Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
Dobré ránko,
@gabulik77, snad už to bude dobrý... Včera mi taky malej spal v kočárku asi 2 hodinky, ale to jsem musela houpat, jelikož se furt budil, jinak by tak dlouho nespal.
@denis19, náš malej má být dlouhý po kom. Manžel má skoro 2m. Za to já jsem prcek, jen 160cm... Všichni říkají, že malej je podobný mě. Ale já v něm vidím nás oba 🙂
@lucia.kl, děvčata mají pěkné míry. Je vidět, že jim chutná 🙂 Jak zvládá Alexa očkování. Mám z toho docela strach... Za 14 dní ho asi dostaneme taky. Malej už má po TBC jen stroupeček.
Dobré ránko holky! Zdravím už zBB a má dcera se vzbudila aklasicky s úsmevem, tak to je krásné ráno!
@l.u.c.i.e asi v každém mimču musí být oba rodiče, já v naší také vidím mišung našich rodu.....no a s kočárkem, i u nás je to tak, že musí být v pohybu,jinak to nemá preci mami cenu 😀 😀
@lucia.kl no dnes to pomerím a pošlu rozmery a sen o materiálu 😀 a jinak se také teším, že se uvidíme, nevím presne kdy to bude,ale bude´to 🙂 tak do BB na discotéku? amleo to cenu 😀 😀 a co jsi delala na svatebním veletrhu?
@gabulik77 no kde jsi?
@l.u.c.i.e napodiv docela dobre, bola trochu uplakaná, teda hlavne po očkovaní ale dostala studený obklad na obenožičky a bolo dobre. očakávali sme horúčku ale tá sa nedostavila, našťastie. no a večer si trošku poplakala a potom spala do pol štvrtej najedla sa a spala do pol osmej 🙂 takže z jej strany super noc. najhoršie bolo asi ju držať u lekára ked ju pichali ☹
no ale Nicolka mi dala v noci zabrať, o piatej ma zobel jej výkrik, tak som dobejla ona spinkala ale len čo som prišla k postielke, tak všetko mlieko, čo vypila pred hodinou išlo prúdom von, som celú postel musela prezliekať a aj ju, potom si dala zas mlieko a pri odgrgavaní skončilo zas všetko na mňe, tak som ju zas prezliekala ( mimochodom posledné pyžamko, deň pred tým som prala aj spacie vaky, tak bola pod dvoma dekami v noci) a to už som sa bala dať jej mlieko, tak som ju musela uspať takú hladnú, rano už dobre, aspoň zatial 😝
@denis19 budem čakať na tie rozmery.
my sme mali v BB kamarátov, no a jeden z nich neviem či dokonca nie obaja tam robili DJ na diske, tak sme na tu disku išli 😀 len tak sme sa večer rozhodli a sadli na autobus a potom rano nazad 😀 ale bolo super.
no a na veltrhu som bola ako predajca vo weddhous - svadobny obchod - hlavny organizator veltrhu, môj bracho z manželkou to organizuju, pred materskou som pre nich pracovala a behala po všetkých týchto veltrhoch.
@lucia.kl, to jsem ráda, že jste reakci na očkování tak pěkně zvládly. Jsem zvědavá na nás... Nicol je mi líto. Snad už jí bude lépe 🙂
@denis19, náročná náladička jo? Třeba se jen nudí 🙂
Za chvíli přijde mamka, bude hlídat. Já jdu konečně ke kadeřnici. Jsem zvědavá, co mi s vlasy udělá, když mi padají... Pak musím po nákupech. Zítra jedeme na svatbu, tak musím koupit ještě svatební dar... A v pondělí jdeme na oslavu narozenin a v úterý na dětskou oslavu 🙂 Budeme to mít příští týden nabité 🙂
Včera jsme byli v kině na Románu pro muže. Doporučuju, pěkné 🙂
tak to je super den a super plán, mne se také budí malá a jdu ji dát papat a hurý ven!
ja som už aj doma, NIcolka má nejakú uplakanú náladu, furt narieka ☹ ☹ teraz ich zobral mm von a ja mám voľno, tak pôjdem zeleninku zamraziť a mrkvičku s jablčkami navariť pre baby...
@lucia.kl tak presne toto si predstavuji, paráda!!!
Lucko, jako pulku živé mrkvičky,jo? A upravené ,aby to holky strávily? Tak to jsou dobré, naše zdafne tak jen 1/3 mrkvičky klasické velikostimale já mám neak strach jí dávát více, jen tak postupne. Dnes se ji vubec nelíbil špenát 😀
@denis19 hej hej, polka živej mrkvičky uvarenej a rozmixovanej 🙂 ja davam podla nalady, ale taku mištičku čo mam v mrazaku mi zjednia na dvakrat, netuším kolko mrkiev tam môže myť, dnes som uvarila aj cuketu a dala zmraziť čisú aj zmiešanú z mrkvičkou a kopec jablčkovych deckých výživ som spravila a aj jablčkove s mrkvičkou, som dostala jablčka tak bolo treba urobiť .-)
jé to je super @lucia.kl ,že jsi dostala jablka,takové domácí jsou nejlepší, nechci to delat z kupovaných z obchodáku, nevím na čem vyrostla 🙂 a nad cuketou jsem také premýšlela, že co na ní rekne 😲 😲 ted se chystám na brokolici, jen se i obávám nadouvání,ale už je veliká , tak to zvládne.
