Kozmetika pre bábätká - Nivea verzus Hipp
Ahojte. Chcela by som sa spýtať na názor, ktorú kozmetiku pre bábätká preferujete či od Nivea alebo HIPP. Poprípade s akou značkou máte dobré skúsenosti vy.
Bubchen pri dcére, malému už nerobila táto kozmetika dobré. Tak používam Dove to svetlo modré
@denisa233 Pri kupani 1x do tyzdna Dove mydlo bezparfemu a na citlivu pokozku. Ziadny krem alebo olej.
My používame oboje. Na kúpanie používame HiPP, ktorý nám poradila lekárnička , lebo z inej kozmetiky na kúpanie sa mi vyhadzal. No od kedy používame HIPP je všetko ok. A krém na telo používame Niveu tu detskú , má po Tom dobrú pokožku.. no a na vlásky Aviril olejček
Co sa tyka kupania, tak syna (16m) umyvam len cistou vodou. Mydlo pouzivam len na zakakanu ritku. Vlasky mu umyvam tiez len vodou, sampon pouzivam len v pripade ked ma vo vlasoch piesok, obed a pod. Mam Klorane a nemal nan nikdy zlu reakciu i ked ma velmi citlivu pokozku. Do roka mal ekzemy, velmi rychlo sa mu robia zapareniny a pod. Preto doma mame xy kremov.
Co sa tyka kozmetiky, tak to moze byt velmi individialne a treba len skusit. S cim ma dobru skusenost jedna mamicka, nemusi mat druha...

@denisa233 já pro dceru používám ráda Weledu a nebo zmiňovaný Hipp...