Kúpanie 4-mesačného bábätka

lenkaziva
16. feb 2023

Mám 4-mesačne bábätko sa už takmer nezmesti do vaničky ktorú sme dostali. Nožičky ma skrčené ako žabka. ☺️ Asi musím kúpiť väčšiu vaničku však? Problém je že máme naozaj mali byt a už túto čo máme teraz sme mali problém zmestiť do kúpeľne…Samozrejme malá ešte nevie sedieť a v byte máme len sprchový kút. Máte prosím nejaké tipy ako kúpať bábätka v malej domácnosti? Ďakujem za rady.

svokrinjazykmonika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
blondiee83
16. feb 2023

https://www.mall.sk/vanicky-kybliky/shnuggle-va...
tuto vanicku som mala pre dcerku, uplne v pohode sa tam zmestila ako 8-10 mesacna a to bola vzdy vacsie dietatko (narod.ako 54cm a 4kg)
Inac aj 4 rocny syn sa mi tam nasackoval - jasne, ze mu nohy viseli von - ale opakoval dcerku, tam sme ho tam kupavali sem tam 😀 😀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yanni
16. feb 2023

@jj298 ani v sprchovom nie je problem. Take male dieta este nezapacha potom, nijak extremne sa nezaspini, tak co sa ma dlho niekde macat. Osprchuje a je to. Ked bude vediet sediet, tak potom posadi do sprchoveho a ospliecha a hotovo.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katie253
16. feb 2023

Kľudne v sprchovom kúte. Kúp si len podložku na kúpanie, na to ju položíš. Podložka je vyrobená z bavlnenej látky natiahnutá na takom nástavci, nie je taká veľká, zmestí sa ti do sprchovacieho kúta v pohode .

anavixy
16. feb 2023

A to aku vanicku mate ked sa tam 4m dieta nezmesti? Ja stale pouzivam tu najmensiu z ikey (mam este jednu vacsiu a jednu uplne dlhu) a to ma dcera vyse roka a skoro 90 cm, samozrejme uz tam sedi ale kupem ju v nej od narodenia lebo tiez mi je najpraktickejsia do malej kupelne bez vane.