Komu dovolíte bozkávať vaše malé deti?
Komu dovolíte aby dával pusu na usta vašim deťom ?
( 1-3r)
Bozkávala a bozkávam svoje deti bežne na ústa. Malého blízko bozkávali tiež,aj baby teda. A ja teraz malú tiež bozkávam jedna radosť a aj ona mňa,na ústa. Nikdy sa nič nestalo. Dcéry sú dospelé. Žijú a žili,mávam herpes,dcéry nie,zaujímavé.
@maciatkolulu Malé deti nemajú hematoencefalickú bariéru a hocijaká infekcia sa im môže preto dostať až do centrálnej nervovej sústavy. Videla som také dieťa ktorému sa to stalo a bol to zlý pohľad, ver mi.
Fuuj hnus na usta. Z nasej rodiny nik nikomu ani my svojim detom. Stacilo mi ze niekto ma herpes hocikedy, to chce aby decko malo uz od detstva herpesy?
Nikomu nedovolíme a ani my rodičia sme nikdy deťom nedali pusu na ústa, za jedno je to nehygienické a za druhé je to proste nevhodné - pusa na ústa je proste vyhradená pre partnerov/zaľúbených... - aj deťom sme to tak vysvetlili. Ani z jednej strany rodiny nikto nikdy nedávali deťom pusy na ústa a nikdy som ani nikoho iného v okolí nevidela bozkať dieťa priamo na ústa 🙈

Nikomu...na usta nedavam ani ja a ešte doplním: asi si nevidela dvojročné dieťa po herpetickom zápale mozgu kvôli božteku na ústa keď sa to pýtaš. Následky bude mať celý život a stav malo tak zlý, že nevedeli či vôbec prežije. Už moje deti vedia že sa to nesmie.