Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
@l.u.c.i.e vidíš já ti ríkala, že musíš dát s manželem služby.... 😀 jsem hotová lékarka no a s nasivinem fakt opatrne, zbytečne mu ho nedávej, radeji odsávej a zkus homeopatika 🙂 http://www.lekynainternetu.cz/p/viburcol-cipky/ to já doporučuji každému a je to dle mne super!!!!
@l.u.c.i.e nie neva, ja budem len rada 🙂
@denis19 no väčšinou robím, keď baby spia alebo po večeroch, ránach, resp ked zoberie mm deti von, už v tom mam prax, tak to netrvá dlho, aj tá podložka čo som šila dnes mne trvala max pol hodku, akurat ja si z nej teraz ešte robim tašku do kočika a podložka nazad to bude až ked začnú baby chodiť....
jo a ešte som sa chcela spýtať, tú krátku časť na mantinel chceš na pravo, tak ako to má Lucie alebo na lavo??? neviem ako máš otočenú postielku...
tak idem ja si kuknuť panelák, tak sa majte a prajem krásnu dobrú noc, budúci týždeň iedm zháňať látky, tak dúfam, že sa Lucie tá holčina sa do vtedy ozve, nech nechodím na 15x 😀
Ahojky, omlouvám se, že Vám jsem lezu, ale jsem už úplně bezradná Jsem po prvním IVF, které dopadlo úspěšně. OPU byla 23.8. a ET 28.8. Trápí mě průběh těhotenství.....Mám na Vás otázečku
11.den po ET(8.9.) mi z krve zjistili hCG 189. 14.9. jsem byla na UTZ u svého gynekologa, kde mi povrdil těhotenství v děloze - jeden gestační váček. 24.9. jsem byla na potvrzovacím UTZ ve svém CAR - pan doktor viděl na UTZ jednu choriovou dutinku s embryonálním polem, avšak zatím bez srdeční akce, tak si mě pozval na další kontrolu. Tentýž den večer jsem ale začala krvácet tmavě hnědou (starou) krví- krvácení bylo sice jednorázové a hned ustalo ve špinění, ale i tak jsem letěla do nemocnice, tam si mě nechali.V ambulaci při příjmu viděla mudra to samé, co doktor ráno.Hospitalizace proběhla v pořádku - špinění ustalo (zašpiním jen při zavádění Utrogestanu ), hCG stoupalo, i když pomaleji ( hodnoty: 25.9. - hCG 9996, 27.9.- hCG 14 200, 30.9.- hCG 19 502).Při propuštění z nemocnice , tedy 1.10.2010 mi byl udělán UTZ, kde byl vidět gestační váček o velikosti 14mm s plodem dle CRL 5+5tt. Panu primáři se to zdálo o.k. a prý mám chodit na kontroly než se objeví srdíčko
.Mě ale zaráží stáří plodu - podle ET by bylo skoro o 2 týdny mladší Myslíte, že tento průběh těhu je normální? Může se při IVF stát, že stáří plodu nebude odpovídat výpočtu stáří dle ET? Stalo se to některé z Vás?Nebo je to špatně a srdíčko by už dávno mělo být? bolesti nemá, už nešpiním.....Může nastat potrat i bez komplikaci?
Moc Vám děkuji za názory a odpovědi
@drndapetka žiadne stresy, ja som mala srdiečko až v 6tt + niečo, oni počítajú vek embrijka podla poslednej ms, takže to vychádza zhruba tie dva týždne, takže je všetko v poriadku.....
@drndapetka jo a držím peste na bezproblémové tehulkovanie 🙂
@drndapetka lucia má pravdu, je to tak a s nejakým počítáním si nedelej hlavu, stejne si mimko udelá co chce a vyklube se kdy chce 😀 tké preji hodne zdaru.
@lucia.kl máš mailika,ale bylo to náročné, má to strašne komplikovaný tvar....je to samý oblouček, zúžení rozšírení, tak jsem to pojala jako vložku do kočíka 😀 😀
Ahojky, hlásím, že už je nám lépe. 🙂
@lucia.kl, uvidíš, zda se ozve. Znáš to, je nadšená, pak si to rozmyslí... Za to už viděla mantinel moje mamka a byla z něj hotová, jak se jí líbil... 🙂 Mám tě pochválit... 🙂
@drndapetka, já jsme taky kolem 6tt krvácela hnědou krví a srdíčko se objevilo hned za 2 dny. Neboj se, vše je normální... Bezproblémové těhu přeju 🙂
@denis19, nechala jses inspirovat a taky si necháš ušít mantinel? To je dobře. Fakt je Lucinka moooc šikovná.
ahojte, nejak je tu pusto dnes....
čo sa podarilo Alexe dnes, som ju dala na bruško a ona sa pretočila na chrbat a potom to urobila ešte raz, tak som zvedavá 😀
@gabulik77 ja vodu preváram tak pol na pol, tú čo dávam teplú mám prevarenú a studenú ktorou dolievam mám neprevarenú, kupujem Lucku alebo drobčeka, čo netreba prevárať lebo nemá CO2. a myslím si, že keď prevaríš vodu z vodovodu, tak je to úplne v pohode, my ked sme boli deti, tak kojenecká balená voda nebola...
@gabulik77 u nás je také tvrdá voda, máme takový filtr na vodovodu co jako odstanuje nečistoty,ale ne tvrdost a prevárím ji a je to v pohode, začala jsem s tím ve tretím mesíci, už mne nebavilo stále myslet na kojeneckou vodu 😕 tak toho bych se nebála....
@lucia.kl a je pravda, že za nás nic takového nebylo a jsme tu!!! 🙂
Dobré ránko,
dnešní noc byla trochu pro mě únavná. Malej měl ucpaný noc a jak se snažil dýchat nosem, tak to bylo velmi hlasité... Když jsem ho prokapala, tak zase chrčel... No, hlavně, že spinkal. Sice ztěžka, ale spinkal. No a já ho jen poslouchala a nedokázala jsem pořádně usnout. Určitě znáte to velmi lehké spaní... 😅
@gabulik77, my převařujeme vodu z vodovodu. Ona ta kojenecká voda není zase až tak dobrá...
Holky, copak máte v plánu? My tento týden máme velmi volný 🙂 Takže flákačka... Jo a včera u nás byla kamarádka, tak nám udělala pár fotek na památku. Mrkněte do alba. Přidala jsem tam 2 fotečky. Máme jich více, ale nebudu je sem všechny dávat 🙂

@lucie.kl ano to je ono to co chci i já do kočárku, už musím ten sporťák vytáhnout a obkreslit a @l.u.c.i.e mantynel je nádherný!!!!!
@lucia.kl také chci takový, jdu omerit postýlku!!!!!!! možem???? 🙂