icon

Ľahký spánok a nervozita

henriett11
7. okt 2022

Ahojte, chcem sa poradiť a vyrozprávať..od narodenia mame dcérku co nieje moc dobrý spac,skusali sme asi vsetko možné,no skončili sme na tom ze denný spánok spi len vtedy, ked som pri nej , sem-tam ma vie vystriedať muz a keď máme šťastie,tak sa nezobudi... no veľakrát hoc len odbehmem na záchod,hned je hore🤷 no a v noci- krásne ju vieme uložiť,ci muz či ja, aj bez kojenia,no pride polnoc alebo jedna hodina v noci a začína "show"... Kričí ako by ju z kože drali,place, skáče, nedá si nič vysvetlit- nevyzerá že by ju niečo bolelo, takáto je od narodenia,no čím je staršia tým je neoblomejsia..dnes v noci som si povedala,ze vydrzim ,budem pozitívna,s skúsim ju presvedčiť aby si opat ľahla a spinkala...no neúspešne- dve hodiny hladkanis,tisenia, vysvetľovania,potom uz aj raznejsie som zakročila - nic nepomáha.ani odist, ani zostať,ona proste chce z postieľky von ku nám do postele a tam potom vykecava...ak zaspí, zobudí ju aj vrzgnutie parketu,alebo prikrytie paplonom😔 máte niekto skúsenosti - prejde to niekedy? Dokaze niekedy tvrdo zaspať? Alsbo co robím zle? Inac je to zlaté dieťa,ale teda riadne tvrdohlave,a ked nieco chce straaasne pritom kričí.pritomm od nás to nemá,u nas sa málokedy dvihne hlas.ma cerstvych 15mesiacov , dakujem za postrehy ❤️