Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@mourinka29, nevím, co to způsobuje, ale můžu tě ujistit, že má dobrá kamarádka zjistila, že je těhotná až když byla ve 3. měsíci, jelikož normálně menstruovala...
diky holky za odpovedi na moje otazky, jsem rada, ze tento web existuje, pozdravuji Vas a preji taky dobrou noc.
Ja jsem v pohode, akurat jsem strasne ospala a unavenejsi vzdy vecer.
Jinak vám, holky, přeju krásné ráno.
Okolo 11hod se chystám s Matýskem podívat se do mé práce. Malého někdo ještě neviděl, tak ať to napravím 🙂
Jak se máte a co máte v plánu?
Dobré ránko holky!!! vidím,že tu se obchoduje, ješte jsem se lucia nestihla na tvou nabídku podívat,ale vidím, že to frčí 🙂 Jak se vám darí maminky? u nás pohodička a včera jsme meli první kaši! na večeri, zblajzla to jako malinu!!!!
tak my sme sa teraz vrátili z vonku som ti bola
@l.u.c.i.e zháňať tú zelenú látku (bola som v 4 obchodoch) a aj som zohnala presne takú ako máš v albume v postielke, tak skúsim takej farby ako máš obrázky na perinkách tie písmenká napísať. počuj, vedela by si mi odfotiť ten obrázok a dať ho do albumu alebo mi ho poslať, by som na čelo toho mantinelu taký namalovala
@l.u.c.i.e oki kuknem a uložím si. niekedy budúci týždeň by si ho mohla mať, len musím zistiť čo sa lepšie oplatí, či prevod na účet alebo na dobierku, predsa len si iná krajina 😠 a netuším aké je poštovné, nemáš niekoho na SK čo by mohol previesť peniaze na učet mne a vy by ste sa potom vyrovnali ?????
ahojky holky, tak vás všechny zdravím. Tak Péťovi to vydrželo přesně 3 nebo 4 dny a zase je to stejný, v noci po dvanácté je každou chvilku vzůru a brečí a kroutí se, mne si obličej a je protivný. Už to fakt nezvládám, jsem v noci hnusná, že mě pořád budí, mám fakt nervy na pochodu. Říkám takové věci, že se fakt pak divím, kde se to ve mě bere:( Manža už je na mě naštvaný jak si slovně vybíjm vztek:( nevím co dál, jako matka totálně selhávám. Včera se musel dopoledne vrátit z práce a vzal si raději dovolenou, abych se uklidnila. Tím jak jsem na nerva, tak se vůbec nemám k malému:( nevím co se mnou 😠 😠
@gabulik77 no co Ti povím, nekdy v noci, když se KROLíNCE NECHCE SPáT, TAKé JSEM NA NERVY a vím o čem mluvíš,ale neboj, to prejde 🙂 ona ta naše se rozhodla spát do pulnoci, potom si dá hodku hraní a smání a potom opet usne a mne to nervuje, neboť nemohu spát,ale verím, že je to stav dočastný 🙂
myslím si ,že je to normální stav.......a manžel si aspoň užije malého také 🙂 ale fakt, čím je dítko vetší, tím je to lepší....neboj nic!
jak se vede ostatním maminkám?
@gabulik77 to poznám, aj ja už som niekedy na nervy, hlavne ked sa nevyspím ale ja si zlosť vybíjam na mm, takže to u nás dosť škrípe, lebo aj on je nervný a tak kričí po mne tiež a ešte aj náš hafan si to odnáša prípadne veci u nás doma, ako včera sprcha 😠 😝 ked som sama a niektorá chití taký záchvat plaču, tak už som aj pár krát s ňou zatriasla, ale radšej slovne si vybiť zlosť ako by si mala malého udrieť - ako to robia niektoré matky, takže si úplne normálna a neboj ono sa to fakt spraví, len treba vydržať...
@denis19 nevadí, ešteže , som nestratila peniaze to by ma v danej finančnej situácii naštvalo viacej 😠 a ešte mám k účtu dalšiu kartu, takže mi ani chýbať nebude, len to ma hnevá, že kam som ju mohla dať, 😠 😠
@l.u.c.i.e kukuč do bazaru na mantinel je tam na fotke aj tvoj mates, akurat tu zelenu tam nevidno, lebo je taka svetlunka, normalne ma to hneva, v obchode vyzerala inak v tom ich umelom osvetleni ako vyzera naozaj 😠 ☹ zajtra domalujem ten obrazok
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/perly-nasi...
baby odporúčam navštíviť túto stránku, ja sa na tom šúlavam už asi dva týždne, fakt to dokáže zdvihnúť náladu 🙂
baby, ja mám takého šikovného manžela ☹ ráno sa zobudil s tým, že zaspal do práce, o šiestej tam mal byť a vtedy sa len zobudil. tak mu hovorím, hlavne klud a nikam sa neponáhlaj, tak budeš 15min. meškať, no a počúval ma? o trištvrte na sedem mi zvoní telefón že sedím na chirurgii ☹ ☹ no roztrhnuť ho je málo, prerazil sa na obrubníku, som zvedavá čo má s nohou 😠 😖 no nemohol radšej meškať do tej roboty???
