Mám ostrihať 6 a 8 ročnú dcéru na leto?
Ahojte, mám doma 6r. a 8r. dcéru. Nestrihala som im vlasy od Vianoc a obe majú vlasy takmer po pás. Strihate svoje deti na leto? Zdá sa mi, že im je v lete s takou hrivou teplo a všade im padajú. Obe rázne odmietajú nožnice, ale zas musia poslúchať..
Určite ostriham, len neviem či teraz alebo bude lepšie až keď pôjdu do školy? A čo vhodná dĺžka?
@lola568 prečo ich chceš ostrihať proti im vôli???? A pýtaš sa cudzích ľudí? Ved si s nimi sadni, počúvaj aj ich pocity, nie len, čo je pre teba praktickejšie. Poprípade sa nauč pliesť postupku z dvoch copov, alebo urob drdol. Určite im teplo nebude a budú krásne ucesane. Ja mam 9 ročnú dcéru, pravidelne podstrihavam končeky, ale tiež chce mať dlhé vlasy. A ja to rešpektujem.
No ja neviem, ale to aj dospele ženy si ucelovo na leto strihaju dlhe vlasy? Lebo teplo? Dodnes som taku nestretla. Dcerka ma krasne dlhe vlasy po pas, nosi obycajny cop. Ani vo sne by ma nenapadlo ostrihat ju len kvôli letu a uz vobec nie rozkazovačnym štylom, lebo JA to tak chcem a akoze pre jej dobro. Tak to by som potom musela strihat na leto aj seba...ale dakujem, neprosim.