icon

Krátke denné spánky 6.5 mesačného dieťaťa

bee822
8. feb 2018

Mala ma 6.5 mesiaca a pocas dna mi spi tak, ze hodinu je hore 30-40 min.spinka. Takto to je cely den az do vecera. Takze ju uspavam aj 5x za den - niekedy je to dost vycerpavajuce. Prosim maminky, ktore maju podobnu skusenost, kedy sa vam predlzila doba bdenia cez den. Dakujem. 😊PS: rozumiem, ze kazde dieta je ine.

Strana
z2
pehavynostek
9. feb 2018

@bee822 Ešte možno jedna poznámka. V okolí mám teraz viac bábätiek a keď mamičky rozprávali, ako im detičky krásne spia, cez deň, v noci, aký majú super režim, nevedela som si to ani predstaviť a aj som závidela. A to nekojím. My sme sa potrápili a postupne sa to zlepšuje. A ktovie, ako to zas bude o pár týždňov... 🙂

anitta98
9. feb 2018

Tieto stavy, to je taká chvíľková záležitosť, raz je dobre, človek si myslí, že nastal nový režim a za týždeň je zas všetko inak

mon8821
26. feb 2018

Možno by pomohlo ju nejak viac zaujať hračkami. Môj ma 4 mesiace, je hore 2hodiny a potom spi hodinku alebo dve. Vonku v kočíku aj 3h.ked je hore tak sa hráme, rozprávame, šalime sa, striedam hračky, chvíľku ho ponosim, zapnem hudbu zatancujem si s ním... A pol hodinu predtým ako zaspáva tak si lahneme do postele chvíľku sa hráme rozprávame a keď sa unudi tak ho priložím na prsník a zároveň bucham po zadočku a zaspí. Alebo na fit lopte zaspí za 5minut a len preložím do postele.

Strana
z2