icon

Laryngitída u dvojročného dieťaťa

brita7777
10. jún 2020

Mate skusenost ? Dcera ma dva roky. Nejake domace recepty ? Dakujem

jeanne14
10. jún 2020

Chlad a vlhko. Syn mal vo februári, v izbe kde spal sme mali vypnuté kurenie, na radiátor som dávala mokré uteraky. Samozrejme dostal aj lieky od dr.

77kacena
10. jún 2020

Vankúš na vysoko chladný vzduch, my sme používali zvlhčovač ,kalciovy sirup a ako prvú pomoc rektodelt čipky

carmena
10. jún 2020

Chladnejsi vzduch v izbe, kalciovy sirup a myslim ze by mohla aj nejake kvapky proti kaslu. Dcerka ked ma laryngitidu a ma taky pisklavy kasel tak nam doktorka odporucila nadychat sa chladneho vzduchu (ked je vonku chladnejsie okno, pripadne chladnicka)

sandrika1986
10. jún 2020

Rektodelt cipky maj hlavne doma.

altair
10. jún 2020

@brita7777 calciovy sirup, fenistil kvapky alebo aerius sirup, obviazat krk a dychat chladny vzduch. ked je to velmi zle, cipky alebo pohotovost

smer
10. jún 2020

@brita7777 chlad a medrol.

montemotherone
10. jún 2020

@brita7777 keďže hľadáš domáce recepty, predpokladám že to nemá dramatický priebeh. Lebo tam pomôžu už len kortikoidy 🙁 Ale to čo tu bolo spomenuté- chlad, riadne zvlhčený vzduch (ak nemáš zvlhčovač, alebo inhalator, treba nad dieťaťom urobiť taký vlhký stan z plachty, alebo plienok), kalcium a pomáha aj fenistil ak máš. Pozri na nete aj tzv Priznitzove zábaly. Super vec a zaberá 😉