icon

Koľkokrát za deň má spať 3 mesačné bábo?

sonicka22
19. okt 2012

moj drobcek nema dudel spava mi len na brusku a sam mi este nezaspal uspavam vzdy v kocari ked je nervozny alebo ziva...dakujem

papucz
19. okt 2012

to som si tiez zistovala, keďže naša malá ešte nemá ani 2 mesiace, do 3 mesiacov maju spinkať cez deň 4 hodiny, ale moja malá poslednú dobu dáva len také polhodinovky

monika15
19. okt 2012

no baby... moj spal len 2 hodiny cez obed :(((
ale ma to aj v yhodu... prespal 11-7 =))))))))) takze ja som bola spokojna hihihi

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
sachmetttt
19. okt 2012

Na brušku to je vraj nebezpečné davat spinkat ja dávam na boku...Ja to mám ráno o 10tej spí 10-15minut potom okolo jednej 10-15minut a už nič nechce vždy spinká v kočiku.. 🙂 je to malý terorista.. 😀 a to v noci skoro nespí

henrietag
19. okt 2012

mne mala spinkavala minimalne 4 x
boli sme hodinku a pol hore potom isla spat na hodinku a zasa to iste hodinku a pol hore zasa na hodinku a vecer tusim okolo dve hodinky hore a spat 🙂

blancon
19. okt 2012

moja spava len na bruchu, inak sa mi hned zobudila, mame monitor dychu takze som kludna, cez den spi 4-5 hodin v troch spankoch a v noci 11 hodin s jednou prestavkou, zatial je to super

ninan2
19. okt 2012

take male babo by malo ist spat najneskor po 1,5 hodine co je hore... vtedy je uz dost unavene.

mayik
19. okt 2012

Moja mala v troch mesiacoch dost pekny rezim. SPinkala takmer presne tri hodky hore, dve az tri hodky spanku a tak dookola. samozrejme plus minus . V noci spinkala minimalne 5 hodin vkuse potom sa to zacalo natahovat, v noci stale dlhsie a cez den sa spanky skracovali...teraz mame takmer 14 mesiacov, spinka uz len raz denne dve hodinky ale v noci spi 11 az 12 hodin.

suelop
19. okt 2012

Nasa ked mala 3 mesiace tak spala po kazdom krmeni. Teda po krmeni bola asi hodinku hore a potom asi hodinku pospala. Ked sme boli vonku tak aj dve hodiny. No nasa je na umelom mlieku, takze to krmenie malo pravidelny 3 hodinovy rezim. Okrem noci - od troch mesiacov nam spi celu noc - cca od 20:30 do 7:30 🙂

lolko_lenka
19. okt 2012

ja som mala pocit, že Nelka spala stále 🙂 a vonku aj 3 hodiny 🙂

hori
19. okt 2012

trojmesacne... dvakrat - predpoludnim a popoludni... ze uspavas, to je v poriadku, tym sa neznepokojuj...

zuzi0911
19. okt 2012

Ja dom dsvala tal kazde 2~3 hpdiny. aj to spala max. 1 hodinu. boli dni ked spavala uba 15 minut zato hodinu som ju uspavala. a v noci ako kedy niekedy kazdych 20 min bola hore a niekedy sa zobudila len raz napr.okolo 3:00. a budicek ze uz nespala bol do roka. od5:00do 5:45moje deti su nespaci a tak isto doteraz nezaspia same

michaela2311
19. okt 2012

Ja som moju Lili nechávala spať toľkokrát a tak dlho, ako sama chcela. Cez deň sa striedalo - papanie, potom bola asi hodinku hore a búvala - asi tak dve až tri hodinky. Lili chodila a aj teraz, keď má skoro jedenásť mesiacov, spávať dosť neskoro, až medzi 23:00 a 24:00. O tomto čase sa posledný krát napapá a búva celú noc až do 06:00 ráno. Tak to bolo a je to aj teraz. Nekľudnú noc máme iba vtedy, keď sme po očkovaní alebo rastú zúbky 🙂

bnm
19. okt 2012

Skus si s nim lahnut do postele, moja pri kojeni vzdy zaspala, ked bola unavena, inak ani za svet 🙂 a potom sa potichucky vytratis alebo si pospis s nim. super je aj nosic, moja skusenost je, ze ak je drobec co i len trochu unaveny, do 15 - 20 min spi (vacsinou aj skor). Staci byt v pohybe, aj doma. A za spanie na brusku bud rada, aspon sa vyprdka. Bodaj by moja slecna spavala v tom veku na brusku, usetrili by sme si kolikovy plac... Vsak aj tak si stale nablizku a dozeras na neho.

vonicka
20. okt 2012

@hori - preco trojmesacne dvakrat za den?

danusskaaa
20. okt 2012

ono si samo urci kolkokrat potrebuje spat! moja niekedy spi kazde 2-3hodinky cca hodku, ale niekedy nespi aj pol dna 8hodin beha a potom prespi celu noc! je to individulane. vonku skoro kazde dieta spinka lepsie, vzduch pomaha ku fajnemu spanku. my sme dokonca mali kocik aj na balkone, kde malinka ako mesacna spala pri -10 a spala pekne aj 4hodiny. proste na dietatku musis vidiet, ci je unavene, alebo nie. niekedy je aj unavene, ale nechce spat, lebo je moc premotivovane. ked sa cely cas bavka, zaujima sa o nove veci, je rozkokosene a trva chvilku kym sa upokoji na hladinu, kedy moze pospat!! treba ho skludnit, trosku sa s nim pomojkat, upokojit a potom sup-sup spat!!!