icon

Kúpajú sa vaše deti každý deň v bazéne?

21. jún 2023

Baby tie co mate doma bazen, ked je takto horuco, kupu sa vase decka kazdy den???
Náš syn je schopny byt tam cele poobedie ako pride zo skoly a kazdy den.. Miluje vodu, a ja taky vodny typ vobec nie som a uz rozmyslam ci je vobec v poriadku byt kazdy den 3 hodiny v bazene…

klarissa25
21. jún 2023

a prečo nie pre pána ? Ved kedy sa bude kupať ked nie teraz ked je teplo. To su za otázky. Niekedy rozmýšlam čo robili naše mamy bez internetu a bez MK..

babulkomale
21. jún 2023

Ano.

dskjhfdlkdjhl
21. jún 2023

Syn je v poriadku😉

majka99999
21. jún 2023

Keby ste sli na dovolenku, tak sa kupete kazdy druhy den 2 hodiny len alebo co... Je to podla mna ok, bazen dezinfikujete, vonku je teplo, preco sa neschladit. 😁

martinka13
21. jún 2023

Samozrejme

nyphadora
21. jún 2023

Od pondelka anoo, zo skolky rovno bazen

sense
21. jún 2023

Keby mame bazén aj moja je tam cele poobedie strcena nonstop bez prestávky. Aj na dovolenke alebo kúpalisku ju dostanem z vody len ak môže ísť zas keď sa jej da koža ako tak zas do "normálu"

pietra
21. jún 2023

keby som mala bazen, tak som tam v tychto teplach tiez kazdu volnu chvilu

doriiis
Autor odpoveď zmazal
doriiis
21. jún 2023

Áno samozrejme, dokonca to odo mňa majú prikazom.Dokonale riešenie proti prehriatiu organizmu a osvieženie.Dnes bolo u nás 38 stupnov.U nás sa deti môžu bazenovat koľko chcú.Na to ten bazén mame

babulkomale
21. jún 2023

@klarissa25 nemali bazeny ani virivky 😃 prali na Romo kombi a vysivali

klarissa25
21. jún 2023

@babulkomale chodili sa kupať na rieky a jazera, a kludne aj každý den ked bolo teplo, neriešili kraviny...

simca06022011
21. jún 2023

samozrejme, je to v poriadku... keby som mala, ani nevyliezam z tade. V detstve sme boli na plavarni denno denne hodinu/dve, cele leto som nevyliezla zo strkoviska, kolkokrat ma z fialovymi ustami vytahovali z vody :DDDD ze aj von trochu treba ist...

babulkomale
21. jún 2023

@klarissa25 no ved 😃

jana_eyre_2
21. jún 2023

Áno, na to máme bazén, aby sa hýbali a osviežili sa.. bohužiaľ tento rok sme nemali ešte čas a dúfam že cez tento víkend ho stihneme postaviť a naplniť..

svetlonos
21. jún 2023

Ja by som sa tam v tychto hicoch sama uvrlwbila ako vdleriba, mat tu možnosť. Prave lutujem nesmierne, ze toto leto to malemu nedoprajem 😢Ma 3 roky, urcite by tam bol tiez kazdy den rad. Kupko 10 minut od bytu ale ja som tesne pred porodom a muz tieto teploty neznesie, je rad ze vibec existuje.
Takze pokojne ho nechaj 🙂

pukanec123
21. jún 2023

Áno, mame dva take exempláre doma. Koľkokrát aj tri hodiny vkuse 😂

denden77
21. jún 2023

keby som mala bazen, som v nom nalozena aj cely den 😁

nataly420
22. jún 2023

toto čo su za otázky ? Akože čo mu chceš povedať že sa môže kúpať každý druhý deň alebo čo 😂 pre boha nechaj ho byť deckom