icon

Koupání malých děti ve vaně s domácím mazlíčkem

irriss
7. jan 2014

Rada bych se zeptala, zda povazujete penovou koupel urcenou pro dite vhodnou ke spolecnemu koupani ditete s domacim mazlickem.
Co si o tom myslite? (zkusenosti)
Je mozne ohrozit zdravi ditete? ( pripadne moceni zvirete a nasledny styk zvireci moce s pohlavnimi organy ditete, muze mit negativni nasledky, prip.JAKE?)
Stres a ochrana zvirat - jedna se o tyrani?
apod.
Predem dekuji a prosim adminy NEZAVIRAT a nemazat diskusi, jedna se o Svet deti i zvirat a tudiz PATRI na stranku MK... 😵

p.s. Rada bych jen dodala, ze JA osobne nehodlam koupat sve deti spolecne s nasim krallickem , zelvickou ci kreckem...jsem jen zvedava na Vase reakce.
Ja osobne jsem proti...zkusi mne nekdo presvedcit o opaku??

Strana
z5
bubusik88
8. jan 2014

@zuzana581 niekto niekomu asi zavidi popularitu na mk..a snazi sa "pekne krasne" zviditelnit cez dotycnu..je to ubohe ☹ (nemyslim teba 🙂 )

zuzana581
8. jan 2014

@bubusik88 vieš čo, neviem, či zrovna závidí popularitu.. viem, že je za jednu vec na ňu nahnevaná, ale takto sa to nerieši..

irriss
autor
8. jan 2014

@afrika Tebou tu skoncim..VY JSTE CHTELI TENTO prubeh ... 😵 priste mi neposilejte NIC ohledne anjelicka do IP ani na email... 😉
Timto jsem skoncila...
Tema nemela mit tento spad, ale kdyz uz se nabralo na rychlosti..cekala jsem, ze se aspon zapoji TY z VAS, co septaji a pomlouvaji..srovnavaji pozlaceny fotoblog s rozdilnou realitou, ktera se promita na tisicovkach videich rozesetych po celem netu a je mozne srovnavat realitu s virtualnosti ...sice pod ruznymi nicky, ale od stejneho autora.. ale vidim, ze verejne-virtualne jsou pokrytci.. 🤐
A kdyz se clovek (nejen ja😉 ) ozve s odhalenim ci otazkou o vysvetleni do jejiho fotoblogu, tak ho vymaze... 🙄

afrika
8. jan 2014

@irriss ja osobne som ti nikdy v živote na nikoho nič nepísala, tak ma prosím nabudúce v takomto príspevku neoznačuj 😉 😉

fuska
8. jan 2014

Ja som za to, aby admin temu nemazal, nech si to kazdy moze precitat a zhodnotit cisty umysel autorky. A ked sa zvazuje nejake trestne oznamenie, toto bude aspon trosku relevantny dokaz sikanovania.

irriss
autor
8. jan 2014

@fuska Podle zdejsiho (!) zakonika je Trestnim cinem i tato zminka:
"Podam Trestni oznameni..je to tu (!) kvalifikovane jako VYHROZOVANI" 😉
Takze nevyhrozovat a jednat..

😉

ps.. nikomu jsem neukradla zadne video..zadne fotky....pouzila jsem na dokumentaci me Otazky - Tematu video, ktere mi bylo s otaznikama o "zdravem rozumu" poslano od VAAAAS tu z MK ...vyzyvam autora at si prebere ve sve "domaci internetove knihovne" sva videa(tisice), ktere jsou viditelna uz i na Mesici a tudiz nejsou soukroma... 😵 a mohou byt zneuzita velmi nebezpecnym zpusobem ...nejedna se o pousiti koupele ditete a kocky od Irriss...
Pokud jsem tu mela neshody s anjelickem jiz daaaaaaaaaaaaaaaavno, tak to bylo prave z tohoto duvodu, upozornila jsem ji na nebezpeci ukladani fotek - nahyyyyyych fotek svych deti na netu..a vlastne toto je brano podle nekterych z vas jako pokracovani
Nekdo odsoudi, nekdo mozna zamysli..ze net je nebezpecny a nase deti si zaslouzi max. ochranu prave od nas-rodicu 😉
O pripade, o kterem se z>uzka, tu kdekdo vi, v meste, kde drive autorka videa zila, byl odhalen pedofil, prave v obdobi kdy ona uverejnovala verejne veskera data a svuj pohyb vcetne fotek svych deti..Pedofil, ktery leta veznil devce, mel komplice..zadala jsem ji tehdy o pozornost a pozor...
Toto je to, co jsem KDYSI provedla anjelickovi 😉

edita56
Autor odpoveď zmazal
simonka16
8. jan 2014

Ja sa okúpem aj so psom a môže ťa byť do toho "RIŤ PAĽOVU" 🙂
@irriss To video čo si dala svedčí o tom aký bol tvoj zámer 🙂 Toto mebola téma na diskutovanie ale na vzburu !
Vieš koľko ľudí zje v párkoch prasačiu riť ? To nieje len kúpanie 😀
Takéto útoky sú viac než úbohé ...
Dúfam že aj ja dostanem "čokoládku" 😉

irriss
autor
8. jan 2014

@michaela1986 Vidim, ze jsi jeste nestravila ten fakt, ze jsem odmitla a nepotvrdila pratelstvi, o ktere jsi mne TY nedavno zadala 😅
muj palec je jako MK malicek...nemusi Ti to byt lito 😵 ..a prosim nerypej 😒
Nejsem sberatelka palcu a ani sberatelkam ho nedaruji...😉
V mem statusu jsme zadala o vyzvednuti si palcu..chci jen ty opradove - z krve a mlika!! od srdce..
Nemam sice ""kozich, ale kdo chce, muze prijit na spaghetti 😉

afrika
8. jan 2014

@irriss prosím ťa odznač ma z príspevku, v ktorom si ma neviem z akého dôvodu označila.. nikdy v živote som ťa ja osobne na nikoho neupozorňovala, tak neviem prečo si ma adresovala.... ďakujem 😠 😠

michaela1986
8. jan 2014

@irriss ja som ti pisala postu ze som sa pomilila , stava sa mi to , ked pisem cez telefon ... takze to tu nevytahuj , ty si si tu postu ani necitala !
ty si vazne divna osoba : )))

laila22
8. jan 2014

mne by sa hnusilo okupat sa vo vani, kde sa pred tym kupal pes, alebo ine zviera.. Rovnako by sa mi hnusilo ist na WC ktore pred tym pouzila macka. vid videa YOTUBE... A urcite by som sa so žiadnym zvieratkom nekúpala a uz vobec nie svoje dieta teda myslela som vo svojej vani, prípadne sprcháči.... Nehovoriac o tom, ze psy, macky maju svoju kozmetiku a nie peny do kupela s mackou 😀, alebo autom, lietadlom.. nikde som sa nedocitala, ze su vhodne pre macky a psy..😀. Psa alebo mačku by som okúpala výhradne na dvore v nádobe na to určenej... To, že niekto je so psom, mačkou z jedneho taniera je jeho vec... Zviera, je zviera a clovek je clovek.. Preto náš pes nespáva v dome v posteli, ale má svoju búdu a volieru na dvore, rovnako aj svoje misky.. Ozaj pre tých čo jedia so zvieratom z jedného taniera, prečo nejete z jeho misky? 😀
Pekny den 🙂

latvia
8. jan 2014

uzatvaram diskusiu na ziadost zakladatelky...

Strana
z5