Ktoré veci nesmie vaše dieťa oliznúť?
Kym bol syn novorodenec drzala so ho v cistote. Napriklad ak utierka na grcku spadla na cistu dlazku (umyta pred tyzdnom) tak som ju uz nepouzila. Odkedy zacal stornozkovat sa to vsetko otocilo o 180 stupnov. Kedze on, ako hadam kazde dieta, poznava svet ustami tak ho necham nech si olizuje skoro vsetko, ale su momenty kedy sa mi zjezia vlasy na hlave. Neviem ci nezachadam prilis daleko (metlicka a smetak, cisty zachod z vonku, betonova podstienka...).
Ktore su pre vas veci ktore nedovolite dietatu oliznut alebo ani chytit?
U nas su to macacie misky, macaci zachod a izbove kvety.
Uvazujem co urobim na rok v lete ked sa zacne hrat vonku a zacne jest chrobakov a olizovat smetne kose 😲
@andreatytler nečítala som všetky komenty,ale..otázka mi príde trošku divná,ale budiž.My máme čoskoro 4té dieťa,to už si zazijes všeličo..ale vzivote NIKDY by som nedovolila dieťaťu oblizovať wc misu!! Ani lopatku,ani zmetáka,ani steny apod.Nie som sterilná biomatka či ako to nazvať.Ale záchod a kupelky sú u nás vždy zatvorené,lopatku+zmeták,handry a všetko na upratovanie je schované.A nie,že kvôli deťom,kvôli základnej hygiene,čistote,estetike.Ako nechapem rozpleštené dvere na záchode..za prvé šak kto to chce vidieť a za druhé nemusíš naháňať štvornožkujúce dieťa po celom dome.Pokial máš základne veci upratané,hlavne čisto,nemáš čo riešiť,každé dieťa ochytá,ohryzie,oblizne..A mačací záchod tiež do preč od dieťaťa
@andreatytler no ako ja neviem,moja sem tam urcite nieco olizla,ale.zeby to mala vyslovene dovolene ze ok,olizni si zabradlie na chodbe alebo kosik v obchode tak to nie. A mimochodom nepride mi normalne mat dlazku neumytu tyzden,sorry 🙂

@jana_eyre_2 Dakujem. Teraz uz chapem. 🙂