Kúpajú sa vaše deti každý deň v bazéne?
Baby tie co mate doma bazen, ked je takto horuco, kupu sa vase decka kazdy den???
Náš syn je schopny byt tam cele poobedie ako pride zo skoly a kazdy den.. Miluje vodu, a ja taky vodny typ vobec nie som a uz rozmyslam ci je vobec v poriadku byt kazdy den 3 hodiny v bazene…
Ano.
Syn je v poriadku😉
Keby ste sli na dovolenku, tak sa kupete kazdy druhy den 2 hodiny len alebo co... Je to podla mna ok, bazen dezinfikujete, vonku je teplo, preco sa neschladit. 😁
Samozrejme
Od pondelka anoo, zo skolky rovno bazen
Keby mame bazén aj moja je tam cele poobedie strcena nonstop bez prestávky. Aj na dovolenke alebo kúpalisku ju dostanem z vody len ak môže ísť zas keď sa jej da koža ako tak zas do "normálu"
keby som mala bazen, tak som tam v tychto teplach tiez kazdu volnu chvilu
Áno samozrejme, dokonca to odo mňa majú prikazom.Dokonale riešenie proti prehriatiu organizmu a osvieženie.Dnes bolo u nás 38 stupnov.U nás sa deti môžu bazenovat koľko chcú.Na to ten bazén mame
@klarissa25 nemali bazeny ani virivky 😃 prali na Romo kombi a vysivali
@babulkomale chodili sa kupať na rieky a jazera, a kludne aj každý den ked bolo teplo, neriešili kraviny...
samozrejme, je to v poriadku... keby som mala, ani nevyliezam z tade. V detstve sme boli na plavarni denno denne hodinu/dve, cele leto som nevyliezla zo strkoviska, kolkokrat ma z fialovymi ustami vytahovali z vody :DDDD ze aj von trochu treba ist...
@klarissa25 no ved 😃
Áno, na to máme bazén, aby sa hýbali a osviežili sa.. bohužiaľ tento rok sme nemali ešte čas a dúfam že cez tento víkend ho stihneme postaviť a naplniť..
Ja by som sa tam v tychto hicoch sama uvrlwbila ako vdleriba, mat tu možnosť. Prave lutujem nesmierne, ze toto leto to malemu nedoprajem 😢Ma 3 roky, urcite by tam bol tiez kazdy den rad. Kupko 10 minut od bytu ale ja som tesne pred porodom a muz tieto teploty neznesie, je rad ze vibec existuje.
Takze pokojne ho nechaj 🙂
Áno, mame dva take exempláre doma. Koľkokrát aj tri hodiny vkuse 😂
keby som mala bazen, som v nom nalozena aj cely den 😁
toto čo su za otázky ? Akože čo mu chceš povedať že sa môže kúpať každý druhý deň alebo čo 😂 pre boha nechaj ho byť deckom

a prečo nie pre pána ? Ved kedy sa bude kupať ked nie teraz ked je teplo. To su za otázky. Niekedy rozmýšlam čo robili naše mamy bez internetu a bez MK..