Dobré ránko,
@gabulik77, máš naprosto normální pocity. I mě někdy ujedou nervy a to potom nastupuje manžel. Já se pak uklidním a je zase vše v pořádku.
@lucia.kl, to mě mrzí, žes ztratila bankovní kartu. Třeba jen někam zapadla... Ještě, že máš náhradní.
Děkuju za mantinel. Je pěkný. Už jsem se lekla, že je to tak světlé 🙂 Je mi jasné, že je to tou fotkou 🙂 Matýsek je pěkný. Už se na to těším...
Jéééjej, snad manžel nemá zlomenou nohu... Kvůli zaspaní se přizabije o obrubník... No, kdyby nespěchal, tak by do práce došel... Hlavně, že se nestalo nic horšího.
@denis19, jak se máme? Musím zaklepat, tak snad už to vydrží... Včera mi Mates bez breku spal v kočárku 3 hod v kuse 🙂 Kéž by to takhle bylo pořád...
ahojky všem, tak dnešní noc trochu lepší takže jsem se i vyspala🙂
@lucia.kl dofám, že tedy opravdu nemá mm tu nohu zlomenou, to by ti ještě chybělo
@l.u.c.i.e já zjišťuji, že už mi Péťa přes den méně spí, v kočárku tedy vždycky usne a spí jak dudek.
Včera jsme tu měli navečer návštěvu a malej nemohl nějak zabrat, tak byl chudák mrzutý a po koupání nemohl vůbec usnout, ale nakonec už v půl devátý spinkal a spal do půl druhé, ale to se jen zase kroutil a kníkal, tak jsem mu nakapala kapičky a spal do čtyř hodin a pak vstával v půl osmé. No a já šla spát asi v po půl desáté, takže jsem se vyspala na dnešek dobře, žádné nervové výbuchy nebyly. Ale asi mu budu muset ty kapičky kapat v průběhu noci, jsou čistě přírodní, takže se můžou podávat i mezi jídlem.
Ahoj holky!!!! Moc vás zdravím a dnes se balíme a vrčíme odpoledne domu za tatínkem, konec prázdnin 😀
@lucia.kl tak to je na hov.... situace, co??? Hla vne, že je živí 😀 Budeš mít proste tri deti 😲 Lucia, Ty by jsi mi ušila i podložku do sportovního kočárku???
@gabulik77 doufám, že Te i naše realita života povztbudila a jsi ok, neboť to jsou fakt normální stavy.Naše včera nezvládla nástup úplňku, ješte ta rovnodennost ...byla úplen hyn a brečela jako nikdy!!!!!
@l.u.ci.e tak to je paráda, také si ríkám, že takto by to mohlo zustat, že je to už super. a nejaké ty pláče a tak je proste normální stav a poatrí to k tomu, no ne? naše karolínka papá príkrmy jako das a moc ji chutnají, tak ji dnes doma odvážím, jsem zvedavá a holky, ona tak roste na dýlku, že se divím po kom???? Snad se v sanatoriu nespletli 😀 😀 vtipkuji je to celý táta!!!
@lucia.kl tak já to doma omerím a dám Ti vedet a nemusíš se trápit s posílánním, já dorazím do BA za sestrenkou a tak si to budu moci vyzvednout 🙂
no tak jak ríkám...máš doma tri deti, moc ti to nezávidím,ale i o manžela je treba se postarat 😀
byla jsem dnes v TN na nákupky.....koupila jsem malé super vecičky a i sobe neco malého pro radost, tak mám super pocit.... 😀 že i já mám neco nového 😀 jupíííí. sice mám už po materské,ale nevadí, nač nám budou peníze, že ano 😀
jak se máte devčata?
jo lucka, a co myslíš, z čeho by to bylo lepší? jako ušít do toho kočárku?
tak výsledky z dnešnej poradne, 62cm a Alexa 6310g a Nicol rovných 6000g. no a Alexu mi dnes aj zaočkovali, chuda moje malé 😢 😢 😢

@l.u.c.i.e holky ale jak to funguje,vždyt přece embijka po 5ti PK už musí být uhnízděné néé?co zpusobuje to špinění?hodně jsem o tom četla,že je to normální ,ale taky to u někoho značí ms,no nic,budu zase čekat ☹