Kúpalisko s 1,5-ročným dieťaťom

edajna6
20. júl 2023

Ahojte
Ideme prvý krát na kúpalisko
Syn skoro 1,5 ročný
Idem si po rady, vy čo ste zobrali so sebou?
Čo som sa pýtala od kamarátiek každá iná niečo iné.
Cesta trvá tam cca 2hodiny.
Myslím tým že plienky do vody ísť hneď vymeniť ?
Čo mu dať jesť? Na nič nie je alergický. Nechcem vôbec do neho pchať tam čo varia na kúpalisku.
Plavky nemám len takú dlhšiu čiapku klobúk hovorili že stačí aj nejaké priedušné tričko s krátkym rukávom. Stále pred vstupom do detského bazéna dať dole šľapky.
Trošku stresujem čo ako bude.
Prosím poraďte ďakujem pekne

lenuska9999
20. júl 2023

@edajna6 my keď chodíme s ročnou dcérou k vode , prezliekam ju tam do plienky do vody a plaviek, na hlavu šatka musí byť, aby nedostala úpal. Namažem ju s ochranným krémom s vysokým faktorom , počkám kým trochu vpije,, tak ideme do vody. Máme také koleso na plávanie v pre deti, čo je medzi nohami spojené, tým pádom cez neho neprepadné. Toto nosíme. A samozrejme beriem so sebou buď kočík alebo len vajíčko na spánok. A čo sa týka jedla nosím so sebou napríklad banán, detskú výživu s lyžičkou, čajík, Nutrilon, ovocnú kapsicku, nejaké chrumky...

denkabemommy
20. júl 2023

@edajna6 ak je to vonkajšie kúpalisko, tak tričkové plavky so spf ochranou, do bazéna sú super slip stop topánky, a na jedenie brávam buď do termo nádoby jedlo pre deti alebo potom kapsičky, ovocie, zeleninu...

andy37
20. júl 2023

Ja bravam plavky, plienky do vody, opaľovací krém, plážový stan, osušku, klobúk. Na jedenie hlavne vodu, ovocie, chrumky, zeleninu, nejaké pečivo.

lulu0123
20. júl 2023

Ja davam plienku do vody,plus neoprenove plavky do bazena.Hned na deke vynenim za suchu,normalnu plienku a v tom je.Davam aj Uv tricko s dlhym rukavom a uv ciapku zo siltom,ktora zakryva aj krk.Plava s cherek rukavnikmi.Jest co ma rad,vela vody.

edajna6
autor
20. júl 2023

Ďakujem pekne za všetky rady mamičky ste milé

nafka0483
20. júl 2023

@edajna6 Mam tiez 1,5 rocnu.
Nosime polostan a slnecnik kvoli tienu. Velku deku na zem, uterak, slapky. Plavky z DM, ale ak chces jednorazovu plavaciu plienku, tak po vyjdeni z bazena vyhodit a dat cistu klasicku. Ked pojde zas do vody tak dat novu plavaciu. Ja davam tricko s UV ochranou, klobucik a natieram kremom. Plavky viac ks, aj klobuciky, lebo nestihnu vyschnut kym ide do vody zas. Moja sa aj ponara aj na seba leje vodu, cize klobucik hned mokry. Ked vyjde z vody, tak vyzleciem, dam plienku, osuskove ponco, suchy klobuk. Spi v polostane, s cumlom a mojkacikom.
Beriem hracky do vody - krhlicka, vedierko, plavacia doska, koleso... a na deku co ju aktualne bavi - kniha a pod.
Na jedenie ovocie, ovocna kapsicka, chrumky, ryzovu chlebik, do termotasky a termosky aj normalne jedlo. Nasa si dala aj zo stanku trochu z langosa, hranoliek.

Dbaj na dostatom tekutin, tien, opalovaci krem a pokryvku hlavy ;)