Mám pretáčať bábätko na bruško aj pri refluxe?
Stretla som sa s protikladnymi odpovedami od lekarov, tak netusim ci pretacat alebo nie...
Hej presne, ak nechce nenut ju... Ved reflux prejde ak nieje vazny a potom sa bude po bruchu aj plazit. Vidim to u nas, cim he starsia tym menej jej to vadi ze je na brusku. Ked sa zacne jedovat okamzite ju beriem hore. A to ma 3mesiace.. Tiez cakam kedy sa reflux vytrati nadobro.
Moj mal reflux a tiez sa na brusku hneval davala som ho vzdy pred papanim na chvilku.Vsak skusaj a ked bude moc plackat otoc ale treba skusat je to dolezite pre babo aby si trenovalo drzanie hlavky atd atd niektori doktori to az tak nesleduju ja som mala predcasniatko tak sme museli dr posluchat. 😀
Nasa mala reflux a neznesla byt na brusko do piatich sekund rucala ako blazon...vyskusaj a uvidis, rozhodne ju ale nenut...

Tak moja reflux mala...bolo mi povedane, ze to ma KAZDE dieta, len niektore menej a niektore viac.
Tie, ktore maju viac sa tomu udajne brania, tak treba aspon pri prebalovani na 2-3minutky, aj tak sa bude rozculovat...na posilnenie ,,krku, hlavicky,, su aj ine cviky...najdi na nete.
U nas to sedelo, mala odmietala byt na bruchu cca do 4.mesiaca, tak som ju nenutila.
Jedneho dna sa pretocila sama a zistila, ze je to pohoda, to uz ale drzala hlavicku napevno.
Okolie do mna hustilo, ze ,,musi,, aj ked reve....No, musi sa len umriet, moja teoria, cize ked mi decko vrieska tak, ze je bordove, tak ako pardon....,,Posilovali,, sme inac...
A ked uz chces, tak hlavne pred jedenim, nie po 🙂