Dobré ránko!!
@lucia.kl tak ta žlutá je výborná, dohodnu s manželem rozmery a počet kapes a dám ti vedet,ale i to jméno se mi líbí, to by mela i na dýl..ne jen na ohrádku 🙂 jsi moc šikovná holka, ješte jsem nestihla vytáhnout sporťák,abych to omerila, tek vydrž prosím. Ale ty máš určite i nejaké rozumné rozmery na ten vreckár ne? Ohrádka je 75x100cm. tak nejaká primerená velikost 🙂
Devčata jak jste začaly víkend? Já nečekane varením 😀
@denis19 ja mám ten vreckár 60 x 60 cm v hornom riadku mám 3 vrecká a v dolnom 4, tie mená sú písané na mantinel do postielky.
ak by sa ti podarilo, skus fotku tej ohradky mi sem pripojiť, nech si to viem predstaviť...
no my sme prišli domióv teraz pred chvilou a odišli sme rano o osmej, mm mal zapas, potom sme boli u svokrovcov na obed, na hodoch a ešte u kamošky 🙂 takže docela nabyté 🙂
Ahojky,
nakonec jsme si svatbu užili. Sice nazačátku byl malej protivnej, ale pak už to bylo ok. Jen v tom kočárku nechtěl být. Takže chování při obřadu a na hostinu jsem vzala lehátko. To už se mu líbilo 🙂 Ze všeho nejvíce se mu líbilo v historickém autobuse, který dělal naskutečný kravál. Tam vždy okamžitě usnul 😀
Jinak mám zkrácené vlasy 🙂
Ahoj děvčata, jak se máme po víkendu? Hrozně mě štve, že je venku zima a furt prší. Už od soboty. No a k tomu má manžel chřipku. Mám strach, aby jsme to s malým nedostali... No, aspoň že v 16 hod jdeme na oslavu. Už se těším... Sice tam budeme krátce, ale i tak. Malej začíná být vždy kolem 18hod protiva... Jooo, a včera jsem malého prvně dala do vany. Moc se mu to líbilo. Zvlášť když ho voda nadnášela. Už začíná i cákat 🙂
@lucia.kl, děkuju 🙂 Alexa je šikulka.
ahojky holky, moc zdravím, tak jsem si to tu všechno dočetla🙂
@lucia.kl ty jsi šikula jak šiješ, je to moc pěkné. Snad Nicolka zvládne očkování v poho.
@l.u.c.i.e krásné fotky, moc ti to sluší, vypadáš moc šťastně🙂 tak to má být.
jinak u nás nic nového, noci jsou na střídačku, některá jde a někdy je to hrůza. Od soboty vztává v noci manža, takže já docela spím, ale stejně jsem zjistila, že se budím a poslouchám přes dveře, jestli náhodou malej nebrečí. Včera večer jsme měli hroznou jednu hodinu než usnul, měl asi hrozné křeče, brečel až nemohl dýchat, pak zase přestal a za 5 minut znovu, nakonec po hodině usnul asi vyčerpáním a spal od osmi večer do půl jedné. Pak se už zase budil. JInak jsme byly v poradně, tak Péťa váží 4350 gramů, takže dobrý, ale to bolení má pořád, navíc se mu objevil egzem, takže mažeme celé tělíčko, ale dneska jdeme znovu k dr., protože má tu pokožku úplně červenou:( tak nevíme. Jinak jsme včera měli vítání občánků, bylo to moc pěkné🙂
@lucia.kl, psychicky se připravuju už teď, jelikož jak jsem slyšela od kamarádky, tak její malá po očkování měla teploty a byla strašně protivná...
@gabulik77, to mě mrzí, že Péťa takhle trpí... Ach jo. Už aby byl na příkrmech, co? Hlavní je, že přibírá jak má. Ekzém nezávidíme... Z čeho vznikl? Jééé, vy už jste byli na vítání? To se máte... My jsme mysleli, že půjdeme teď v září, ale pozvánka napřišla. Takže budeme až v tom dalším a to je v prosinci. Říkali mi, že asi bude teď plno... Dej sem pak fotky... Jsem zvědavá.

@denis19 je, tak to sa stretneme osobne, ked tu budeš, škoda, že všetky byvame tak daleko od seba, aj ked BB je od BA cca 2hodky cesty.... ja som v BB bola vlani a predvlani vo februari na svadobnom veltrhu pracovať 🙂 a raz sme tam išli s kamoškou na disoteku 😀