej obuvy...vseobecne nekupujem pre dieta "znackovu" latkovu obuv v obchodnych centrach....mam taku predstavu (mozno mylnu, ale mam) ze topanka by mala byt kozena, ci letna alebo zimna.
Jeeezis sorry....
zo zakladu siroke....
Tie bezne znacky....
@wind123 Nemusi byt kozena. Su aj vegan, cize latka ci iny material ale mas pravdu, dobre detske topanky (ja som zatazena na barefoot alibi spon near barefoot) nekupis v beznych obuvach. Je ich velaaaaa ale tribe si to najskor uozit v hlave, postudovat. A ratat s tym, ze taketo kvalitne boty nekupis za 10 E. grrrr
Mozte mi poslat fotky ako tie topanky vyzeraju?Uz podla fotky viem ci tam nozku da.Ja som v Nemecku, barefoot tu neviem najst.Objednala som z Sk zdravedetskenozky.sk jedny topanky a jedny sandalky znacka freycoo.Bola som aj v Deichmanne aj online a elefanten nur weite mittel(stred)....

5 rocna ma 4 pary