icon

Má vplyv svetlo v izbe na spánok dieťaťa?

pookie
19. máj 2010

Dcerka sa budieva pomerne skoro (5-5:30, niekedy aj pred 5tou) neviem ci jej to staci alebo je to tym ze rano mava v detskej izbe dost svetlo, vertikalne zaluzky vela nezachytia. Zobudi sa skoro aj ked ide nahodou spinkat neskor nez zvycajne 😒 Rozmyslam ze by som jej tam namontovala roletu co blokuje svetlo zvonku, mate s tym niekto skusenosti? Zacali spinkavat deturence dlhsie alebo si myslite ze to nema vplyv a je to zbytocne?

Strana
z2
dai
7. jún 2012

Ahojte, odporucam black out zavesy - moje deti sice obe vyzaduju jemne nepriame svetielko ale co sa tyka slnka tak blackouty ho krasne odblokuju - my to mame vo vsetkych spalnach - su to vlastn zavesy ako v hoteloch - teda tych lepsich🙂

maranat
7. jún 2012

@saza007 my mame snurku taku "gulickovanu" neviem to popisat, myslim, ze by sa to skor asi roztrhlo ako.... ☹

patkaza
3. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

svetlo na spánok vplyv určité má .. preto treba detskú izbu dobre navrhnúť http://akoapreco.com/ako-zariadit-detsku-izbu/

anetkablahova
9. jan 2016
Používateľ anetkablahova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anetkablahova.

Zienky, neviete ako dosiahnut fakt uplnu tmu v izbe? 😖 Zle sa spi aj mne, aj malej si myslim, nam proste to svetlo co prenika z ulice vadi ... Manzel samozrejme spi ako zabity 😅 😕

mnamko
9. jan 2016

Vonkajsie zaluzie uplna tma

zuzana_kov
10. jan 2016
Používateľ zuzana_kov je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zuzana_kov.

Naj su na toto vonkajšie rolety, my sme si ich nechali urobiť pár rokov dozadu, a bývyme v centre a je to obrovský rozdiel, zachyti to aj teplo cez leto, máme ich od somfy

tajka1986
10. jan 2016

@anetkablahova hrube zavesy 🙂

anetkablahova
11. jan 2016
Používateľ anetkablahova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anetkablahova.

Dakuejm vam velmi pekne, moc ste ma potesili, ze by konecne aj nam mohlo nieco pomoct :D vo vnutri mame len zavesy, ale take klasicke, zaluzie som nechcela kvoli prachu, tak je asi cas sa posunut dalej 🙂

Strana
z2